Banner

Nesimtire : Romtelecom cere unui handicapat sa-i plateasca o taxa de reziliere a contractului egala cu pensia lui pe 4 luni si jumatate; Daca ar putea ti-ar cere si pielea de pe tine

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36508
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


9 Comentarii pana acum»

 1. ady said

  am December 16 2009 @ 7:47 pm

  Firma fanariota rromtelecom ar avea nevoie de un concurent serios sa o ingenuncheze definit ceva de genul BT (british telecom)!!!

 2. gina said

  am December 17 2009 @ 8:34 am

  imi pare rau pentru domnul , dar cind a semnat un contract si-a asumat si clauzele acestuia.
  nu tin partea romtelecom dar o stire de acest fel nu face decit sa ridice semne de intrebare asupra credibilitatii domnului urban.

 3. www.vrajitorul.eu/ said

  am December 17 2009 @ 10:06 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 4. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 17 2009 @ 10:06 am

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 5. Dani said

  am December 17 2009 @ 12:27 pm

  Sa inteleg ca persoanele cu handicap nu mai trebuie sa respecte contractele pe care tot ei le-au semnat??? De unde si pana unde aceasta noua lege???

  Contractul e contract, si cand semnezi ceva, ITI ASUMI O RASPUNDERE. Ca ai sau nu handicap…

 6. Roxi said

  am December 18 2009 @ 1:42 pm

  Nu inteleg de ce continuati cu aceste titluri.
  Imi pare rau pt acest domn ca este cu dizabilitati dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa respecte un contract.

 7. Dinca Filip said

  am February 9 2010 @ 12:07 pm

  Sunt de acord cu acest domn. Mie Romtelecom mi-a facut o faza penibila. Pt doar 4 lei restanta m-au deconectat iar apoi pt reconectare m-au costat 60 lei. Sa le fie rusine! Imi pare rau ca si eu am prelungit contractul, ca-mi promisese daca prelungesc abonamentul de telefonie, netul o sa-l am gratis si cu toate astea tot platesc la net 4 euro pe langa telefonie.M-au pierdut ca client si Abia astept sa se termine contractul.

 8. Axel said

  am August 27 2010 @ 9:20 am

  Dah …vad ca Romtelecom pe zi ce trece devine o penibila firma care iti suge sangele din vene , la fel si eu am vrut sa reziliez contractu si mi-a zis ca nu se poate ca nush ce ca bla bla…..deale lor ca trb sa platesc jumate din cat mai am in contract. Dar iar cu vrajeala dar uite iti mai micsoram la telefon un pik……Faza e ca eu telefonu il platesc degeaba! Eu trebuie sa plec Luna asta in Danemark iar aici unde stau nu mai este nimeni care sa-ni plateasca:) In fine ,Sa le fie rusine,si celor de mai sus care au comentatca nush ce,aia sunt de la (rom) ,de asta zice ca ” Vai domnu nu trebuia sa semneze” ce conteaza ba! A iesit acum o lege ca dak nu va convine de serviciile lor pteti rezilia contractu! INFORMATIVA!!!!!!!!!!!!

 9. catalina said

  am February 29 2012 @ 6:02 pm

  sunt incredibil de nesimtiti astia de la romtelecom, este atat de greu sa intri in legatura cu ei, robotii dupa ce te pun sa tastezi de 20 de ori te lasa in asteptare cate o ora si daca ai ”norocul” sa iti raspunda cineva, te trimite la altcineva. o porcarie ce faceti ganditi-va si la oamenii in varsta…cum se descurca ei sa intre in contact cu romtelecomul? mai bine spuneti ca nu vreti sa dati explicatii pentru nimic sunteti ultimii oameni! Halal!!!

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: