INTERESANT ! Interviu acordat de senatorul Urban Iulian pe tema Codex Alimentarius pentru ziarul ” The Epoch Times”

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36674
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


15 Comentarii pana acum»

 1. marian said

  am December 22 2009 @ 3:56 pm

  Nici macar ceaiurile ce exista in magazine nu mai sunt ce trebui sa fie , dupa ce este extras ce este mai de pret din planta pentru industria cosmetica devine ceai .

 2. Armagheddon-ul CRIZEI ALIMENTARE din 2010 | Urban Iulian said

  am December 22 2009 @ 3:57 pm

  […] CRIZEI ALIMENTARE din 2010INTERESANT ! Interviu acordat de senatorul Urban Iulian pe tema Codex Alimentarius pentru ziarul &#8…Cu Domnul Presedinte, va rog…Drone militare de spionaj pentru punerea în aplicare a […]

 3. Catalin HN said

  am December 22 2009 @ 4:01 pm

  Iata ce ne pregateste “noul” guvern boc, daca va fi investit de catre Parlament: recunoasterea administrativa a asa-zisului Tinut Secuiesc (jud. Mure?, Harghita ?i Covasna). Aceasta a reprezentat una dintre conditiile puse de catre UDMR pentru a intra la guvernare alaturi de partidul prezidential PDL, care in acest moment devine partid TRADATOR DE TARA, alaturi de presedintele bASESCU, care conduce Romania catre distrugere teritoriala (alaturi de cea economica si sociala) cu viteza maxima pe drumul cel mai scurt.

  Amanunte:
  http://www.eurosceptic.ro/index.php/2009/12/21/la-cererea-udmr-si-a-ue-noul-guvernul-boc-pregateste-regionalizarea-romaniei/

  Cum comentati, d-le Urban, din postura dvs. de senator PDL care va laudati ca aveti grija de romani ?

 4. Urban@CatalinNH said

  am December 22 2009 @ 4:11 pm

  Deci Boc este de vina pentru OMG si Codex ? sa nu uiti la primul cutremur sa spui acelasi lucru. Nu inteleg ce legatura are acest material cu Harghita si Covasna , insa inteleg ca tu resimti nevoia sa te afirmi comentand negativ orice apare aici; este bine si asa, insa mai bine incerci sa iti aduci aportul sa lupti cu chestiunile cu care nu esti de acord.

 5. vrajitorul.eu said

  am December 22 2009 @ 4:45 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 6. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 22 2009 @ 4:45 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 7. M.Pertz said

  am December 22 2009 @ 5:11 pm

  Noroc ca la romani totul se implementeaza mai greu, asa ca vom putea merge in continuare in piata sa ne cumparam si musestel si usturoi si ..etc….ah da, si era sa uit….bine inteles ca tot PSD si PNL sunt de vina pt tot ce se intampla rau in tara asta…, nu-i asa domnule Urban?!

 8. Urban@M.Pertz said

  am December 22 2009 @ 5:22 pm

  Nup, suntem de vine noi cei care inchidem ochii si nu alegem sa ne luptam si sa ne revoltam cand ni se ating sau limiteaza drepturile si libertatile; problema este la nivel individual.
  Eu de exemplu militez impotriva Codex, si apar indivizi care trebuie sa critice orice, adica tot pe mine; Nu iti place, nu vrei sa te alaturi unei actiuni de protest, esti liber sa te duci unde vrei in alta parte pe net

 9. Othelo said

  am December 22 2009 @ 6:28 pm

  Dl Urban, dar ce s-a intamplat cu Legea privind implementarea noului cod alimentar la Senat? Din cate stiu nu a intrat in dezbatere. Ne puteti spune ceva in sensul acesta?

 10. ildiko said

  am December 22 2009 @ 7:19 pm

  Avand in vedere ca la noi legile nu prea se respecta, mai avem o sansa. Inca nu suntem atat de imbecilizati ca americanii.

 11. maria said

  am December 22 2009 @ 7:32 pm

  felicitari ptr interviu! se mai poate face ceva acum, in ceasul al 12-lea?

  mi-a placut, de asemenea, punctul de vedere ferm al fostului ministru al mediului, Attila Korodi, care este mai roman decat romanii, de aceea a fost si “debarcat” urgent! nu avea nimeni interesul ca acesta sa se implice in tot felul de actiuni favorabile poporului roman!!

 12. Catalin HN said

  am December 22 2009 @ 7:45 pm

  @ Urban:

  este adevarat ca acest material nu are nici o legatura cu Harghita si Covasna dar cum un astfel de subiect nu exista pe acest blog (de ce oare?) am postat “off-topic” in cateva locuri pt. a informa romanii despre ce le pregateste guvernul boc (impreuna cu presedintele basescu).
  Spui ca “mai bine incerci sa iti aduci aportul sa lupti cu chestiunile cu care nu esti de acord.” Pai asta si fac; nu sunt de acord cu autonomia pe criterii etnice a asa-zisului “Tinut Secuiesc” iar pdl-ul (din care face si tu parte) exact asta pregateste romanilor.
  Spui si “…sa nu uiti la primul cutremur sa spui acelasi lucru”. Asa cum pui problema e clar ca vrei sa abati atentia de la subiectul foarte grav pe care l-am evocat. Cutremurele nu sunt produse de boc sau alt politician, deci nu as avea cum sa fac o astfel de afirmatie decat daca as fi nebun. Nu am comentat negativ decat atunci cand a fost cazul si daca iti aduci aminte au fost si momente in care te-am sustinut si am apreciat activitatea pe care o depuneai.
  Cum un subiect pe tema autonomiei Tinutului Secuiesc, care se apropie cu pasi repezi si de care nici tu, nici basescu, nici boc, udrea sau alti politicieni nu doriti sa se afle decat atunci cand va fi prea tarziu, iti pun 2 intrebari, in mod public, aici, la care daca esti de buna credinta (si iti pasa de romani, asa cum afirmi) vei raspunde, iar daca nu esti de buna credinta te vei face ca nu le-ai vazut (subiectul ar fi off-topic oriunde pe acest forum asa ca postarea acestor intrebari aici este la fel de “potrivita” oriunde):

  1 – Cum comentezi ca recunoasterea administrativa a asa-zisului Tinut Secuiesc (jud. Mures, Harghita si Covasna) a reprezentat una dintre conditiile puse de catre UDMR pentru a intra la guvernare alaturi de partidul prezidential PDL, asa cum se afirma aici:

  http://www.eurosceptic.ro/index.php/2009/12/21/la-cererea-udmr-si-a-ue-noul-guvernul-boc-pregateste-regionalizarea-romaniei/

  2 – Ce raspuns ti-a dat presedintele basescu atunci cand i-ai cerut sa se pronunte in privinta referendumului national in privinta actelor biometrice, asa dupa cum afirmi aici :

  http://www.urbaniulian.ro/2009/11/25/senatorul-urban-cere-presedintiei-sa-se-pronunte-in-privinta-referendumului-national-in-privinta-actelor-biometrice-cu-cip-1-milion-de-romani-sunt-impotriva-acestora/

  ???

 13. timisorean1 said

  am December 28 2009 @ 10:48 am

  @Catalin HN

  vad ca nici un raspuns

 14. Gabriel C said

  am January 18 2010 @ 10:51 pm

  Ati putea, domnule senator, din pozitia care o aveti, sa ne deschideti ochii si sa ne spuneti cam ce legi “netezesc” la noi introducerea Codex-ului? Cam in ce etapa este implementarea lui la noi? Cam ce comisie va trebui sa se ocupe de el si care este forma oficiala aprobata deja la nivel european? Sau nu exista inca o forma oficializata?
  Va multumesc pentru solicitudine.

  Consumatori de usturoi din toate tarile, uniti-va! 😉

  Un militant pentru consumul liber de usturoi.

 15. florin said

  am January 13 2012 @ 12:02 am

  sa-l vad io pe ala care o sa vina la mine in gradina si sa imi spuna ca usturoiu si ceapa sunt droguri ,si ca e ilegal !

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: