Banner

INTERESANT! Razboi economic total intre USA si lumea araba .Cititi aici despre adevarata miza a falimentului din Dubai – impiedicarea apartiei PETRO-MONEDEI

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36561
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


8 Comentarii pana acum»

 1. Dumi said

  am December 17 2009 @ 6:33 pm

  Oare se va trezi vreodata omenirea, sa vada controlul in care este tinuta? Marea majoritate a populatiei nu realizeaza cat de controlati suntem. Si vorbim aici nu doar de media sau de politica. Vorbim de medicina si de companii farmaceutice, de corporatii si de interese ale unor grupuri mici de oamei foarte bogati, ale caror interese nu reprezinta marea majoritate a populatiei, care, culmea, lucreaza pentru ei, acea elita. Bineinteles, unii vor spune “teoria conspiratiei” insa chiar aceia trebuie sa invete ca exista doua fete la orice poveste si ca trebuie sa fii deschis catre adevar, oriunde ar duce… Insa multi nu sunt pregatiti, si refuza o realitate care nu le-ar conveni. Controlul e total, si am ajuns sa ne incredem atat de mult in autoritati incat, chiar daca ne auzim constiinta sau vocea aceea minuscula care ne spune ca ceva nu e in regula uneori, o ignoram pe motiv ca autoritatile ne protejeaza interesele… Putin vor sa vada ca medicamentele sunt din ce in ce mai scumpe, ca media si ziarelel controleaza opinia publica si ca politicienii nu fac de fapt nimic real pentru noi. Nu am evoluat de fapt de circa 30-40 de ani… Matrix…

 2. fuck them all said

  am December 17 2009 @ 7:37 pm

  Omenirea…never…
  Oamenii

 3. blondutzu said

  am December 18 2009 @ 9:46 am

  Era si timpul pentru ca statele arabe sa ia atitudine si sa creeze propria moneda unica locala. Ei practic acum doar legalizeaza ceva ce exista si se aplica deja. Era bine inainte de 1990 faptul ca Romania avea relatii stranse cu lumea araba de la care se cumpara petrol iar Romania exporta de la materiale la profesionisti!!! Pacat ca in prezent s-a renuntat la piata araba!!! Daca nu s-ar fi renuntat in halul asta prostesc si de c….., o parte din intreprinderile noastre nu ar mai fi dat faliment!!! Daca nu stiti, Romania exporta inainte de 1990 materiale – de la perdelele de Pascani foarte cautate pana la autovehicole Dacia, Aro, tractoare si combine.

  Dar, deh!!! Noi suntem acum in UE si respectam directivele UE, FMI,CE, etc.,etc., etc. Incet, incet ne pierdem nationalitatea, ne pierdem tot, si nu vom lua atitudine decat cand va fi prea tarziu!!!

 4. politika said

  am December 18 2009 @ 12:18 pm

  Sisteleme sociale, politice … ECONOMICE … sunt sisteme CIBERNETICE.
  In fiecare dintre ele exista “comanda” si “autoreglare”
  Deoarece “comanda” poate fi data si de actiuni externe, independente de sistem “autoreglarea ” se produce intotdeauna cind este atins un trigger (un element care “da elarma” )

  Istoria ne arata ca evolutia marilor Imperii a fost afectata de fenomenul de “autoreglare”. Adica, nici un sistem nu poate fi tinut la infinit intr-un “echilibru instabil” deoarece starea lui normala este de “echilibru stabil”
  Deoarece razboiul modern s-a mutat de la actiunea armata catre cea financiara (tinta fiind tot RESURSELE), apare evident faptul ca dezechilibrele (produse de actiuni ce au in spate operatiuni financiare masive) se pot echilibra prin “reactii” de tipul celei prezentate mai sus.
  Evident ca, pe termen scrut si mediu CINEVA PIERDE si CINEVA CASTIGA !
  … pe termen lung , sistemele se echilibreaza !

 5. CheiaMagica said

  am December 18 2009 @ 12:52 pm

  imperiile se ridica si cad in mod firesc.
  USA isi va gasi la timpul cuvenit sfarsitul ca si imperiu atotdominant.

 6. fuck them all said

  am December 18 2009 @ 8:42 pm

  @dumi… cum clama cineva…”BIG BROTHER exista”…

 7. gabriel said

  am December 19 2009 @ 9:22 am

  corect este dreptul lor domnule sau cam saturat sa faca cursul americanii sincer sa fim http://www.joaca-jocuri.com, http://www.jocuristar.ro

 8. Nar_cis said

  am January 8 2010 @ 11:06 am

  @Dumi ai mare dreptate in ceea ce spui si cu siguranta ai vazut filmele Zeitgeist aici:
  http://maximamaria.blogspot.com/2009/03/zeitgeist.html

  Esoteric Agenda:
  http://maximamaria.blogspot.com/2009/10/esoteric-agenda.html

  New world Order:
  http://maximamaria.blogspot.com/2009/07/end-game.html

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: