Udrea votata la comisii masiv de pnl si psd

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36697
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


10 Comentarii pana acum»

 1. io said

  am December 22 2009 @ 6:38 pm

  poi e simplu. Toata lumea cred ca vrea guvernul asta cum il vrea base. e cea mai grea perioada, nu o sa poata sa isi satisfaca clientela politica, o sa isi rupa gatul, si pana la urma o sa se prinda lumea ce competenta are base. Sper ca nu aveti pretentia sa sustin ca boc e prmier :)
  si as fi preferat-o pe nuti prmier :>

 2. Victor said

  am December 22 2009 @ 11:35 pm

  Ambele partide de opozitie au votat “blonda de la drept” ca sa aibe de cine rade si pe cine critica in viitor. Vai ce bascalie o sa urmeze.
  Apropos, mai croseteaza? Anul asta are de inapoiat o datorie uriasa, femeia, asa ca avea nevoie sa stea cu mana pe un sac de bani publici. Fiti vigilenti, tovarasi.

 3. x said

  am December 23 2009 @ 1:23 am

 4. Metalshrine said

  am December 23 2009 @ 6:46 am

  Faptul ca au votat-o nu inseamna ca si-au recunoscut vreo greseala ci ca sunt in corzi. Hai sa nu ne imbatam cu apa rece!

 5. vrajitorul.eu said

  am December 23 2009 @ 11:43 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 6. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 23 2009 @ 11:43 am

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 7. Othelo said

  am December 23 2009 @ 1:24 pm

  Mai degraba cred ca este un vot otravit. As zice ca Elena Udrea a fost si este o piatra de moara pentru Basescu dar si pentru PDL.
  Probabil ca s-au gandit sa fie cat mai multi la care sa poata arata cu degetul peste cateva luni. Elena Udrea ar putea fi prima care le-ar putea furniza munitie.

 8. gabriel said

  am December 23 2009 @ 9:52 pm

  bine foarte bine o veste extraordinar de buna !! va multumesc domnule urban e nemaipomenita vestea mai ales acum de craciun !!!! insa am o rugaminte articole serioase nu genul acesta de ….. http://www.anunturiplatite.ro

 9. gabriel said

  am December 29 2009 @ 1:01 pm

  o veste minunata si ce banet are pe mina doamna udrea ce coincidenta http://www.ejocuri3d.ro , http://www.anunturiplatite.ro

 10. Marius said

  am January 7 2010 @ 11:19 pm

  Faptul ca acum au votat-o denota o inalta clasa de ipocrizie si inconsecventa in decizii. Demonstreaz? de asemenea faptul ca interesele personale primeaza Problema este ca acum câteva luni Dna Udrea ne-a sfidat pe to?i prin ac?iunile sale demonstrand ca cei ” de acolo” fac ce doresc, nimeni neputand exercita nicio ac?iune de control asupra lor. Nu cred ca ar fi trebuit votat? doar pentru a fi folosit? pe post de “munitie”(dac? acesta este scopul) având in vedere ca in aceasta perioada se va juca cu banii publici.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: