ABUZ din partea agentilor de paza de la Real Vitan

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=37101
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


6 Comentarii pana acum»

 1. vrajitorul.eu said

  am January 11 2010 @ 11:00 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am January 11 2010 @ 11:01 am

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. CLAUDIU said

  am January 11 2010 @ 12:20 pm

  Din pacate, odata cu intrarea in respectiva unitate trebuie sa te supui regulilor interne. Din cate am vazut la intrare sunt cateva afise in genul asta iar unitatea este indreptatita sa efectueze astfel de controale. Firma de paza trebuie sa asigure un procentaj cat mai scazut al furturilor pentru a nu i se imputa pierderile. Tot din pacate firmele de paza ar trebui sa isi schimbe comportamentul in modul de abordare al clientilor, mod care poate deveni stanjenitoar si deranjant.

 4. Metalshrine said

  am January 11 2010 @ 1:42 pm

  Un magazin, un bar, un restaurant o alta locatie deschisa publicului desi privata, nu se poate sustrage de la legile tarii in care se afla. Nu poate inventa legi locale care sa contravina legilor tarii. E adevarat ca in astfel de cazuri e nevoie de rabdare, telefoane pe la politie si altele de gen. In nici un caz nu se cedeaza presiunilor!

 5. Catalin said

  am April 9 2010 @ 12:36 pm

  Cunosc pe cineva care a patit ceva similar in acelasi magazin.
  Nu vreau sa jignesc pe nimeni, insa inteligenta agentilor de paza de acolo pune multe semne de intrebare daca aceasta exista cu adevarat.
  In cazuri de genul asta decat sa iti deschida ei geanta mai bine ii rugai sa sune la politie daca au motive sa te perchezitioneze.

  Traim intr-o tara libera si parca am trecut de varsta aia mica de la scoala cand golanii ne cautau in buzunare ca sa ne ia guma Turbo si surprizele.

  Atata timp cat o sa le permiteti sa se poarte asa, o vor face fara ezitare si vor fi de parere ca lumea o jungal in care conteaza forta fizica si nu inteligenta si bunul simt!

 6. iULIA said

  am September 1 2011 @ 10:56 am

  Buna,
  Trebuia sa ceri sa vorbesti cu unul dintre sefii magazinului. Agentii de paza sunt zelosi pentru ca li se imputa furturile.
  Daca aveai dreptate, trebuia neaparat sa nu renunti asa usor, acolo pe loc si sa le faci tam-tam. Magazinul nu are putere f mare asupra agentilor de paza si bineinteles ca ei merg la deruta cu “aceasta este datoria lor”. Se acopera intre ei ,asta pana se gaseste un client mai tupeist care sa ii puna la punct.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: