Banner

Frauda si teapa daca vrei sa cumperi o Skoda; platesti avans, esti mintit 7 luni de zile ca masina nu se livreaza pentru ca fabrica este “in concediu” si la final ti se spune ca nu mai au nici de unde sa restituie avansul

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36443
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


9 Comentarii pana acum»

 1. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 15 2009 @ 5:10 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 2. vrajitorul.eu said

  am December 15 2009 @ 5:10 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. ady said

  am December 15 2009 @ 10:06 pm

  Cum dracu sa dai avans sa cumperi o masina si sa mai si astepti sa-ti fie livrata???!!!
  Oameni buni reveniti-va!!! Geme Europa de masini,luati un avion sau mergeti cu cineva cu o masina si veniti cu masina voastra cumparata de la mama ei si va garantez eu si mai ieftin,nu mai bagati bani in buzunar unor dealeri nesintiti din romanica!!!

 4. Sorin said

  am December 16 2009 @ 12:24 am

  http://www.skoda.ro

  ontact

  Importatorul general Skoda in Romania va sta la dispozitie.

  PORSCHE ROMANIA
  http://www.porscheromania.ro
  Soseaua Pipera – Tunari nr. 2.
  077190 Voluntari, Judetul Ilfov
  Romania

  E-mail: skoda@porsche.ro
  Tel.: +40 21 203 28 88
  Fax: +40 21 203 29 99

 5. Ionut said

  am December 16 2009 @ 1:11 am

  daca si cu banii jos tot te duc de nas …. asa ceva nu se poate … imi vine greu sa cred.

 6. ion said

  am December 16 2009 @ 9:08 am

  Eu mi-am luat KIA cu 11.100 in 2 saptamani.
  Sfatul meu: daca vreti sa va cumparati autoturism nou, cereti autoturism de pe stoc, mergeti la mai multi dealeri si nu o sa aveti batai de cap.
  Oricum o Skoda Fabia la 12600 este un pret ENORM nu face masina aia atatia bani, clar. Mai puneai 600 EUR si luai Jetta. Iar 4000 de EUR timp de 7 luni genereaza o dobanda bunicica, nu? deci de 2x teapa.

 7. Zen said

  am December 18 2009 @ 8:24 pm

  @ion

  1. Ieftin si bun nu exista (si cand spui “Ba da, KIA mea”, ai rabdare pana dupa a doua, a treia revizie “gratuita”).

  2. Nu toata lumea isi doreste o masina “cheala”…pentru ca Jetta (la 13200??) cam asa e… Poate omul a vrut o masina cu motor mic pe benzina care sa-i consume cat mai putin dar a optat pentru dotari suplimentare de comfort. Unii prefera comfort si dotari maxime in limita banilor disponibili, altii prefera “figurile” gen “Porsche cu motor de Dacia”. In plus, daca tot dai un ban, de ce sa nu fii in stare sa-ti alegi si culoarea si alte optiuni care nu le regasesti la masinile de pe stoc sau gasesti optiuni (scumpe) pe care nu le vrei, iar cele pe care le doresti nu intra in categoria “cele mai cerute”.

  Si…NU ! Eu nu am Fabia ci doar un simplu Golf 1.2 TSI/DSG (Comfortline si cu optionale…hehe…scump dom’le) care mi-a fost livrat in mai putin de 5 saptamani tot la Iasi.

  Oferte sunt destule si la preturi variate pe segmentul pe care a mers individul. A fost optiunea lui sa mearga la Skoda. Si poate ca omul a strans cureaua cat a putut sa scoata aia 4000 de euro pentru avans, si si-a calculat la sange cum sa plateasca ratele pentru masina de 12600. Ca tu ti-ai lua Jetta acu dupa ce ai dat-o in bara cu KIA e alta poveste. Cu KIA (mai jos de Sorento) nici nu ai dreptul sa comentezi vizavi de orice masina din grupul VAG.

  Dar cam asta e stilul romanesc de a demonstra “compasiune”… “Bravo mai boule, nu puteai sa-ti comanzi BMW ? Asta meriti ca ai vrut Skoda !” sau si mai des “Cu 12000 imi luam mare Audi din Germania…catzash”. Jos palaria… tara de imbecili retardati… Du-te cu KIA la mici cu bere. Fara paine ca face parte din “optiuni” si e scumpa…

 8. Scoci said

  am December 19 2009 @ 7:43 pm

  ZEN, bine ca este vorba de Skoda si nu de Logan ca era de una mie ori mai iritat”ion”. Saracii “unii” sunt dusi cu pluta sau cu Bmw-ul.

 9. Cornelius said

  am June 26 2011 @ 9:19 am

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: