Banner

Accident pe bulevardul Dacia

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36429
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


7 Comentarii pana acum»

 1. vrajitorul.eu said

  am December 15 2009 @ 5:22 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 15 2009 @ 5:22 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. aspida said

  am December 15 2009 @ 6:05 pm

  dle Urban, la ora asta tot Bucurestiul e sub zapada… altele-s prioritatile 😉
  ca dvs. vreti ca noi sa luam cunostinta de interpelarea pe care ati facut-o… nu mi se pare sa fie o justificare rezonabila sa puneti pe blog…
  nu mai spun ca nu stiu care e motivatia pentru care faceti atâtea interpelari… din care multe mi se par total aiurea! ce treaba aveti dvs. cu accidentele rutiere si de ce îi stresati pe cei care ar trebui sa se ocupe de elucidarea lor… credeti ca daca nu i-ati trage dvs. de mâneca nu si-ar face datoria? dubito!

 4. Zen said

  am December 15 2009 @ 6:17 pm

  Cum spuneam si altadata…. circ pe internet la scara romaneasca… Hai sa ne dam mari ca reprezentam interesele oamenilor pana in cel mai mic amanunt… Mai lipsesc interpelarile catre politie pentru gasirea tuturor celor care dau un sut in fund cainilor vagabonzi, sau au dat un partz pe strada si au contribuit la incalzirea globala…

 5. dr.Josef Mengele said

  am December 16 2009 @ 12:33 am

  D-le Urban eu fac interpelari catre BPR a Capitalei de cca UN AN in legatura cu nerespectarea flagranta a indicatoarelor rutiere, si degeaba. Interpelari scrise si telefonice fara nici un rezultat. Imi mai trimit din cand in cand cate un raspuns scris parca tras la indigo cu precedentul in care imi semnaleaza ca au sanctionat un nr de conducatori auto in zona indicata. Dar fara menajamente va spun ca mint de ingheata apele, pt ca am posibilitatea sa monitorizez non-stop si nu am vazut picior de agent in intervalele descrise de ei. E vorba de str.Afluentului din sectorul 1 (perpendicular pe Primaria Sector 6) pe care sensul de mers este CATRE Gara de Nord, dar unde se circula fara nici o problema pe interzis. Se pare ca in tara asta legea este numai pt fraieri.

 6. George said

  am December 16 2009 @ 11:05 am

  Este exact intersectia in care a murit Teo Peter. La fel s-a desfasurat si evenimentul: un autoturism de teren condus de un american, venind P estr. Polona dinspre Calea Floreasca, la intersectia cu Bd. Dacia, nu a respectat semnificatia indicatorului STOP si a intrat in coliziune cu Taxi-ul care se deplasa pe Bd. Dacia catre P-ta Galati.

 7. ileana said

  am December 16 2009 @ 12:30 pm

  D-le Senator,

  daca doriti intradevar sa va folositi avantajele pozitiei dvs. pe teme de circulatie ar trebui sa invitati sa va fie trimise observatii si recomandari din partea celor implicati in trafic, sa se centralizati si apoi sa le trimiteti autoritatilor in cauza. Poate asa de va intimpla ceva : intersectii nesemnalizate corect, treceri de pietoni fara zebra si cu indicator mascat de copaci, intersectii in care o banda de facut dreapta cu verde intermitent ar fi o buna solutie de fluidizare a traficului, intersectii blocate de taxiuri care isi asteapta clientii chiar pe trecerea de pietoni etc. Sunt atitea de facut. Si, apropos de zapada: pe str. erou Iancu Nicolae, care se invecineaza cu sect.1, dar este de fapt in Ilfov, pina azi dimineata nu trecuse nici un utilaj de deszapezire. Tot acum, intrarea in Bucuresti pe DN 1 dinspre Ploiesti, inseamna stat la o coada care se formeaza din Otopeni.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: