Luni 11 ianuarie va fi o zi de foc la CSM ; Presedintele Basescu asteptat sa participe la alegerile pentru conducerea CSM

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36999
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


8 Comentarii pana acum»

 1. dan said

  am January 6 2010 @ 3:37 pm

 2. www.vrajitorul.eu/ said

  am January 7 2010 @ 11:59 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. asistentapentruconsumatori.ro said

  am January 7 2010 @ 11:59 am

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 4. politika said

  am January 7 2010 @ 2:10 pm

  Sunt unul dintre romanii care se bucura atunci cind aude/vede stirea aceasta. Prezenta Presedintelui Basescu la CSM este de bun augur. D-l. Basescu este primul roman care a inceput sa faca ordine-in-dezordinea din justitie , incepind cu CSM si ICCJ.
  Ref. la propunerea D-nei Lidia B?rbulescu la conducere , D-l. Basescu si-a exprimat clar si concis pozitia inca din 3 dec 2009 cind in confruntarea televizata cu Geoana i s-a pus aceasta intrebare. Raspunsul a fost categoric NU.
  Faptul ca ACUM “cineva” a propus-o exact pe D-na Barbulescu arata ca INCA sunt indivizi cu interese, inca sunt indivizi care vor haos …. si nu echilibru.

  Curatenie si eliminarea “crizei morale” trebuie sa se faca incepind de la CSM , ICCJ … la proceduri, la statutul judecatorului, al procurorului s.a.m.d.
  Nu in ultimul rind trebuieste reglementata RASPUNDEREA judecatorilor si procurorilor pentru hotaririle di deciziile pe care le emit. Deocamdata NU EXISTA ASA CEVA , iar daca ar trebui sa vorbim aici despre ETICA sau MORALA , trebuie sa recunoastem ca nu exista inca aceste calitati (nici in forma embrionara) la aceasta categorie de indivizi.
  De aceea si IMAGINEA judecatorului si procurorului in Romania de azi este legata de BANI si nu de DREPTATE. Practic fiecare judecator sau procuror ARE UN PRET. Figurile pe care le fac daca spaga nu se ridica la nivelul preconizat de ei au ajuns sa dezguste pe orice roman care merge cu O MARE GREATA atunci cind calca pe scarile Judecatoriilor, Tribunalelor sau Curtilor de Apel. Acolo nu se mai face demult dreptate ci se stabilesc SPAGI si vinovati !

  Inca odata MA BUCURA NESPUS informatia ref. la PREZENTA D-LUI. BASESCU LA SEDINTA CSM.

 5. gelu said

  am January 7 2010 @ 7:35 pm

  @politika
  esti la baie, tare de tot, si imi pare rau pt. tine ……

 6. bodo - VAI ! PE CINE AM VOTAT !!! adica ati votat! said

  am January 7 2010 @ 10:08 pm

  Pe cine ati votat dragi romani.

  Ati votat cu Basescu. Asta o credeti voi!

  De fapt ati votat pentru Bocalizarea Romananiei. Ati votat pentru ca tot Klanul-Klan Basescu si ai lui sa o duca bine. ATi votat nepotismul in conducerea tarii. Ati votat cu daramarea Romaniai prin punerea de NOI BIRURI, adica taxe: nu era dest ca era taxa FORFETAREA, acum o sa avem si puietii forfetarului, cum ar fi: taxa pe Fast-Foof, Taxa pe Dulciuri, Taxa pe AERUL RESPIRAT, taxa pe bauturi carbogazoase, taxa pe FERICIRE si multe altele pe care guvernul BOC ni le pregateste pentru anul acesta.

  Auzi ca el a facut curat in domeniul IMM-urilor! Ca inchiderea miilor de firme e un real SUCCES – a afirmat azi domnul Boc la stiri. Ca s-au inchis numai firme care nu mai aveau activitate (sic!). Pai Ba Boule, nu mai aveau activitate pentru ca a venit CRIZA la sfarzitul anului 2008 si i-ati pus voi pe butuci in 2009 dandu-le lovitura de GRATZIE cu acest FORFETAR.

  Ati inchis mii de fime si ati lasat someri mii de oameni pe drumuri. daca nu era taxa , aceste firme o mai duceau cumva de pe o zi pe alta. Mai lucrau ce le pica si omul angajat tot mai facea de o jumatate de salar. Dar asa, ce ati fakut? Ati pus oamenii pe drumuri. Nu mai au locuri de munca. Ce faceti domnilor guvernati? Ati mancat matraguna?

  Asa ca, nu va mirati de ce s-a format o asemenea “MONSTRUASA” COALITIE impotriva lui Basescu! S-a format cea mai larga coalitie din intreaga istorie a Romaniei impotriva unui singur om. Impotriva unui Dictator.

  De ce s-au aliat Liberarii cu Comunistii si Nationalistii cu Ungurii este pentru ca situatia e cu adevarat NOSOALA!!!!

  Este pentru ca ei si-au dat sema ca mai rau decat comunistii lui Geoana si Iliescu e pericolul Besescian. Acest Cancer ce a cuprin Romania incetul cu incetul si a incetosat mintile oamenilor facandu-i sa il voteze pe el – PATRIARHUL SALVATOR venit pe un Remorcher Alb sa ne salveze de balaurii Vanturenieni, Tariceni, Voiculestieni , Patricieni sau Vanghelieni.

  Asta ati votat, dragi compatrioti!

  Acum o sa dormiti linisti. Pentru ca

  afara ploua.

 7. obiectiva said

  am January 11 2010 @ 4:21 pm

  la ce ORA????

 8. obiectiva said

  am January 11 2010 @ 4:22 pm

  BASESCU FACE politica in PRESEDENTIE DE 5 ANI… eu ma judec de 10 ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!el e un singur OM, aia sunt zeci, sute….

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: