Banner

Birourile E.ON Gaz, sigilate de Protectia Consumatorului

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36618
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


9 Comentarii pana acum»

 1. Sorin said

  am December 20 2009 @ 7:32 pm

  foarte foarte foarte BINE!!!

 2. need2trip said

  am December 20 2009 @ 8:13 pm

  bravo!
  mama lor de hoti!

 3. Gicu said

  am December 20 2009 @ 11:04 pm

  Atit pretul energiei electrice cit si al gazelor reprezinta o parte din jaful la care este supus acest popor,toti au venit in Romania la furat,banci,multinationale,etc.insa nu ei sunt de vina ci acei indivizi care au facut aceste lucruri posibile votind legi in parlament sau guvernele care au dat decrete….e simplu…acesti tradatori trebuie sa raspunda pentru faptele lor…pentru crimele revolutiei…crimele mineriadelor….privatizarile frauduloase….jaful industriei romanesti….jaful resurselor energetice…..si cite si mai cite..

 4. Leonard said

  am December 21 2009 @ 12:33 am

  Pe pariu ca nu se intampla nimic mai de parte ?

 5. lyly said

  am December 21 2009 @ 2:44 am

  au fost obisnuiti prost, au certitudinea ca totul li se cuvine….acum sa vedem si finalul….din spetele similar consumate de obicei se ajunge la un verdict ambigu , de ochi lumii….avantaj tot cel puternic….. ori cum , un pas inainte lipsit de optimism

 6. www.vrajitorul.eu/ said

  am December 21 2009 @ 1:44 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 7. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 21 2009 @ 1:44 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 8. bodo said

  am December 21 2009 @ 9:00 pm

  Trebuia sa le sara in cap din momentul in care eonul a decretat cu de la sine putere, fara a mai intreba pe nimeni, inclusiv clieti trebuiau intrebati, ca va calcula factura dupa consumul de KW si nu dupa m3. Ceea ce a insemnat o nerusinata ametire a clientilor, facand ca acestia sa nu mai poata verifica corect gazele facturate cu consumul indicat de contor.

  Astfel, schimband modul de calcul a facturii, de la cantitate (metri cubi)la “calitate”, adica la KW (watzi x 1000), a insemnat o mare abureala si inselatorie. Pentru ca nimeni nu stie exact cum vine treab cu kw. Pe ce temei spun ca tu consumator ai consumat kilowatzi si nu metri cubi de gaze. Ca doar nu consumi energie electrica ci niste gaze. Gazele sunt materie. Sunt o materie care se masoara in cantitate, metri cubi si in presiune, atmosefere. Cum presiunea este intotdeuna constanta sau aproape constanta, ce mai poate varia decat volumul consumat, care la aceasi valoare a presiunii este intotdeauna acelasi.

  Aaa! Ni se spune ca variaza calitatea gazului. Pai stai asa! De ce sa varieze calitatea? Ca daca imi baga aer comprimat in gaz insemana ca fac o ilegalitate. E ca si cum brutarul ar baga in aluatul de paine, si rumegus sau carton macinat.

  Si daca intradevar fac asta, eu ca consumator cum sa ii verific calitatea produsului pe care il consum. Pai atunci sa imi schimbe contuorul. In loc sa am un contor total ineficient pentru ca im arata alta unitate de masura cu care nu pot sa fac nimic, sa imi puna un contor care sa imi arate exact ce sustin dumnealor ca imi vand. Adica gaz la KiloWatt. Si nu gaz la metru cub cum arata contoarele. Asa ca, numai atunci cand ne vor schimba contoarele ar avea dreptul sa ne factureze KiloWatzi in loc metri cubi.

 9. ildiko said

  am December 22 2009 @ 11:49 am

  Astept sa primesc factura intocmita corect, sa pot verifica ceea ce platesc.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: