Cum s-a ajuns ca in Justitie sa se faca mai multa politica ca intr-un partid

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36850
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


6 Comentarii pana acum»

 1. diana mihaela cotoi said

  am January 3 2010 @ 6:30 pm

  motto:
  “pentru ca puterile in stat sunt legate de sforile invizibile care formeaza un lant matricial nevazut si care antreneaza intr-un ritm ametitor intreaga societate romaneasca.
  “Jucatorii”din politic si din “justitia-demnitara” observ ca sunt foarte prinsi in acest joc, mai cu seama in privinta resurselor financiare! Asta, in vreme ce “ne-demnitarii” riscau (si timpul nu-i trecut), sa devina comparabili cu bibliotecarii! Se uita ca puterea judecatoreasca, prin numarul cauzelor instrumentate nu sta in ICCJ, ci in restul instantelor, acestea fiind judecatoriile, tribunalele si curtile de apel! Oare de ce cu obstinatie, se uita mereu, un lucru asa de esential?

 2. AsistentaPentruConsumatori.ro said

  am January 4 2010 @ 1:13 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. vrajitorul.eu said

  am January 4 2010 @ 1:14 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 4. edy p. said

  am January 4 2010 @ 3:57 pm

  domnilor suntem o tara de tot c…tu.
  eu ma dejudec de 2 ani cu o firma de greci ptr cosmote,cu tot cu ssechestru asigurator, ca sa aflu ca astia s-au facut offshor si isi baga piciuru in toata legislatia ROMANA. ce lege ma mai poate ajuta?legea cutitului poate,….
  asta-i multam lui tariceanu si tot neamul lui de greci -hoti din cale afara—
  as dori sa raspunda d-ul URBAN ptr care am tot respectu, cate cazuri are vis a vis de aceste gunoaie de greci. NUMAI EU CUNOSC ZECI DE CAZURI CARE AU APELAT LA URBAN &ASOCIATII.SI CATE S-AU REZOLVAT?/NC

 5. Jean said

  am January 4 2010 @ 6:13 pm

  Bine si unde este noutatea din acest articol? Legea e facuta de politicieni pentru politicieni… Sau isi inchipuie cineva ca politicienii fac legile ca poporului sa-i fie bine?!

  In plus judecatorii prinsi in pat cu politicul ar trebui imediat demisi, daca nu chiar penalizati pentru “prostitutie”. Adica bagi la zdup curva de pe centura si recompensezi judecatorii care impart patul cu politica?!

  Si mai e ceva, specific Romaniei: liderii astia de sindicat sau de breasla sau de ce or mai fi, … sper ca nu-si inchipuie cineva ca sunt acolo ca sa lupte pentru interesele celor pe care ar trebui sa-i reprezinte…
  Evident ca nu,… cum li se iveste ocazia sar in patul “dusmanului” de clasa…

  De aceea m-am distrat copios la pasajul:”Revenind la zilele grevei magistratilor, am retinut atunci varietatea de lideri care discutau in numele magistratilor si mi-a atras atentia un magistrat jucator , ne-demnitar la acel moment, care intre timp a trecut in barca privilegiatilor de la ICCJ asa cum intelege sa-i defineasca Adrian Neacsu, si ma refer la judecatorul Mona Pivniceru.” :) :)
  Eu pe dna asta nu am vazut-o decat de vreo 2 ori la TV… si imediat mi-am dat seama ca nu as avea curaj nici sa las o plasa cu paine in grija ei, daramite sa ma reprezinte pe undeva oficial…
  Si atunci cei ce au pus-o pe ea sa-i reprezinte sunt aceia care ne judeca pe noi?! :(

 6. edy p. said

  am January 4 2010 @ 6:33 pm

  este fain sa facem haz de necaz,ca e usor in fata computerului.dar ce sa spui la omu care ti-a lucrat si astepta-normal renumeratia, ca sa vezi ca nu-i aia ca nu-i aialata .nu merge. si va spun cum e sa te sacaie oameni -pe buna dreptate- dupa bani si sa nu poti onora salariile din cauza unor nemernici,care se lefaie in milioane de euro…..

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: