Acoperisul blocului unde locuiesc este deteriorat, imi ploua in casa; ce pot face ?

Tweet this
Numele meu este Nersidan Ionut Razvan, 28 ani si locuiesc intr-un bloc de 4 etaje in zona Aviatiei (este Asociatie de Proprietari), respectiv la ultimul etaj. Nu sunt proprietarul acestei garsoniere ci doar chirias. De aproximativ 3 ani de zile a inceput sa imi ploua in casa la propriu, astfel ca toamna-iarna-primavara stau cu galeata pe masa in bucatarie, iar eu cu sotia mancam pe unde apucam. Am informat atat administratorul cat si presedintele de 3 ani de zile cu privire la acest spect dar au dat dovada de un DEZINTERES total. Nu au avut nici macar bunul simt de a veni la mine in casa sa vada cum arata peretii si tavanul. Bineinteles, in fiecare vara am fost nevoit sa imi repar, pe banii mei, peretii si tavanul. In acest moment am ajuns la un stadiu de disperare, cand vad nesimtirea crasa a unora care stau la etajele inferioare si nici nu vor sa auda de reparatiile acoperisului, care este un bun comun(indiviz). Zilele trecute cand am mers din nou la administrator si l-am rugat sa vina sa vada cum arata garsoniera, acesta a refuzat si mi-a mai spus ca oricum nu sunt bani pentru reparatii.

M-am gandit inca de atunci sa angajez o firma si sa execut reparatiile, dar costurile sunt mult prea mari pentru mine si nu imi pot permite.

Stiu ca atat administratorul cat si presedintele au obligatia de intretinere a condominului. Nu stiu insa ce organe abilitate pot sesiza , eu locuind in sectorul 1 Bucuresti, pentru a veni si a sanctiona pe cei doi sau sa ii oblige la reparatii, in solidar cu toti ceilalti proprietari. De asemenea, sunt indreptatit eu in calitate de chirias sa formulez sesizarile, sau doar proprietarul?

De 3 ani de zile nici unul nu a venit sa ma intrebe cum arata garsoniera sau la ceilalti vecini sa ii intrebe daca si lor le ploua in casa. Nu au organizat nici macar o sedinta a proprietarilor si sa le puna in vedere ca sunt probleme cu acoperisul, asa cum v-am mai spus un DEZINTERES total.

In aceste momente de frustrare si oboseala psihica as apreacia si cel mai mic ajutor.

Cu deosebit respect,
Razvan

Buna ziua si La Multi Ani d-le senator Urban Iulian---------- Forwarded message ----------
From: Iulian Urban <iulian.urban@gmail.com>
Date: 2009/12/30
Subject: Re: Acoperisul blocului este deteriorat
To: Ionut Razvan Nersidan


Cititi aici si veti gasi raspunsul la problema dvs.
http://www.urbaniulian.ro/2009/07/03/locatarii-trebuie-sa-contribuie-la-repararea-imobilului/
si aici
http://www.urbaniulian.ro/2008/09/17/ce-pot-sa-fac-daca-acoperisul-blocului-este-stricat-imi-ploua-in-casa-si-ceilalti-locatari-refuza-sa-plateasca-reparatia/
Cu stima
senator Urban Iulian
Presedintele Asociatiei www.AsistentaPentruConsumatori.ro
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Afisari: 4255

5 Comentarii pana acum»

 1. seba said

  am January 2 2010 @ 4:52 pm

  Razvan, uita-te si tu pe pagina asta si urmatoarele. Poti gasi destule remedii la problema ta. Cred ca prima ar fi sa sesizeze pe cei de la Primarie care se ocupa cu astea sa le dea o amenda, ii mai sesizezi o data, si apoi treci si la alte masuri. Cedeaza repede dupa ce primesc 1-2 amenzi…

  http://www.urbaniulian.ro/category/fraude-asociatii-proprietari/

 2. vrajitorul.eu said

  am January 4 2010 @ 1:43 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. AsistentaPentruConsumatori.ro said

  am January 4 2010 @ 1:44 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 4. Scam Detector said

  am June 11 2010 @ 1:05 pm

  La actiunea de izolare sau acoperire unui bloc ar trebui sa participe toti locatarii(proprietarii) acelei scari, dar destul de rar se intampla asta. Tu esti un chirias, nu ar fi mult mai usor sa-ti cauti alt apartament, ca doar nu te tine nimeni cu forta acolo. Chair nu inteleg de ce te chinui?

 5. Rolea Nicolae said

  am September 22 2012 @ 11:26 pm

  Buna ziua, am fost plecat in concediu, in afara tari cu avionul( am specificat ca in afara tari ca nu am putut sa vin acasa cand a aparut avaria), am fost sunat de administrator ca mi-au inundat casa, coloana verticala COMUNA de scurgere de la bucatarie a refulat in bucataria mea, mizeria( numai zat de cafea grasime etc) a ajuns pana in dormitor, cand am ajuns acasa ( dupa aprox. o saptamana) am gasit casa un dezastru, presedintele a spus ca nu asociatia de propietari trebuie sa despagubeasca…sa merg in istanta,l-am rugat ca presedinte sa-mi semneze procesu de constatare cand a fost chemat la fata locului si a spus ca nu vrea, ca nu este la militie,l-am rugat sa faca sedinta de comitet , nici asta nu doreste…,mi-a spus sa merg eu si sa strang 50% +1semnaturi de la locatari dupa ce am strans 50% +3 imi spune ca nu mai este de acord, imi spune ca trebuie sa fie toata scara de acord, este corect????? nu doreste in nici un fel, pe cale amiabila sa rezolv aceasta problema imi spune sa merg in istanta…,)ce trebuie sa fac.Multumesc anticipat NICU

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: