Teapa ordinara si concursuri fara premii la E-Album.ro

Tweet this

---------- Forwarded message ----------
From: stefan
Date: 2009/12/28
Subject: Concursuri fara premii?
To: iulian.urban@gmail.com


Buna ziua, as vrea sa stiu ce masuri se pot lua impotriva siteurilor de genul www.e-album.ro sau www.e-castig.com. Aceste concursuri atrag multi vizitatori, castiga destul din publicitate dar nu trimit nici un premiu dupa cum puteti vedea si pe acest blog: http://danielurda.ro/povestiri-adevarate/concurs-e-album/

Raspuns aici http://www.urbaniulian.ro/2008/08/11/topul-tepelor-prin-care-companiile-din-romania-isi-prostesc-clientii-prin-concursuri-cu-premii/




Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa Senatorului : iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Afisari: 1679

13 Comentarii pana acum»

  1. Atotstiutorul said

    am December 30 2009 @ 8:05 am

    Smeherul promite si fraierul trage nadejde!-itelepciune populara

  2. gabriel said

    am January 1 2010 @ 6:33 pm

    de ce ai pus botul nu ai vazut si tu lista castigatoriilor ? nu faeai nu minim cacul te ai ras rau tipule http://www.joaca -jocuri.com

  3. gabriel said

    am January 1 2010 @ 6:39 pm

    domnule stefan unu nu prea castiga bine pt ca primesc vizite care excuseme sunt factue de trackere de afara adica trafic varza .. doi isi poate face acel tip care detine acest site cree ca peste 100 daca vrea este extrem de simplu si o vrajeala in orcie caz nu maii visa in castiguri de gen acesta parerea mea http://www.anunturiplatite.ro

  4. doina said

    am January 4 2010 @ 1:33 pm

    http://e-castig.com este un site cu aceleasi intentii?
    Indiferent daca sunt eu escrocata sau altcineva, intentia este aceeasi. Cum pot fi pedepsiti autorii acestor site-uri si cum ne putem rezerva masurile de dovedire a escrocheriei din timp?

  5. AsistentaPentruConsumatori.ro said

    am January 4 2010 @ 1:48 pm

    Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
    Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
    Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
    TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

  6. vrajitorul.eu said

    am January 4 2010 @ 1:48 pm

    INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
    informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

  7. dan said

    am January 8 2010 @ 10:11 am

    Nu mi-a fost usor dar, am gasit pe propietarul site-ului e-castig.com care a fost mutat de pe un hosting mocca pe GoDaddy pentru ca nu faceau fata traficului, dar de ce a fost pus prima data pe un hosting mocca? Pentru ca teapa!!
    In primul rand pare teapa din 2 motive mari si tari:
    – domeniul este inregistrat printr-un serviciu de anonimat,
    – profilul de pe domainsbyproxt.com este facut cu datele de mai jos.

    Registrant:
    Igor Turbinca
    Str. Carlig Nr. 17
    Iasi, 700119
    Romania
    +40.720007467 Fax —
    pedalac@gmail.com

    Ce ma nedumireste este faptul ca nu se sesizeaza nimeni in acest sens, acesta este un caz cat se poate de concret de FRAUDA, cuvant atat de “folosit” la rubrica de reguli ale acestor pagini, logica este ca prin fraudarea vizitelor Google AdSense va invalida anunturile de pe pagina

  8. dan said

    am January 8 2010 @ 10:13 am

    Nu mi-a fost usor dar, am gasit pe propietarul site-ului e-castig.com care a fost mutat de pe un hosting mocca pe GoDaddy pentru ca nu faceau fata traficului, dar de ce a fost pus prima data pe un hosting mocca? Pentru ca teapa!!
    In primul rand pare teapa din 2 motive mari si tari:
    – domeniul este inregistrat printr-un serviciu de anonimat, http://www.domainsbyproxy.com
    – profilul de pe domainsbyproxy.com este facut cu datele de mai jos.

    Registrant:
    Igor Turbinca
    Str. Carlig Nr. 17
    Iasi, 700119
    Romania
    +40.720007467 Fax —
    pedalac@gmail.com

    Ce ma nedumireste este faptul ca nu se sesizeaza nimeni in acest sens, acesta este un caz cat se poate de concret de FRAUDA, cuvant atat de “folosit” la rubrica de reguli ale acestor pagini, logica este ca prin fraudarea vizitelor Google AdSense va invalida anunturile de pe pagina

  9. ioana said

    am February 1 2010 @ 3:56 pm

    http://versu.ro/nicu.-145.html…aici e un alt site cu premii online(gen e-castig,ipremii,etc).intrebarea mea e:si asta e vrajeala????sau e adevar adik dak strangi punctele primesti premiul

  10. ioana said

    am February 1 2010 @ 3:59 pm

    ma scuzati http://versu.ro/nicu.-145.html am scris gresit

  11. ioana said

    am February 4 2010 @ 11:11 am

    fratilor!!!!degeaba ziceti voi dar e-castig,ipremii si altele nu is VRAJEALA!!!a castigat o prietena de a mea un tel.cum???a strans voturile credeti c vreti>….

  12. n3phron said

    am February 6 2010 @ 11:33 am

    @ioana: draga.. cred ca prietena ta a facut altceva pentru telefonul ala.. hai sa fim seriosi.. pe siteurile gen.. scrie de la o posta! hai sa iti dau tzeapa!

  13. nicu said

    am February 17 2010 @ 4:04 pm

    salutare! cine vrea invitatie pe site_ul amerikn LOCKERZ un site cu premii,nu vrajeala,!!!!da_ti add:nyku_diabolic_angel si mai vb premiile vin prin colet sau dak vrei primesti bani cash.ce tre

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu:



Urban Clean