Tinerii politicieni din toate partidele sunt la fel ca….lupii cei batrani?

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36366
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


9 Comentarii pana acum»

 1. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 14 2009 @ 2:39 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 2. vrajitorul.eu said

  am December 14 2009 @ 2:39 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. cbabeanu said

  am December 14 2009 @ 7:32 pm

  Evident ca tinerii din partide nu au reusit sa demonstreze ca apanajul cinstei si al mintii deschise apartine tinerilor, din pacate . Si ma gindesc la tineri ca Dl. Ponta, o copie fidela a maleficului Adrian Nastase, sau la Dl. Boureanu, care prin insultele aduse colegilor parlamentari s-a dovedit o jalnica copie a D-lui Basescu; acest domn ( Boureanu ) a reusit sa-l insulte si pe un simbol national ca Mircea Dinescu, poetul protestatar care a avvut contributia lui importanta la caderea regimului comunist, regim sub care Dl. Boureanu nu ar mai fi putut deschide pliscul…

 4. Othelo said

  am December 14 2009 @ 7:40 pm

  Bune exemple Ponta si Boureanu sunt emblematici. Raspunsul ar putea fi ca cei tineri sunt ca si cei batrani. Daca ma gandesc chiar la Iulian Urban sau Mihai Razvan Ungureanu, as putea spune ca nu. Care este tendinta la noua generatie de politicieni? Poate ca vor fi de o calitate mai buna decat generatia mai veche, dar probabil, per total, nu cu mult mai buna.

 5. cbabeanu said

  am December 14 2009 @ 7:55 pm

  Catre Othelo :imi permit sa te contrazic ; din punctul de vedere al evolutiei tinerilor pe scena politica sau profesionala, viitorul pare sumbru . Elita adevarata, adica tineretul super-instruiti si super-educati au plecat si continua sa plece in Vest pt ca in tara lor nu vad nici o sansa. Nu uita ca peste tot la stat si din pacate si in multe firme private, angajarile se fac pe bani sau/si pile, nici vorba de o selectie corecta a valorilor . Nu uita salariile umilitoare ale medicilor si ale profesorilor, care au drept consecinta directa privarea populatiei de invatamint si sanatate eficiente . Nu uita ca posturile bugetare importante revin celor “verificati ” sau cu “experienta” !!! Politica insa nu cere competenta deocamdata, cere doar servilism si duplicitate . Crezi ca specimene ca Ponta sau Boureanu sau Corlatean sau Udrea, daca ar fi fost performanti in meseriile lor de baza, ar mai fi acceptat sa fie trompete de partid sau sa care mapa sefului de partid ? Eu cred ca nu…

 6. Csaba said

  am December 14 2009 @ 11:35 pm

  @ Cbabeanu
  scrii mai sus ¨Mircea Dinescu, poetul protestatar care a avvut contributia lui importanta la caderea regimului comunist¨

  Am o nelamurire, daca Dinescu e un simbol national ce a contribuit la caderea comunismului in Romania, cum e posibil ca acum, in ajun de alegeri era alaturi de comunisti, ridicanduí in slavi si injurand ca orice poet ( :) ), pe cel aflat la putere.
  Vine intrebarea: e domnul Dinescu anti-comunist sau e doar un oportunist care stie unde sa linga, doar un mascarici?

 7. elena said

  am December 15 2009 @ 7:51 am

  Nu va suparati , aveti dreptate despre tinerii politicieni, ei sunt pusi acolo tot de politicienii batrani, cat despre Mircea Dinescu.. va rog, eu nu-l consider un simbol al tarii, eu am dreptul la opinie, nu este atat de talentat pe cat se crede , e doar un parvenit ( si o zic din tot sufletul) care a stiut sa se scalde in ape tulburi. Am dreptul sa-mi spun opinia, pentru mine nu este o asa valoare mare. Sa nu uitam legaturile lui cu unii…sa nu uitam ca ne prostesc toti in fata pentru ca au acces la mass media……. E un increzut care vorbeste foarte urat si atat, plin de el si crede ca daca da o basina noi o si mirosim cu placere………….” Mircea, fa-te ca lucrezi!”

 8. ildiko said

  am December 15 2009 @ 9:49 am

  Da, principiul cine se aseamana se aduna functioneaza. Exceptiile intaresc regula.

 9. blondutzu said

  am December 15 2009 @ 11:00 am

  Intr-adevar politicienii tineri nu sunt lasati sa iasa in fata, nu sunt numiti in functii din cauza lupilor batrani care cred ca atata timp cat ei au facut revolutia iar tinerii politicieni erau inca scoala sau in “pantalonii” lui taica-su, nu au nici un drept la functii de executie in guvern. Asa ceva nu se va intampla niciodata decat daca s-ar lua atitudine.

  In legatura cu tinerii politicieni care “s-au remarcat” in prezent, s-au lasat corupti iar sistemul i-a inghitit. Cat timp partidul nu are nevoie de ei, ii tine pe linia de rezerva. Cand are nevoie de ei, le face loc in fata, trambiteaza si ei, cu scopul de a face o ultima incercare de a “contabiliza” electoratul partidului ori pentru a atrage simpatizanti!!! Si gata!!!

  Atata timp cat nu li se o sansa, ei tinerii politicieni se reorienteaza si prefera sa aleaga sectorul privat unde au multe de castigat!!! Simplu.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: