Pacaleala ordinara sau cum rasplateste Vodafone fidelitatea !

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36563
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


6 Comentarii pana acum»

 1. Ciuly said

  am December 18 2009 @ 9:08 am

  apropo de vodafone. noi vrem sa renuntam la unul din abonamente asa ca am platit, online, si in avans, din punctele de loialitate 1 sau 2 facturi, asta in urma cu 2-3 saptamani. am fost si la o reprezentanta vodafone sa confirmam plata dar au spus ca plata respectiva, desi facuta, se va scadea din facturile urmatoare si nicidecum din cea care deja s-a emis pe care trebuie sa o platim. asa ca scoatem cardu si platim, ca deh. iar ieri ne vine SMS ca termenul de plata pt factura (platitia cu cardul) a expriat si ca sa nu platim penalitati sa platim factura urgent.

  astia is tampiti, zau asa.

 2. Radianu Mihai said

  am December 18 2009 @ 10:11 am

  cred ca nu ai observat bine prima oferta!
  nu poti lua cu 5 EURO,echivalentul a 504 puncte nici un telefon,chiar daca nu este superperformant!

 3. vasile said

  am December 18 2009 @ 10:41 am

  Salutare,

  De ce nu l-ai luat cand a fost la 5 euro atunci?, a fost promotie, nu l-ai luat asta e, asteapta alta promotie, nu sta nimeni dupa tine sa te astepte

 4. Bobo said

  am December 18 2009 @ 12:37 pm

  Eu cred ca nu stii ce vorbesti…

  https://www.vodafone.ro/shop/telefoane

  Pretul telefonului este:

  0 euro – contract nou
  40 euro sau 3361 puncte – reinnoire pe 2 ani
  60 euro sau 5042 puncte – reinnoire pe 1 an
  69 euro sau 5798 puncte – fara reinnoire – pentru clientii VDF

  Relatia euro-punct de fidelitate este stipulata in contract, nu se poate schimba. Pur si simplu nu ai intrebat aceeasi persoana sau nu stii sa citesti corect pe internet.

  Domnule senator Iulian, nu pot fi triati cei care nu stiu sa citeasca de ceilalti a.i. sa nu mai puneti titluri de acest gen pentru articole? Astfel, va asociati cu niste afirmatii calomnioase pe care nu le verificati si pe care le dati cu titlu de stire…

 5. fuck them all said

  am December 18 2009 @ 8:36 pm

  Da….ar putea fi triati cetitorii… Unii lectureaza numai reclame, da’ se pricep la dat sfaturi. Partinitoare, ca doar transnationala, draguta de ea are totdeauna dreptate,si merita pupata o tzara in dos. (sistem de operare antic… nu ce cred ei)
  D’aia e firesc “ofertele” de sarbatori sa fie totdeauna mai scumpe…
  D’aia dobanzile (si multe preturi) romanii le au mai mari.

 6. Cornel M said

  am December 22 2009 @ 11:50 am

  Cand citesc aceste randuri acum ma felicit in gand ca am reziliat din 2006 contractul de abonament cu aceasta firma hoata si super scumpa. Cum am detectat o crestere de 14,50 RON cerut factura detaliata sa vad si eu unde am vorbit de 14,50 RON cand eu ma incadram numai in pretul abonamentului si am simtit ca mi s-a incarcat factura. La mine putin, la altii cate putin si uite asa Vodafone face burta mare. Stiti ce mi s-a spus? Ca nu mi se poate da momentan si daca este sa mi se poata da una, va fi cu informatii partiale in ea. Mi-am dat seama ca e o manarie crasa la mijloc si am refuzat sa mai platesc pana nu mi se da o factura detaliata. Pana la urma am platit dupa 2-3 ani ce mi-au cerut ei, cu penalizari, bineinteles, dar am rupt-o cu firma asta de camatari. Imi pare rau de oamenii care cad prada in continuare bucurandu-se la un amarat de telefon, nedandu-si seama ca il va plati dublu sau triplu prin factura de abonament!

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: