Propunere legislativa privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii

Tweet this
tp://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36637

5 Comentarii pana acum»

 1. vrajitorul.eu said

  am December 22 2009 @ 11:25 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.

  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 22 2009 @ 11:26 am

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. Anghel said

  am January 1 2010 @ 4:29 am

  Armele furate de la Ciorogarla UN CIRC IEFTIN O FACATURA CUSUTA CU ATA ALBA, CINE ARE INTERES SA-L INFUNDE PE EUGEN PREDA?????? Vad ca la fel ca si la Mall Plaza TOTUL ESTE UN ARANJAMENT DE CULISE! Oare Blaga sau Gabriel Oprea de la armata au datorii la BGS si le platesc cu libertatea lui EUGEN PREDA????sau trebuie sa cada ceva capete de la INTERNE SI DE LA APARARE SI SA FIE NUMITE ALTE CAPETE???????Probe ADN ale celor care au stat arestati 10 luni, probe ADN ale lui EUGEN PREDA ,cum asa toti au probele ADN pe vechiturile alea de arme????? Mare circ face BLAGA ,TOBA SI ALTII ACOMPANIATI DE BASESCU! Prea pare cusuta cu ata alba miscarea cu armele de la Ciorogarla si traficul de droguri! Oare ce minte diabolica sta in spatele acestei facaturi si de ce se doreste capul lui EUGEN PREDA?????Poate un senator sau mai multi care au cunostinta de aceasta facatura vor cere ca si in cazul PLAZA sa se arate facatura si sa iasa la iveala adevarul asta in cazul in care nu se tem de BASESCU! Daca se tem de BASESCU SAU DE BLAGA atunci EUGEN PREDA VA ISPASI O PEDEAPSA DOAR PT. CA ASA AU DORIT UNII CARE CU MARE SARG I-AU PREGATIT PROBELE INCRIMINATORII. Blaga declara ca PREDA urma sa plece din tara, cred ca nu are liniste nici in somn din cauza lui PREDA. Nici pomeneala de plecare EUGEN PREDA SE PREGATEA SA-SI BOTEZE COPILUL NU SA FACA PLIMBARI IN STRAINATATE! Dar stiti vorba aceea cand o haita de moguli iti pun o piatra de gat nu mai poate nimeni sa te salveze de la inec, asa a patit EUGEN PREDA CU FACATURA CARE I SA PREGATIT DE PRIETENII LUI BOGDAN OPREA, SAU POATE BASESCU VREA SA-L SALVEZE PE MIRCEA BASESCU SI REPEDE SA ORIENTAT LA EUGEN PREDA , NU PICA BINE PT. UN PRESEDINTE CA FRATELE LUI SA SE OCUPE DE TRAFIC DE ARMAMENT , DA BINE SA FIE PREDA AL CAPONE AL ROMANIEI!

 4. IONELA said

  am January 22 2010 @ 11:51 am

  BUNA ZIUA, MA NUMESC IONELA SI INTR-UN FINAL MI-AM FACUT CURAJ SA VA SCRIU IN SPERANTA CA MA VETI AJUTA CU UN SFAT. POVESTEA MEA ESTE MAI LUNGA DAR AM SA INCERC S-O SPUN MAI PE SCURT.PE 04 MAI 2009 MI-AM TERMINAT PRIMUL CIC SI AR FI TREBUIT SA MA INTORC LA MUNCA ,DAR NU AM FACUT-O DEOARECE ERAM INSARCINATA CU AL DOILEA COPIL SI AM INTRAT DIRECT IN CONCEDIU MEDICAL O LUNA SI DIN IUNIE IN CONCEDIU PRENATAL. AU INCEPUT PROBLEMELE CU SEFII MEI PE MOTIV CA NU SUNT EI OBLIGATI SA-MI PLATEASCA CONCEDIILE SI CA O SA-MI DEA BANII DUPA CE LE INTRA LOR IN CONT DE LA CASJ. M-AU PURTAT PE DRUMURI PANA IN ULTIMA LUNA DE SARCINA IN SENSUL CA DESI O ANUNTAM TELEFONIC, SEFA PLECA DE LA BIROU SI TREBUIA SA O ASTEPT JUM DE ORA- O ORA DOAR CA SA II INMANEZ PERSONAL CONCEDIUL PRENATAL. SI PENTRU CA AM AVUT “OBRAZNICIA” SA O SUN SI SA-I SPUN DOAR CA SUNT IN BIROU SI O ASTEPT , SEFUL MEU MI-A ADRESAT INJURII, TIPETE SI VORBE URATE DESI ERAM INSARCINATA IN 8 LUNI JUMATE. IN FINE, AM NASCUT PE 18 AUGUST SI PE 26 NOIEMBRIE AM FOST LA CASJ SI LE-AM FACUT O RECAMATIE SEFILOR MEI PENTRU CA NU VROIAU SA-MI PLATEASCA CONCEDIILE. LE-AU FACUT O VERIFICARE SI MI-AU COMUNICAT TELEFONIC(CASJ) CA POT MERGE SA-MI RIDIC DREPTURILE BANESTI CUVENITE. AM MERS LA SEFI SA-MI IAU BANII SI DUPA CA M-AU FACUT NESIMTITA CA “LE-AM FACUT RAU”, M-AU DAT AFARA DIN BIROU SI MAGAZIN. CHIAR NU POT SA-MI DAU SEAMA DE CE S-AU PURTAT ASA DE URAT PENTRU CA EU CAT AM LUCRAT LA EI, AM FOST OM DE INCREDERE SI ERAU MAI MULT DECAT INCANTATI DE SERVICIILE MELE. NELAMURIREA MEA: DUPA CE TERMIN SI CIC2 CUM SA FAC? SA LE TRIMIT DEMISIA PRIN POSTA CA IN MAGAZIN NU MA MAI PRIMESC ORICUM SAU SA ASTEPT SA IMI INCHEIE EI CONTRACTUL DE MUNCA? POTSA-MI FACA VREUN RAU SI SA-MI INCHEIE CARTEA DE MUNCA CU VREO LEGE CARE SA NU MA AVANTAJEZE? SPER CA NU V-AM PLICTISIT CU PROBLEMELE MELE. VA MULTUMESC ANTICIPAT SI ASTEPT UN RASPUNS!

 5. noki said

  am January 25 2010 @ 10:42 am

  Ionela,
  Am citit si eu cazul tau si iti pot da urmatoarele sfaturi:
  Intrucat stii ca esti indezirabila la serviciu, poti proceda astfel:
  1. Daca te prezinti, trebuie sa ai martori ca te-ai prezentat la termen, iar ei nu te-au mai primit.
  (Altfel vor spune ca nu te-ai prezentat si iti vor desface contractul pt parasirea locului de munca.)
  Urmeaza sa anunti apoi fortele de munca si ei vor lua legatura angajatorii.
  In orice caz de la ei vei obtine referinte proaste in continuare, pe unde te vei duce, daca le faci neplaceri in continuare.
  2.Iti dai demisia, pe motiv ca ai copii si trebuie sa ii ingrijesti, sau ca ti-ai gasit alt serviciu.
  Ar fi bine poate sa ai o discutie, in care sa le spui intentia de a nu mai reveni, ca sa aplanezi cearta si eventual sa le ceri chiar niste referinte.
  Poate ca vazand ca scapa de tine, ti le vor da pozitive.
  Poate dl Urban iti va raspunde mai documentat, dar observ ca nu prea se omoara cu raspunsurile.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu:


Video din categoria IULIAN URBAN - INTERVENTII SENAT
Vezi toate filmele