Control national asupra operatorilor de cablu TV si internet

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36522
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


4 Comentarii pana acum»

 1. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 17 2009 @ 1:25 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 2. www.vrajitorul.eu/ said

  am December 17 2009 @ 1:26 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. politika said

  am December 17 2009 @ 3:44 pm

  Ma bucur sa aud ca in sfarsit ANPC (fosta ANRC) A INCEPUT SA SE MAI MISTE. Probabil ca inainte de a li se misca scaunele de sub fund s-au gandit sa faca si ei ceva legat de operatorii si furnizorii de servicii de comunicatii (asta, bineinteles in afara de a lua spagi … pentru care trebuie sa recunosc faptul ca s-au miscat destul de bine !)
  Personal nu ma incalzeste sa aud ca furnizorii de servicii au luat ‘jde mii de amenzi (a caror valoare este situata intre nivelul “simbolic” si “neglijabil” fata de banii pe care-i incaseaza necuvenit de la clienti) .
  As fi interesat sa aud si sa vad ca ANPC a facut verificari si a luat masurile ce se impun astfel incit Operatorii de Comunicatii sa furnizeze serviciile pentru care emit facturi si incaseaza bani.
  As aminti aici talharie nationala practicata de toti furnizarii de servicii Internet ref. la modul in care contracteaza serviciile. Clientul primeste un canal Internet cu largimea de banda de “pina la xx MB” . Este ca si cind am merge la Carrefour si as plati pentru zahar (de ex.) o anumita suma pentru o cantitate de … pina la 100Kg si as primi cam 1 – 2 Kg. Personal cred ca ANPC trebuie sa impuna ca in contracte sa fie specificata o valoare MINIMA pentru canalul Internet si nu una maximala (care este o minciuna in 99.99% din cazuri)
  Daca prin actiunile sale ANPC va rezolva problemele existente si nu se va limita doar la darea unor amenzi (cu valoare simbolica) inseamna ca este o agentie necesara.
  Daca NU, consider ca este bine sa fie comasata, pusa laolalta cu alte agentii sau sa devina un “buzunar” al unui minister (cum ar fi cel al Comunicatiilor , de unde s-a si nascut dealtfel si in sediul careia a stat ani de-a rindul …

 4. Cristina said

  am December 17 2009 @ 9:04 pm

  ANRC mai face cate ceva… dar cu ANRE ce naiba facem… ca murim de frig in case cu enelul lor cu tot

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: