Banner

Ar trebui schimbat transformatorul din cartier insa conducerii ENEL nu ii pasa de acest lucru

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36923
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


6 Comentarii pana acum»

 1. mircea said

  am January 5 2010 @ 5:08 pm

  acelasi lucru se intimpla in sezonul rece si in orasul pantelimon.
  necazurile persista de ani buni.
  nu conteaza ca e craciun, revelion sau o simpla noapte a anului.
  au blocat oamenii si strazile, s au dus noaptea cu luminari si la primarie siu tot N I M I C !

  asta meritam : dispretul celor de la enel, conel, … pe banii nostri.
  halal privatizari, halal economie de piata !

 2. fara suparare... said

  am January 5 2010 @ 5:43 pm

  Constat de mult timp avalansele de reclamatii fata de Enel/Electrica pe acest blog. Sigur ca nu ma aflu in situatia celor care raman frecvent fara energie electrica si veti spune ca nu este cazul sa fac comentarii….dar, ceea ce nu vreti sa auziti/intelegeti niciunul si nici dvs, Domnule Senator, de la lucratorii societatilor de distributie ale energiei electrice, cand vin sa intervina in caz de avarii, este urmatorul aspect: puterea unui transformato/retele este adaptat/a la consumul declarat/asumat cand au incheiat contractele cu respectivele societati. In localitatile din jurul Bucurestiului, in unele cartiere si nu numai, s-a extins foarte mult zona de locuinte/imobile…insa fara sa se declare consumul real estimat, altfel nu ar fi primit aprobare pt racordare la energie electrica. Cu alte cuvinte, una este pe hartia intre Enel si un investitor imobiliar si alta este in realitate; daca mai punem la socoteala si furtul de energie electrica…frecvent in Ilfov…se ajunge la supraincarcare. Transformatorul/reteaua se schimba in functie de consumul din contractele asumate, altfel…investitia nu se justifica. Sigur ca multi dintre locuitori nu au nicio vina, dar altii stiu foarte bine de ce se produc avarii frecvente in perioadele cu consum ridicat de energie electrica…Singura solutie…moderatie privind consumul de energie electrica; adica, in loc de 5 calorifere electrice intr-o vila in care centrala pe gaze nu face fata, sa fie doar 2 etc. Am vazut astfel de situatii, nu inventez nimic. Chiar daca majoritatea platesc corect consumul real, in contractul initial cu Enel constructorul a estimat alte valori, mult mai mici, altfel nu primea acceptul de racordare, intr-o zona in care se stia la nivelul Enele cat poate face fata un tansformator. Ramane si situatia in care sa platiti pe cineva care sa faca o expertiza a zonei, privind consumul de energie electrica si, pe baza valorilor noi estimate in toate imobilele, sa se justifice schimbarea transformatoarelor. Asadar…fara suparare;)

 3. Sandu said

  am January 5 2010 @ 5:55 pm

  La noi in cartier (Zona Sos. Bucuresti-Magurele Str. Teius) aceasta problema dateaza de la mijlocul lunii Decembrie 2009. astfel ca zilnic sau in cel mai fericit caz la doua zile, suntem lipsiti de energie electrica pentru 3-5ore, lucru care duce la nefunctionarea centralelor termice, frigiderelor si a altor aparate electrocasnice.
  Cand am telefonat la 9291 pentru a reclama acest lucru si am cerut numar de inregistrare a reclamatiei ni s-a spus ca nu este necesar deoarece situatia este deja cunoscuta.
  Oare Enel, in loc sa ia masuri de redimensionare a retelelor si punctelor de transformare face economii deconectand pe rand zone intregi ?

 4. Camelia Popescu said

  am January 5 2010 @ 5:55 pm

  Buna ziua

  Aceleasi probleme sunt si in Chiajna, pe toate fazele tensiunea este foarte mica, ceea ce duce la defectarea aparatelor electrocasnice.
  Ar trebui facut un studiu pentru stabilirea consumului, daca tot platim atat de mult, de ce sa nu avem si tensiunea normala, insa cine sa faca studiul, doar nu consumatorii!!?
  Cine e vinovat ca reteaua este veche sau transformatorul nu face fata solicitarilor?
  Unde trebuie sa facem reclamatie sau ce trebuie facut ca sa inceapa sa se miste lucrurile intro directie pozitiva?
  Ce ne sfatuiti sa facem ca sa avem rezultate, Domnule Iulian Urban?

  Multumesc
  Camelia Popescu

 5. www.vrajitorul.eu/ said

  am January 6 2010 @ 10:42 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 6. asistentapentruconsumatori.ro said

  am January 6 2010 @ 10:43 am

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: