Chiar curge sange in PSD : “Esti un magar si jumatate (…) te-ai imbuibat, te-ai imbogatit de pe urma partidului si vii acum sa ne spui principii…”

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36477
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


12 Comentarii pana acum»

 1. radu andrei said

  am December 16 2009 @ 3:36 pm

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 16 2009 @ 3:59 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. www.vrajitorul.eu/ said

  am December 16 2009 @ 3:59 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 4. http://www.urbanviorel.ro/category/ciuma-rosie/ said

  am December 16 2009 @ 4:01 pm

 5. Radianu Mihai said

  am December 16 2009 @ 4:21 pm

  doua jigodii,una promovata de nastase si iliescu (mitrea),alta pro-
  movata de nastase (vanghelie zis si almanahe,primarele care este si cauta pa gugal,goagle etc.) isi arunca invective!
  sunt marsavi si manjiti de cate au furat si unul si altul!

 6. Florin B said

  am December 16 2009 @ 4:30 pm

  Vai de mama lor. Daca era sa castige alegerile “care este” acum mancau mamaligutza cu branza la carciuma si isi imparteau ciolanu. http://www.gallardo.ro

 7. DAN said

  am December 16 2009 @ 4:36 pm

  La ananghie se vede caracterul…

  Daca aveau puterea, sa vedeti cu cata “eleganta” se exprimau si ce tovarasie legau.

  AMARATII de ei…..

 8. ildiko said

  am December 16 2009 @ 5:05 pm

  Oglindeste nivelul politicienilor romani. Exceptiile confirma regula.

 9. politika said

  am December 16 2009 @ 5:31 pm

  Cred ca cele de mai sus sunt doar ecouri ale parvenitismului politico-social.
  Doi politicieni, indiferent daca sunt in aceeasi tabara sau in tabere adverse, argumentindu-si principiile nu folosesc un asemenea limbaj.
  Personal ca discutia a avut loc intre UN SOFER (ajuns lider de sindicat al soferilor si apoi mare politician si ministru) si un baiat din zona Rahova-Ferentari (cu o cultura si o educatie facuta ad-hoc).
  Este dialogul perfect ce poate face deliciul unei categorii de telespectatori din care personal nu fac parte. Fie ca au dreptate sau nu, personal nu vreau sa aud politicieni romani vorbind pe posturile publice in acest fel. Si asa avem (ca romani) o imagine destul de negativa in Europa si in lume. Nu este necesar sa mai insistam si sa aratam ca de jos pana sus, in virful piramidei suntem o apa si-un pamint. Probabil ca moderatorii trebuiau sa intervina mai repede si sa “taie” discutia.

  Pe de alta parte, constat (si asta am mai spus-o) ca in Romania politica se face on-line , direct la televizor. Ministri , secretari de stat, senatori si deputati in loc sa-si faca treaba pentru care au fost desemnati si alesi, zac zile-ntregi prin studiourile televiziunilor pentru a spune ceea ce au de spus.
  Ma intreb : oare nu-i mai asculta nimeni acolo in minister, la Parlament in Senat … prin comisii ???
  Inainte vreme reporterii statea zile-n sir pe la usi si pe holurile institutiilor publice pentru a prinde o STIRE DE SENZATIE, sau pentru a obtine informatii “calde” .
  Acum rolurile s-au inversat, politicienii au ajuns sa faca coada pe la usile redactiilor televizate de emisiuni politice, talk-show-uri si chiar de stiri … palavragind in sistem sandwich printre calupurile de reclama …

  Cred ca multi politicieni romani inca nu au atins nivelul de maturitate pe care trebuie sa-l aiba un politician adevarat alaturi de cultura politica si credinta intr-o doctrina.

 10. Atotstiutorul said

  am December 16 2009 @ 6:50 pm

  Cum sa crezi si sa mai si susti un partid ca PSD in care toti sefi sunt bogati, deci fac parte din alta clasa sociala decit cei pe care ii reprezinta?Cum sa accepti in 2010 sa te conduca un Vanghelie care nu are scoala, nu stie sa vorbeasca romineste,si a ajuns de circul televiziunilor!Doar daca ai interese financiare sau nu ai pic de demnitate sau faci parte din categoria oamenilor de “stinga ” nevoiasi si amariti care nu au incotro sa se duca!Stingistilor reformati-va partidul altfel nu veti mai reprezenta pe nimeni si se vor ivi alte partide care asteapta la cotitura Si in politica concurenta a inceput sa fie dura!

 11. politika said

  am December 16 2009 @ 8:32 pm

  @ Atotstiutorul

  Intre a fi destept si a fi intelept (cred) ca e o mare deosebire. Constat ca multi oameni destepti au ramas saraci in timp ce unii “mai cu duhul” … dar intelepti (vezi cazul Becali, Vanghelie … s.a.) au ajuns multimilionari !

  Pe de alta parte, ai dreptate 100% cind pui problema asa ” cum sa ne conduca o sleatcha de parveniti politici care si-au indesat in buzunare milioane de euro (puse la pastrat prin off-shore-uri si Paradisuri Fiscale in conturi Anonime … ) in timp ce noi, majoritatea am ramas …. departe, foarte departe de ceea ce ai numesc “poporul roman” . CUm pot ei sa inteleaga ceea ce vrem noi, de ce a fost impuscat Ceausescu (de EI nu de NOI … pentru a lua puterea si a-i fura bogatiile … ), cum ar trebui sa guverneze tara asta bogata (caci Romania a fost, este si va fi o tara bogata) astfel incit sa se creeze si sa se dezvolte o Clasa de Mijloc puternica !

  EI nu au inteles NICIODATA asta. Fiind de sorginte COMUNISTA , se autodeclara “de stinga” … dar politica de stinga facuta de EI trebuie respectata doar de NOI :-) Este exact ca pe vremea lui Ceausescu in care “Sarbatoream prin REPREZENTANTII CLASEI MUNCITOARE” care cam aveau de toate in timp ce restul munceau … Cam asta este politikia de stinga a PSD-ului : masuri populiste, de “protectie” sociala … pentru populatie si DREPTUL LOR DE A FURA ORGANIZATIONAL, INSTITUTIONAL si GENERALIZAT … cu legea in mina.

 12. Catalin HN said

  am December 18 2009 @ 8:44 pm

  @ politika:

  ai dreptate in ceea ce spui, citez : ” Cred ca cele de mai sus sunt doar ecouri ale parvenitismului politico-social.
  Doi politicieni, indiferent daca sunt in aceeasi tabara sau in tabere adverse, argumentindu-si principiile nu folosesc un asemenea limbaj. ”
  Imi amintesc cu aceasta ocazie de “gaozarule” si “tiganca imputita” ale lui basescu, un alt individ lipsit de educatie si caracter, “scolit” prin porturile lumii. Un astfel de jeg uman a castigat acum al doilea mandat. Celor care l-au votat se pare ca le-a placut abordarea asa ca luandu-l de exemplu si vazand succesul pe care il are la electorat, Miron Mitrea si Marian Vanghelie l-au luat de exemplu si s-au gandit probabil sa castige si ei simpatia electoratului folosind un astfel de limbaj. Oricum, sunt convins ca oricare dintre ei ar fi mult mai bun de presedinte al Romaniei decat marinarul. Si nu sunt psd-ist.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: