F**K U.E. ! Porcariile noastre sunt mai gustoase fara porcariile lor

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36616
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


7 Comentarii pana acum»

 1. fuck them all said

  am December 20 2009 @ 8:33 pm

  …pe ei si pe mama lor ‘ si mai ales p-ai nostri, mereu dispusi sa pupe papucu si sa puie biruri…

  … cui nu-i place… sa nu mance’…
  Shi sa beleasca melu’… daca-i voie!!!

 2. Daniela said

  am December 20 2009 @ 9:58 pm

  Nici eu nu sunt de acord cu asomare si alte minuni propuse de UE (nici taurul la corida nu se asomeaza). Eu am insa alta problema. Am de ales intre porc taiat de parintii mei ( curte asfaltata, curatenie luna in bucatarie, firgidere, lazi frigorifice, mancare bine facuta si atent gatita – fara fire de par in ea, oameni curati si chibzuiti – care fac analiza carnii inainte de a manca, etc) si porc taiat de bunicii sotului (batrani care de abia isi duc oasele, in curtea plina de balegar de la cal plus vaca, gainat de la rate si gaste plus noroi, bucataria nu mai zic cum poate arata, vase spalate toate in aceeasi apa, mamaia nu prea mai vede ce mai pune in mancare etc). Intotdeauna aleg porcul si preparatele parintilor mei (nu mai zic de minunea de sunca cu carne facuta de tata cu tot felul de mirodenii). Ma intreb cati dintre cei care taie porcul acasa fac analizele carnii? Cati stiu ce e aia curatenia in bucatarie (nu caini si pisici libere sa doarma pe masa din bucatarie)? Cati romani stiu ce e sanatos din gospodarie (nu grasimea si carnea aproape crude – in sange, nu vinul cu drojdie in el)? Daca romanii nu stiu sa tina cont de lucrurile astea simple cum de au pretentia ca ele sa devina traditie?
  Am vazut zilele astea zeci de porci taiati pe caldaram, pe sosea, sau in mocirla. Toti isi baga mainile nespalate in mancare, in produse. Majoritatea tin carnea afara in aer liber, fara sa le treaca macar vreodata prin cap ca se poate contamina, ca poate musca pisici din ea, sau sobolani, sau pur si simplu se dezvolta bacterii. O sa vedem prima si a doua zi de Craciun zeci de reportaje la tv cu intoxicati de la mancare, cu oameni care umplu spitalele fiindca nu au testat carnea de porc…Dar e TRADITIE. Nu am nimic cu taierea porcului, dar poate ar fi cazul sa ne civilizam si noi putim. Prea traim in manele.

 3. Daniela said

  am December 20 2009 @ 10:09 pm

  A! Inca un lucru. Sa nu avem pretentii atat timp cat nu stim sa ne aparam traditiile. Nimeni nu justifica aceste traditii: nici cand a fost vorba de productia de branza de burduf, nici cand a fost vorba de taierea porcului, niciodata. Avem atat de multe lucruri de aratat Europei, lucruri cu care ne putem mandri insa nu suntem in stare .preferam sa lasam totul la voia sortii si apoi sa ne lamentam.
  Apropo de traditii: a venit Anthony Bourdain in Romania anul trecut. El face emisiuni despre mancaruri si traditii in diverse tari. In loc sa ii aratam branza de burduf, branza in lemn, piftia, babicul, ghiudemul, leberul, toba, jambonul afumat, sunca afumata, bulzul moldovean, borsul de crap etc etc noi i-am aratat micii si cum petrecem de Halloween. Frumos, traditii….
  In rest ne plangem

 4. bodo said

  am December 20 2009 @ 10:29 pm

  In Romania, taierea porcului inseamna libertate.

  In momentul in care, nu o sa mai vedem ca se taie porci in nici o gospodarie in tara asta, inseamna ca s-a dus LIBERTATEA cu totul.

  Atata vreme cat o sa vedem ca taranul roman mai taie un porc de ignat, e bine.

 5. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 21 2009 @ 1:45 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 6. www.vrajitorul.eu/ said

  am December 21 2009 @ 1:46 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 7. ildiko said

  am December 22 2009 @ 11:52 am

  Pana acum europarlamentarii nostri au fost doar niste yesmen obedienti.
  Legile imbecile ale UE curg in voie.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: