Banner

RRomii si-au facut serviciu secret ?

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36954
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


6 Comentarii pana acum»

 1. Cosmin said

  am January 5 2010 @ 11:40 pm

  Pai si asta din ce bani e finantat ?? Sper ca nu de la buget ! Asa hai sa-si faca fiecare minoritate nationala serviciu secret, si noi romanii sa le platim !

 2. www.vrajitorul.eu/ said

  am January 6 2010 @ 12:53 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. blondutzu said

  am January 6 2010 @ 1:56 pm

  Asta este nesimtire curata!!! Cum naiba au putut sa faca asa ceva iar autoritatile statului nu a intreprins nimic?!? Cum???

 4. Indy said

  am January 6 2010 @ 5:42 pm

  Cum au facut astia asa ceva iar mass-media a tacut, si cine le finanteaza? Manelistii, Madalin Voicu, Basescu. Ce e cu sandramaua asta! Se simt amenintati de aceea au facut acest lucru?
  Au si de ce sa se simta amenintati, deoarece ei reprezinta gunoiul societatii, s-a saturat lumea de ei, ca nimik nu fac pentru aceasta societate, numai pretind lucruri

 5. Nelu said

  am January 13 2010 @ 12:16 pm

  Acest serviciu de informatii este de fapt creat pentru a masca afacerile oneroase si fraudele facute de mafia tiganeasca in stransa legatura cu cozile de topor ale acesteia amintite in documentar, respectiv Virgil Magureanu, Talpes precum si altii de pe plan local. Ca Madalin Voicu minte este evident. In Timisoara cladirile istorice au fost cumparate de mafia tiganeasca si cu sprijinul organelor adimistratiei de stat locale si centrale.In cele mai multe cazuri au folosit acte false. Atuncicare este rolul serviciului de informatii tiganesc altul decat a da fum, a baga in ceata? Recent statul francez incearca sa recupereze unele sume de bani de care au fost pagubiti cetateni fracezi de catre tiganii care au cumparat case in centrul istoric din Timisoara prin intreprinderea unor demersuri de confiscare si valorificare a acestora. Lucru imposibil din cauza acestui serviciu de informatii tiganesc. Totusi, daca un reprezentant al mafiei tiganesti a cumparat cu 2 milioane de euro un palat, a mai bagat 4 milioane de euro in renovare, inseamna ca a avut un venit. Cat din acest venit l-a platit ca impozit statului (nu vreau sa zic statului roman pentru ca acesta se pare ca i-a scutit de asa ceva in schimb pe romani ii beleste de 7 piei prin impozite)? Iata un domeniu de reflexie daca nu de ancheta domnule avocat si parlamentar Urban. Mai ales acum in criza cand se va impozita si pensia mimima iar aceste baragladine impreuna cu cele de la conducere isi rad in barba de noi.

 6. cucu said

  am June 20 2010 @ 2:58 pm

  rominilor,voi ce ati crezut ca numai voi dati in primire?
  ei si noi va dam pe voi
  ha ha ha
  sa nu credeti ca ati scapat?intrarea in muie sa intirziat datorita informatilor realiste pe care le a primit muia de la serviciul nostru.
  de mila si pt interese pecuniare si stind ca femeilor romince le place muia neau primit

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: