Urban Iulian pune degetul pe ranile industriei romanesti a colectarii debitelor

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36678
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


9 Comentarii pana acum»

 1. vrajitorul.eu said

  am December 22 2009 @ 4:43 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 22 2009 @ 4:44 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. ticut said

  am December 22 2009 @ 4:59 pm

  ma doare la basca pe ce pune degetul urban iulian! nu cred ca ne intereseaza in mod direct pe vreunul din noi cei citim acest forum si care traim in romania din niste salarii amarate! sa ne mai lase cu interviurile astea plicticoase!!!

 4. VIOREL URBAN said

  am December 22 2009 @ 5:31 pm

  ticut esti liber sa pleci de pe forum
  e inca o dovada a nivelului tau de exprimare si de viata per ansamblu
  si nu uita : daca vrei sa fi ajutat, in primul rand invata sa fi OM ! apoi mai vorbim
  fiindca tot vad ca ai ceva cu noi si spui tu vrute si nevrute

 5. ticut said

  am December 22 2009 @ 5:56 pm

  citesc acest forum doar din curiozitate! si daca se si poate spune deschis ceva..ok …daca nu..tot ok! oricum nu se schimba nimic niciodata! nu am nimic cu voi…am cu ce ziceti ca faceti dar de fapt oar mimati! si inca ceva…blogul pe care ma desfasor si eu ocazional este urbaniulian, nu urbanviorel! astept sa ma contreze senatorul!!!

 6. edut said

  am December 22 2009 @ 6:12 pm

  @ticut:macar ne mai deschide ochii,nu trebuie sa faca neaparat miracole,dar tre sa recunosti ca nu tot ce spune e apa de ploaie!

 7. Miha said

  am December 23 2009 @ 8:24 am

  “In relatia cu firmele de leasing, pot sa afirm cu toata raspunderea ca, se cer agentiilor de colectare debite sa devina niste situ-uri impersonale, care trebuie sa execute orbeste foc automat asupra debitorului, ori noi la Urban si Asociatii nu am acceptat sa devenim niste plutoane de executie a debitorilor.”

  Sa-mi fie cu iertare dle. Urban. Exact ca la plutonul de executie m-am simtit cand o doamna (dupa limbaj nu prea parea, dar ma rog…) de la recuperari m-a sunat pt prima data si m-a amenintat cu execurtarea silita pt o datorie de 1500 RON, pe care de fapt nici nu o aveam, dar a durat 2 saptamani pana doamna respectiva a catadicsit sa deschida mailul in care ii trimiteam dovada platii, facuta cu 3 luni inainte de a fi fact dosarul de recuperare. In acele 2 saptamani am fost sunata aproape zilnic de fiecare data de altcineva, care avea un limbaj care chiar lasa de dorit. Si nu sunt singurul caz, in care cei de la colectari debite nu discuta nici macar in limita celui mai minim bun simt. NU mi-o luati in nume de rau, toata stima pt ceea ce faceti sau va chinuiti sa faceti pt muritorii de rand, dar eu una nu as fi asa de sigua cand afirm lucruri despre angajati, fara sa-i cunosc personal si indeaproape pe cei din subordine.

 8. LuizaB said

  am December 23 2009 @ 9:33 am

  Din pacate cam asa este dle Urban. Angajatii Dvs au o atitudine si un limbaj care CHIAR LASA DE DORIT. Daca era deja platita datoria catre un furnizor pe care il reprezentau tot au facut reclamatie la Garda financiara, daca nu era platita si am spus ca o platim intrun anumit termen pt ca exista intarzieri la plata din cauza incasarilor greoaie, tot au facut reclamatie la garda ca nu avem documentele inregistrate…. samd.Iar modul de prezentare si exprimare la telefon……..!!!!!!!!!!!!

 9. mircea said

  am December 23 2009 @ 7:51 pm

  “enorm de mult”! Domnule Senator Urban…
  Ca Miha de mai sus au patit multi. Stiti bine ca practica este alta… Asa ca nu evitati realitatea si asumati-va/criticati si ce se intampla in “ograda” proprie.
  PENTRU VIOREL URBAN: Ticut este la fel de liber sa se exprime si aici. Destept, prost – cum o fi, este dreptul lui. Atitudinea de aici a lui VIOREL URBAN lasa de dorit!

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: