Recuperatorii angajati de Vodafone iti hartuiesc vecinii ca sa platesi un debit inexistent

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36707
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


3 Comentarii pana acum»

 1. vrajitorul.eu said

  am December 23 2009 @ 1:36 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 23 2009 @ 1:36 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. rodica said

  am April 14 2011 @ 10:49 am

  Buna ziua! In urma cu ceva ani sotul meu a incheiat 2 abonamente la vodafone . acum un an in februarie imi expira abonamentul pentru care luasem si un telefon am decis sa modific abonamentul nestiind ca acesta swe prelungeste pentru inca 2 ani . in iulie am decis datorita situatiei financiare sa intrerup acest abonament insa ma-m lovit de un refuz plus ca cei de la vodafone ma obliga sa platesc 220 de euro pentru nustiu ce (abonament platit in avans )ceva de genul ( mentionez ca nu aveam nici un aparat de la ei ) nu au vrut sa rezilieze contractul si nici eu sa platesc acea valoare . Am inchis telefonul si nu am mai platit abonamentul . Am facut numeroase sesizari pentru a inchide abonamentul , la un momet dat nici nu mai raspunde3au imi puneau muzicasa ascult.In augus a incercat si sotul meu sa renunte la abonament dar sa lovit de acelasi refuz plus o suma de plata pentru telefonul pe care il luase la abonament , pentru ca nu au vrut sa se incheie totul pe cale amiabila am decis sa nu mai platim . acum la 6 luni de la reziliere ca pana la urma au reziliat ei contractul primim o hartie de la o firma de recuperare CREDITEXPRES care imi trimite o hartie in care sunt trecute o hartie cu datorii ( plati facturate, plati nefacturate servicii neachitate)ce ma sfatuiti sa fac . Va multumesc

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: