Banner

Vampirii moderni !Casa unei familii din Iasi scoasa la executare silita pentru o datorie de 175 USD !!! catre firma de telefonie mobila

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36622
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


17 Comentarii pana acum»

 1. ady said

  am December 21 2009 @ 10:11 am

  Dar cum dracu doar in tara asta de rahat se poate ca la o datorue de 200 de dolari sa ai penalitati de mii de dolari? asta ce clasa politica e care permite asa ceva? si se mai mira ca pleaca romanii cu milioanele? eu zic sa dam ardealul la unguri,moldova la rusi si sa-i lasam dracului pe mitici sa turbe in rezervatia lor ca asa nu se mai poate!!! sa o ia dracu de romanie!!!

 2. IANA Costi said

  am December 21 2009 @ 10:25 am

  S-ar putea sa fie nevoie sa ma ajutati pe mine.
  Acum 4 ani sora mea nu a mai platit abonamentul la vodafone pentru ca i s-a furat telefonul (greseala ei ca nu a platit).
  Abonamentul fiind pe numele mamei a inceput sa primeasca de la Eos Ksi tot felul de scrisorele. De la 100 ron datorie se ajunsese la 4000 ron acum 2-3 ani.
  Saptamana trecuta a primit alta in care se specifica ca daca in 5 zile nu plateste datoria de 2700 ron intra in executare silita.
  Cum au ajuns ei de la 4000 de ron la 2700 ron? Au facut reducere de sarbatori?
  Eu stiam ca dupa 3 ani se prescrie datoria.
  Ce sa faca mama? Sa ignore scrisoarea sau sa plateasca?

 3. Danezu said

  am December 21 2009 @ 10:31 am

  Tara de cac*t….

 4. blondutzu said

  am December 21 2009 @ 10:47 am

  Nu este corect cum a procedat compania de telefonie mobila. Totusi, ar fi trebuit sa citeasca cu atentie contractul semnat si mai ales paragrafele unde se prevad penalitatile si alte daune in caz de neplata la termen. Ce s-ar mai putea face in aceasta faza, este ca instanta in baza cererii depusa de catre reprezentantul debitoarei persoane fizice, sa dispuna suspendarea executarii silite, si sa depuna si contestatie la executare. Iar in paralel sa faca o adresa catre OPC. In baza actelor depuse, poate are o sansa mica ca instanta de judecata sa admita contestatia, sa respinga capatul de cerere privind penalitatile si cheltuielile de judecata.

  Dar ma intreb ce face OPC?!? De ce nu efectueaza anchete privind contractele si clauzele operatorilor de telefonie mobila semnate cu clientii!!! Garantat sunt clauze abuzive.

  Cu privire la cele scrise mai sus, incercati intai sa ganditi si apoi sa scrieti ceva concludent si la obiect. Niciodata ROMANIA NU VA FI VANDUTA LA STRAINI, INDIFERENT CINE SUNT ASTIA!!! UNGURI, RUSI, EVREI, AMERICANI, OCCIDENTALI, ASIATICI, ARABI, ETC.!!! Guvernantii sunt constienti de amploarea miscarilor sociale, sau a conflictelor datorate acestor “vanzari”!!!

 5. gelu said

  am December 21 2009 @ 11:22 am

  asta e Romania, ……. pestele de la cap se-mpute !

 6. cbabeanu said

  am December 21 2009 @ 11:38 am

  CATRE BLONDUTZU : Este o aberatie totala sa-ti pierzi casa pt 200 dolari !!!
  Pe de alta parte, draga Blondutzu, este la fel de aberanta declaratia ta :”Niciodata ROMANIA NU VA FI VANDUTA LA STRAINI, INDIFERENT CINE SUNT ASTIA!!! UNGURI, RUSI, EVREI, AMERICANI, OCCIDENTALI, ASIATICI, ARABI, ETC.!!! Guvernantii sunt constienti de amploarea miscarilor sociale, sau a conflictelor datorate acestor “vanzari”!!!” . Romania traieste pe aceeasi planeta TERRA alaturi cu alte 150 de state, si nu se poate izola precum Coreea de Nord !
  Fara aportul investitorilor straini, mai mici sau mai mari, mai onorabili sau mai putin onorabili, tara noastra ar fi fost astazi mai inapoiata chiar decit pe vremea comunistilor. Inchipuie-ti draga Blondutzu, ce ar fi fost Dacia daca nu ar fi fost cumparata de Renault ; vinzarea Daciei catre Renault a fost blocata aprox 10 ani tocmai datorita unor sefi cu mentalitati asemenatoarea aceleia pe care o ai si tu.

 7. rossario said

  am December 21 2009 @ 11:41 am

  Asa-i, pestele de la cap se-mpute…dar de la coada se curata….

 8. nicu said

  am December 21 2009 @ 12:01 pm

  Cred ca e o aberatie…nu-mi vine sa cred…13000 de lei vechi sau roni?…penalitati la 200$…?!…politicieni trezitiva…!!!…sunt de acord ca cei care au datorii sa le achite,dar nu sa li se ia casa pentru un rahat de datorie…politicienii sa caute alte posibilitati de ai ,,pedepsi” pe datornici,dar in mod onorabil…de expl sa participe la activitati in folosul obstei,si primaria sa le achite datoria in cuantumul muncii depuse…asta in cazul in care oamenii nu pot achita datoria,din cauza pierderii serviciului…!!!

 9. faqt said

  am December 21 2009 @ 12:10 pm

  @blondutzu… shi eu sunt blond, da’ nu-s naiv. Tzara-i vanduta… shi ce nu-i inca, se da acushi, ca baietzii deshteptzi trebe sa-shi recupereze investitziile in alegeri. Vezi Roshia Montana…

  @cbabeanu … nu crez ca tzara noastra ar fi fost mai inapoiata fara aportul investitorilor de doi bani (dolari sau euro…la alegere) care au cumparat cu (mai) n(imic…) shi-n urmatorul an, vanzand active au “exportat” de 2-3 ori pretzul… daca “sus” ar fi fost GOSPODARI… nu “specialisti” (in tradare natzionala… in vanzare de muma…) ce-au inventat notziunea “parandarat”… .
  Cand n-or mai scos profituri inimaginabile oriunde in alta parte-n lume… “onorabilii” shi-au pus coada pe spinare.
  Cum fac (sau vor face…) shi mult-stimatzii ex-conducatori.
  Cu incapabilii comunishti administrand ineficient economia natzionala, aveam un decalaj tehnologic de 20-30 ani. Acum e 50.
  Ei au mers ‘nainte… noi am dat napoi.

  De pilda…Cernavoda 1 …comunist, cu 80 % echipament fabricat in tzara. Shi restul “asimilat” , in proiect de industria natzionala care gatea reactorul 2 in 2 ani.
  S-a dat in functziune dupa vre-o 12 ani. 3, 4, 5… NEVER…

  Asha ca… “specialistii” (in propria admiratzie…) ce n-au batut un cui la viatza lor, (gen marele Petre…”cel mai bun”…) sa aprecieze drept “gramada de fier vechi” ce-au cladit neamurile lor… nu ce-a avut poporul roman. Ca l/ne-atzi vandut …

  Iar transnatzionalele… gen Vodafone…oricum veneau.
  La profit… Ca “piatza-i mare. Da’n alte conditzii. Mai cu frica… mai cu rushine.
  Mai ieftin pentru multzi…nu cu sphaga pentru unii…

 10. Urban@Iana Costi said

  am December 21 2009 @ 12:20 pm

  Sub nici o forma nu trebuie sa platesti; daca datoria este prescrisa, trebuie sa te adresezi OPC cu reclamatie , asta dupa ce ai notificat in scris Vodafone si EOS sa te lase in pace intrucat nu intelegi sa dai curs unor cereri abuzive si aberante.
  Trimite-mi copia ultimei notificari primite de tine, ca sa te ajutam

 11. Damayanti said

  am December 21 2009 @ 12:58 pm

  Mi-e scarba! Ani de zile le-am facut burta mare celor de la Vodafone platind lunar cam 100 de euro. Acum astept cu multa nerabdare sa ajunga contractul de abonament la termen , pentru a putea rezilia. De ceva vreme folosesc cartele reincarcabile. Cumpar SIM uri in draci… are credit initial de 4 euro cu care poti activa optiunile… Costul? 10 ron/sim. Cand se consuma minutele, arunc sim-ul si folosesc altul nou… si tot asa… Practic, la orange, cu 10 ron/lunar, ajung sa vbesc 1000 de minute in retea si alte 70 in afara retelei (aceste 70 de minute includ si convorbiri cu SUA si Canada+ retele fixe din Europa). Incercati metoda! Cand vine vorba de jigodiile astea, ma zgarcesc pana la ultimul leu…

 12. www.vrajitorul.eu/ said

  am December 21 2009 @ 1:41 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 13. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 21 2009 @ 1:42 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 14. gelu said

  am December 21 2009 @ 2:37 pm

  @rossario …. adevarat, dar in primul rand se curata branhiile, …. deci tot de la cap se-ncepe !

 15. andra alexandra said

  am December 21 2009 @ 9:09 pm

  ar fi si mai frumos daca ar reclama cineva la CEDO,abuzurile acestei firme de telefonie mobila!Sa le piara cheful de glume proaste!

 16. dr.Josef Mengele said

  am December 23 2009 @ 2:29 am

  Eu nu am avut telefon timp de 3 luni pe abonamentul vodafone. I-am rugat sa accepte achizitionarea unui aparat cu cele 15000 de puncte acumulate. Nu au acceptat pe motiv ca abonamentul este pe numele sora-mii, cu toate ca eu il plateam lunar din cont de aproape 8 ani. Pe 2 din cele 3 luni in care nu ama avut aparat am primit factura cu convorbiri. Dupa multe incercari de a-i convinge ca nu am avut cum sa efectuez acele convorbiri mi-au pus o intrebare cu care mi-au inchis gura: “puteti dovedi ca nu ati avut aparat? la noi apar acele convorbiri efectuate de pe nr dvs…”. Niste hahalere, ar merita trimisi la ocna, mama lor de nesatui!

 17. vasile said

  am December 23 2009 @ 8:20 am

  ” poporul isi merita conducatorii”, cei de sus tot de oameni au fost alesi, asa ca nu aveti ce comenta, singuri ne-am ales soarta….

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: