Banner

Dragoteasca, directoare la TVR?! Cea care in 1990 infiera in paginile ziarului Adevarul manifestarile din Piata Universitatii (v.arhiva) si il lauda pe Ion Iliescu?

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36607
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


11 Comentarii pana acum»

 1. radu andrei said

  am December 18 2009 @ 5:29 pm

  doamne fereste! corina dragotescu la tvr chiar tvr2????????cine??prietena lui ilici iliescu………..

 2. Victor said

  am December 18 2009 @ 7:38 pm

  De ce nu spuneti mai mult despre posibilitatea numirii la radio a Andreei Pora, cea care s-a luat de guler cu Vantu in televiziunea lui.

 3. Hannibal said

  am December 19 2009 @ 11:50 am

  Dragoteasca e o pupincurista de mare clasa. Ar fi lacheul ideal pentru Basescu. Sunt oamenii vostrii… Asta e noul PDL – japca cat si ce se mai poate ! Nici nu a fost validat noul guvern ca deja se stiu directivele ! Lui Videanu deja i s-au ingalbenit deja ochii, cu gandul la Rosia Montana ! Romanul pana nu da cu dosul zdravan de pamant nu realizeaza ce prostii face. Sper sa fie anticipate, e raul cel mai mic in comparatie cu dezastrul ce-l va provoca PDL

 4. cbabeanu said

  am December 19 2009 @ 12:21 pm

  Asta a votat “boborul” !!! Adica Base, Boc, Udrea, Videanu ne vor conduce in urmatorii ani… Cind populatia romana va evolua la stadiul de popor, probabil ca astfel de specimene vor dispare de pe scena politica . Dar mai este mult pina atunci…

 5. gore said

  am December 19 2009 @ 1:56 pm

  Politicienii din PDL nu sunt cu nimic mai prejos decit ai altor partide.
  Avantajul lor e ca nu au furat asa mult ca cei din PSD, sa fim onesti.
  Avem un avantaj acum: nu mai poate niciodata sa urmeze o perioada ca cea a partidului stat,PSD,Cind Nastase si acolitii au privatizat tot,aproape,pe doi lei,in timp ce au bagat mil de Euro in buzunare.
  Avramescu e un tip mai echilibrat ca Dragotescu iar Pora are verticalitate.
  Dragotescu poate ramine la Vantu.

 6. ema said

  am December 19 2009 @ 5:53 pm

  Dumnezeule!
  Unii chiar au un creier cat nuca! Domnule Gore unde ai trait in ultimii 5 ani? In Romania in nici un caz dupa cum gandesti. Daca nu au “furat asa de mult”, dupa cum se poate observa, se pregatesc pentru lovitura de gratie pe care urmeaza sa o dea poporului care este alcatuit din mai multi de gore. 5 ani care au trecut plus inca 5 care urmeaza de trait bine! Sarbatori fericite celor care gandesc precum domnul Gore.

 7. Catalin HN said

  am December 19 2009 @ 10:35 pm

  Sa ne aducem aminte cu totii ca in anii ’90, in vremea “Pietei Universitatii”, basescu facea parte din gasca lui Iliescu; si daca imi aduc bine aminte (rog pe cei care au date certe sa confirme sau sa infirme acest lucru), basescu era la Ministerul Transporturilor; si dupa cum stim cu totii, minerii au venit la Bucuresti cu trenul. De asemenea, sa ne aducem aminte ca 86% dintre romani erau de partea lui Iliescu in ’90, nu doar Dragotescu. Faptul ca Pora e o pupincurista care il linge in posterior pe basescu de cate ori are ocazia, de ce nu va deranjeaza d-le Urban ? Doar Dragotescu va deranjeaza? Daca Dragotescu ar proceda ca Pora ar fi numai buna pt. director al TVR, nu ?

 8. ema said

  am December 21 2009 @ 1:56 pm

  De la bunica mea stiu o povestioara cu doi batrani care ramasi singuri se tot contrau ori de cate ori aveau ocazia. De fiecare data cand batranelul ii aducea aminte babutei de ceva ce ei nu ii convenea, aceasta i-o reteza scurt: Ia-o mai dincoace!
  Cam asa procedeaza si adulatorii lui Basescu: reproseaza toturor opozantilor vrute si nevrute dar memoria le dispare brusc atunci cand e vorba de “petele” cu care sunt ornati favoritii lor. Mare rusine si pacat sa nu vezi decat gunoiul din curtea altuia. Faceti curat, desi e cam tarziu, la voi si apoi sariti cu gura. Parerea mea personala, desi nu intereseaza probabil, este ca cei care sar aici sa apere PD-ul sunt persoane care nici macar nu stiu ce pacate au acestia ci doar vor sa se auda spunand ceva, orice.
  Tuturor acestora le doresc sa traiasca bine in general si in special de aceste sarbatori.

 9. www.vrajitorul.eu/ said

  am December 21 2009 @ 2:09 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 10. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 21 2009 @ 2:09 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 11. ileana said

  am December 21 2009 @ 5:09 pm

  bravo, gore

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: