Politia nu stie cand se prescrie o infractiune

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36577
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


4 Comentarii pana acum»

 1. Radianu Mihai said

  am December 18 2009 @ 9:52 pm

  la cata minte au MILITIENII din ROMANIA este absolut imbucurator ca
  stiu sa ajunga la sectie si voi vreti sa stie si legislatie!
  of,dar pretentiosi mai sunteti!

 2. ticut said

  am December 19 2009 @ 6:46 pm

  ok dl Horea,…totusi nu de sfaturi are nevoie omul asta ci de un raspuns concret…pe care cu stupoare vad ca nu il primeste! cum puteti sa raspundeti in modul asta pueril, voi adevarati juristi aflati “in slujba consumatorului”??? ceea ce spuneti dvs acolo este complet gresit, in sensul ca cetateanul are permis si nu din vina lui politia nu i l-a luat atunci cand s-a dus, conform legii(in 15 zile de la ramenerea definitiva a hotararii judecatoresti). deci avand permisul la el poate circula fara nici un stres si poate instiinta oficial biroul de politie rutiera din raza caruia face parte ca executarea s-a prescris si nu mai e obligat sa il predea sau sa faca orice alt lucru ii cere acum politia!!!! SUNTETI NISTE INCOMPETENTI!!!

 3. Florina Filipescu said

  am March 22 2010 @ 9:16 pm

  Sunt Florina F. din Alba Iulia si in urma cu 2 ani am depasit pe linie continua pe teritoriul Cluj, mi s-a intocmit proces verbal pe care l-am contestat in instanta in cele din urma am pierdut am facut din nou recurs la Tribunalul Cluj, unde am depus o adresa prin care sa se dezbata cauza pe fond, sa se citeze martori si in acelasi timp am cerut judecarea in lipsa mea, deoarece lucrez.
  In 13.11.2009 Tribunalul Cluj mi-a respins recursul, dealfel si totodata pronuntandu-se in aceeasi sedinta ca ramane definitiva si irevocabila sentinta data.
  Cum nu am fost in sala am asteptat sa mi se comunice acasa, fapt care sa si intamplat dar dupa doua luni jumate de la data pronuntarii.
  Cu data postei in termen de 15 zile m-am prezentat la IPJ Alba rutier am predat permisul in localitatea de domiciliu si mi s-a dat o dovada de 24 ore.
  In 15.03.2010 m-am prezentat din nou la ghiseu sa-mi i-au permisul si l-am ridicat iar dupa cca. 2-3 ore ma suna de la rutier din Alba disperati ca in baza lor de date figurez cu inca 30 zile prelungire a permisului dar pe ce motiv nici ei nu stiu, m-au rugat sa i-au legatura cu cei din CJ care mi-au spus ca mi sa prelungit termenul pt ca nu m-as fi prezentat la timp de la data pronuntari in sala ca fiind definitiva si irevocabila sentinta, le-am raspuns verbal ca la data pronuntari nu am fost in sala si ca mi s-a comunicat cu data postei. Raspunsul lor a fost ca nu-i intereseaza si ca in lege scrie altceva, at i-am intrebat de ce conform IPJ Alba eu m-am incadrat in timp si conform IPJ Cluj nu, sa inteleg ca Alba lucreaza ilegal in modul de preluare a actelor. Raspunsul lor a fost ca cei din Alba lucreaza normal legal dar e vorba doar de interpretare a legii.
  Pana in momentul de fata nu am primit nici o adresa oficiala de la IPJ Cluj cu privire la prelungirea termenului.
  Am trimis prin posta adresa cu confirmare de primire prin care i-am rugat ca in termen de 48 ore de la data primiri sa imi raspunda, nu au raspuns.
  In urmatoarele doua zile i-am dat in judecata in Contecios Administrativ L554/2004, dupa care am dus certificat de grefa, refuzand sa mi se restituie permisul de catre IPJ Cluj alaturat am lasta o cerere prin care i-am anuntat ca voi cere despagubiri banesti pentru fiecare zi intarziere fara motiv a predarii permisului auto.
  In prezenta am depus cerere pentru preschimbare de termen la urgenta si obligarea paratului la restituirea permisului auto la Tribunalul Alba.
  Am urmatoarele nelamuriri:
  1-in a 31 zi am condus cca 2-3 ore, cine raspundea daca in acest timp se intampla ceva si se constata ca in baza de date figuram cu permisul suspendat?
  2-daca conduc ce imi se poate intampla atata timp cat nu mi s-a adus la cunostinta prelungirea perioadei de suspendare de catre IPJ Cluj?
  3-traim in Romania?

 4. Florina Filipescu said

  am April 3 2010 @ 3:17 pm

  PRIMUL PAS A FOST FACUT,
  MULTUMESC IULIAN URBAN PENTRU “INCURAJARI”,PRIMUL PAS L-AM CASTIGAT.
  ORGANUL STATULUI TREBUIE OBLIGAT CU TITLU EXECUTORIU DE DREPT IN ZIUA DE AZI SA RESPECTE LEGEA.
  DUPA CUM V-AM SPUS SI SA NU UITATI NICIODATA, TRAITI IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL.
  CU DEOSEBITE CONSIDERATI

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: