Banner

Toate amendamentele la legea bugetului pe 2010 privind Justitia au fost admise in bloc de Comisiile Juridice din Parlament

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36980
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


4 Comentarii pana acum»

 1. politika said

  am January 6 2010 @ 8:33 pm

  JUSTITIA ROMANA fata in fata cu BUGETUL pe 2010

  Iata o tema de discutie interesanta. Titlul articolului este ales “super” … Toate amendamentele … justitie … bugetul 2010 … aprobate !

  Personal, cind aud de Justitia Romana (daca acest termen poate fi utilizat !!! – deoarece in Romania orice se poate spune ca e, dar Justitie sigur nu e ).
  In acest context, faptul ca statul roman aloca fonduri pentru ceva ce Uniunea Europeana acuza de aproape 10 ani si in care nu s-a facut nici cel mai mic pas in vederea eliminarii coruptiei, hotarililor judecatoresti in bataie de joc (ce conduc la spagi maxime pt. judecatori, decizii contra cost si decizii influientate politic in mod grosolan … etc.) anchetelor “la comanda” …etc. mi se pare josnic.
  Ar fi trebuit luata o singura masura coerenta : intii rezolvarea amendamentelor inpuse de UE si alinierea la standarde (ceea ce inseamna alinierea la cinste, omenie, bun simt … si evident la LEGE)
  Pe de alta parte, LEGEA ROMANA asa cum a fost ea injghebata (deoarece este impropriu sa spun ca a fost facuta … ) produce continuu un numar in crestere de “cazuri” iar litigiile vechi sunt plimbate intre arhiva si instante ani in sir, fara a fi rezolvate, creindu-se o harababura de nedescris (cu costuri imense daca ne gindim la timpul afectat de partile implicate dar si la faptul ca acestia in loc sa faca ceva util pierd vremea pe la instante) .
  In primul rind LEGEA ROMANA este neclara, neechivoca, lasind loc la o multitudine de interpretari. Apoi procedurile de judecata sunt greoaie, permit alegerea dosarelor de catre judecatori, permit incalcarea grosolana a legii …
  In acest context, acest sistem ADABRAMBURISTIC impropriu numit “justitie” nu este altceva decit o arma politica si un instrument de imbogatire injusta a celor din acest sistem.
  Asa cum este ea acum, JUSTITIA ROMANA este urita de peste 90% din populatie (ceilalti fiind sau in sistem , destul de bagati in politica ca sa le pese sau destul de bogati ca sa poata spagui ORICE judecator sau procuror de la cea mai mica instanta si pina la ICCJ sau CSM. In Romania TOTUL are un pret, inclusiv posturile de judecatori, de presedinti de sectii si pina la conducerea centrala … chiar pina-pina in virful conducerii centrale (unde examenele se dau cu “plic” anexat penru obtinerea postului)
  Si daca TOTUL are un pret, evident ca si hotaririle judecatoresti se dau tot contra cost, dupa metoda CINE ARE MAI MULTI BANI si ESTE MAI REZISTENT IN TIMP … CASTIGA !

  De aceea, parerea mea este ca si asa cladirile si spatiile in care-si desfasoara activitatea sunt muuuult mai generoase decit trebuie (relativ la rezultatele ce se obtin si “abaterea” fata de litera legii) si de aceea chiar daca in loc sa fie de cinci stele sunt de cinci buline rosii , sunt suficiente pentru JUSTITIE !

  Prefer sa vad intii REZULTATE si apoi sa aprobam si sa alocam banii decit sa dam banii si sa obtinem promisiunea ca “… de la anul totul va fi ” … cum sa fie , ca inainte desigur ( dupa proverbul”desteptul promite si prostul trage nadejde )

  … de 10 ani tot suntem MINTITI ca in justitie se va face , se vor lua masuri … etc. Rezultatul : nu s-a facut nimic, nimic, nimik !
  Chiar si Uniunea Europeana a ajuns la capatul rabdarii in a tot spune si aminti si reaminti ca JUSTITIA ROMANA este in balarii !

 2. alkm said

  am January 6 2010 @ 8:51 pm

  dar spectatorii care merg, sa zicem, la teatrul Nottara cand o sa fie si ei fericiti?
  cladirea este tot cu bulina
  dar dispretul dvs(sau, ma rog, al partidului dvs) fata de cultura s-a vazut in bugetul pe 2010
  stsul e aproape la fel de important ca si cultura…s-a vazut asta la alegeri, probabil
  sigur, cladirea tine de primarie, dar modul in care priviti cultura cred ca este o mare problema
  in SUA in timp de criza(mai mare decat a noastra) a inflorit Broadwayul(prin programe guvernamentale)
  la noi, sa se aleaga praful de ea…si ne mai miram de ce tindem sa devenim un popor de nesimititi(e un cuvant pe care observ ca si dvs il folositi destul de des)
  toate lucrurile pe care le-ati obtinut sunt in regula, sunt bune, dar nu vi se pare ca punand cultura atat de jos si atat de pe fata gresiti si riscati sa va discreditati? (sigur, nu in fata fanilor lui guta, ci in fata celor care mai citesc si-o carte)

 3. asistentapentruconsumatori.ro said

  am January 7 2010 @ 12:06 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 4. www.vrajitorul.eu/ said

  am January 7 2010 @ 12:06 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: