Bancherii: Sistemul protejeaza datornicul si e ostil creditorului ; mai bine creditam statul ca cel putin nu da faliment – asa sa fie ?

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36433
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


6 Comentarii pana acum»

 1. vrajitorul.eu said

  am December 15 2009 @ 5:20 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 15 2009 @ 5:21 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. Othelo said

  am December 15 2009 @ 6:47 pm

  Pai bancherii internationali asta si doresc. Dupa ce aproape ca au distrus clasa mijlocie (oricum pe termen mediu si lung se va intampla si asta) se focalizeaza acum (de fapt au inceput de ceva timp)asupra statelor. Nici acestea nu vor mai putea plati in actualele conditii datoriile decat tot cu active, in special in terenuri. Daca vreti, vom deveni cu totii o noua gaza dar la o scara mai mare. Insa vom beneficia de acelasi tratament.
  Si daca au actionat mai mult in lumea a 3-a, de ceva timp o fac si in cele dezvoltate (atat in SUA cat si in UE). Nu suntem singurii afectati. Irlanda are in jur de 500 de miliarde datorii, Grecia 300 de miliarde. Noi suntem inca mici pui. Dar putem creste mari daca le facem jocul in continuare. Sunt constient ca este greu sa te opui tavalugului, dar ce naiba, noi aveam un talent deosebit in a o face pe prostii. Poate mai amanam inevitabilul si mai luam o gura de aer.

 4. gabriel said

  am December 15 2009 @ 10:47 pm

  bine zis othelodar cine sa faca acest lucru?guvernul ? care guvern astia nu stiu de capul lor http://www.jocuristar.ro ww.joaca-jocuri.com

 5. Othelo said

  am December 15 2009 @ 11:07 pm

  Gabriel, ei, bancherii internationali, controleaza toate guvernele din lume cu exceptia a inca 5 tari “inchise”: Cuba, Libia, Sudan, Iran si Coreea de Nord. In rest, ceilalti le vor face in continuare jocul constient sau ca in cazul nostru si al altora mai putin constient.
  Probabil ca omenirea, nu doar Romania, va trebui sa treaca printr-o perioada apocaliptica cat de curand, sa fie rau ca sa fie bine ulterior. Sincer, ar fi fost mai bine daca ne trezeam cu totii mai devreme si luam atitudine (nu vorbesc doar de Romania, ci de in primul rand intreaga populatie occidentala)si am fi evitat un astfel de scenariu.
  Altfel, ca sa parafrazez un cantec: You want slavery, you got it!
  Ei sunt deja intrati prea adanc in obsesia asta cu Noua Ordine Mondiala ca sa mai dea acum inapoi, de aceea cred ca vor veni niste ani grei pentru intreaga omenire, ca sa ne hotaram ce sa facem cu vietile noastre, si spre ce fel de fiinte dorim sa evoluam.
  De altfel, este atat de aproape, incat nici nu mai este timp macar sa fie informata toata lumea cu privire la ce se intampla, daramite sa fie inabusita in fasa.
  S-a incercat ceva, care a avut efect la Copenhaga, dar probabil ca nu va putea opri tavalugul, oricum i-a intaratat si mai mult, incep chiar nu isi mai ascunda adevaratele intentii, vezi comportamentul recent al lui Al Gore, sau cum au incercat cei de la ONU sa il opreasca sa vorbeasca pe lordul Monckton.

 6. ildiko said

  am December 16 2009 @ 10:53 am

  Fiecare trace spuza pe turta lui. Bancherii se tot plang dar tot in castig ies. Dupa ce jumatate din ei dau faliment poate voi incerca o urma usoara de compasiune.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: