Cei mai harnici si cei mai lenesi senatori in 2009

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36757
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


8 Comentarii pana acum»

 1. maria said

  am December 28 2009 @ 1:07 pm

  felicitari dle Urban! sa o tineti tot asa si la anul!

  sarbatori fericite si La Multi Ani! multa putere de munca, sanatate si nu va descurajati, noi suntem alaturi de dvs!

 2. Ionut said

  am December 28 2009 @ 1:39 pm

  Nu cred ca luarile de cuvant sunt importante ci mai degraba ce au facu respectivii oameni politici. Spre exemplu domana Udrea nu a avut luari de cuvant dar la turism a facut o treaba foarte buna pentru imaginea tarii si cred ca asta este cel mai important

 3. politika said

  am December 28 2009 @ 1:42 pm

  … paaaai , Domnule Senator,
  Daca “vorbeau” toti (luari de cuvint, initiative, interpelari …etc.) nu mai era loc si pentru D-l Hasoti si Dvs. … :-)

  Lasind gluma la o parte, ma bucura sincer sa aud ca exista activitate in Parlament, in Senat si in Camera Deputatilor, ca sunt ridicate-corectate-propuse …etc. probleme reale cu care se confrunta societatea romana.
  Pe de alta parte, ar trebui sa inteleaga si ceilalti colegi ai Dvs. care este (si) importanta unui blog, de ce este bine sa exista un trafic cit mai mare, sa existe o deschidere pentru ridicarea si discutarea (uneori cu un limbaj … :-( ) diferitelor probleme … deoarece ACOLO, la capatul celalalt al “firului” este de fapt REALITATEA (adica ceea ce se intimpla atunci cind senatorii, deputatii, parlamentarii … planifica viitorul !)

  Succes si in noul an 2010 ,

 4. laur said

  am December 28 2009 @ 5:25 pm

  Sincere felicitari pt activitatea depusa .
  La multi ani!

 5. gabriel said

  am December 29 2009 @ 1:00 pm

  sincer va felicit si eu dar cum stam cu gabriel oprea care deja e ministru de atata munca :))) adcia cu voturii aduse :) maii bine zis http://www.ejocuri3d.ro http://www.anunturiplatite.ro

 6. ghioca said

  am December 30 2009 @ 1:37 pm

  Ce propunere legislativa credeti ca ar rezolva aceasta problema????… in contextul in care Legea nr.10… , cu modificarile ulterioare, RIL, deciziile CC, etc,. … NU AU SERVIT LA NIMIC???
  Numele meu este Georgeana Ghioca.
  Eu si familia mea ne aflam in grupul pagubitilor din celebrul CARTIER HENRI COANDA, a celor care, in mai multe randuri au fost umiliti, persiflati, excrocati si inselati de stat, prin organele sale “cele mai adecvate”, organismele care permanent au in vedere ” ordinea publica, siguranta nationala, respectarea legilor tarii, respectarea drepturilor omului in general, apararea cetateanului, egalitatea in drepturi, de tratamente, si … in final, impartirea echitabila a dreptatii.
  Suntem o familie cu o conduita crestina, corecta, decenta, care si-a platit impozitele, care a respectat legislatia,… care in octombrie 2008 spera sa se mute in acest cartier si care din 2006 si pana in aprilie 2009 a avut parte de un “tratament” nedrept.
  Pe scurt, suntem inscrisi la ANL din septembri 1999, in 2003 am contractat o locuinta in amplasamentul H.C.cu termen de finalizare in 2006, am depus un avans de 40000 euro, am asteptat finalizarea din 2006, apoi finalizarea din 2008, apoi finalizarea din 2009. De maine putem spune ca suntem in 2010 si inca…nu putem vorbi de casa noastra data la cheie, de drumuri de acces, curent electric, gaz metan, apa, canalizare. Credeti ca puteti urgenta acest demers ??? Eu personal nu pot.
  Ce pot sa spun insa?? Pot sa spun ca am pierdut multi bani, in speranta ca, potrivit legislatiei de infiintare a ANL, avem sansa de a ne muta intr-o “casa pe pamant”, construita de agentia in cauza.
  Ma refer aici la blocarea sumei de 40000 euro pe o perioada de aproape 10 ani, reprezentand avansul pentru o eventuala locuinta ANL si la faptul ca din aprilie 2009 desi am detinut in calitate de proprietari un apartament cumparat cu acte in regula de la STAT( in 1996, in baza Legii nr.112), nu avem unde sa locuim.
  Ma refer de asemenea, la sute de milioane de lei vechi, cheltuite in calitate de “victime alese de stat roman ( …pentru care, fie vorba intre noi, nu pot sa mai am nici un respect…)” si in plus, in calitate de “parati” judecati la fel ca talharii si nemernicii care au furat bunul altuia, intr-un proces de revendicare prin comparare de titluri, care a durat 3 ani, fiind constransi de “justitia din Romania” sa-l purtam cu sentimente de vinovatie pentru “faptele noastre odioase”, cu niste persoane cu care noi in fapt, nu am avut nici un fel de raporturi juridice si nici nu le cunoastem.
  In final … ma refer la faptul ca am fost facuti vinovati de caracterul abuziv al Decretului 223 si ca o consecinta a faptele noastre incalificabile, am fost obligati sa reparam prejudiciul adus intimatei , … respectiv sa lasam locuinta in linistita posesie fostei proprietare ( cetatean german, plecat legal in strainatate in 1987, care nu a fost obligata sa restituie despagubrile efective de care a beneficiat, respectiv: suma de 68000 lei, restul despagubirilor de 12000 lei, fiind virate la CEC,in vederea achitarii integrale a creditului ipotecar contractat ).
  Si surprizele in materie de finante nu se opresc aici! Mai avem un proces prin care fosta proprietara solicita in plus, aproximativ un miliard lei veche pentru lipsa de folosinta a locuintei pe perioada 2006 -2009…si, culmea!!!, instanta aproape ca s-a pronuntat in sensul admiterii unei astfel de solicitari.
  Credeti ca puteti face ceva ??? Eu personal nu pot decat sa ma las in continuare terfelita de institutiile statul roman care impart dreptatea “proportional”, “echitabil”, etc…. si sa port vina ca m-am nascut si am trait in Romania.
  Un an 2010 plin de “succesuri” si “La multi ani!”

 7. vrajitorul.eu said

  am January 4 2010 @ 3:01 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 8. AsistentaPentruConsumatori.ro said

  am January 4 2010 @ 3:01 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: