Numarul companiilor care vor apela la insolventa in 2010 , va exploda, insa cred ca, in lipsa banilor de la FMI si a unor masuri economice dure, rata de succes a procedurilor de redresare financiara va tinde catre zero

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36361
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


10 Comentarii pana acum»

 1. http://www.urbaniulian.ro/2009/12/14/de-ce-sunt-retailerii-romani-de-electrocasnice-la-mana-bancilor-din-cauza-propriilor-greseli-s-au-extins-punand-gaj-la-banci-marfuri-care-nu-erau-inca-platite/ said

  am December 14 2009 @ 1:42 pm

 2. vrajitorul.eu said

  am December 14 2009 @ 2:47 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 14 2009 @ 2:48 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 4. Othelo said

  am December 14 2009 @ 4:34 pm

  Dl. senator, legat de asta.
  Faceti lobby in interiorul PDL sa se renunte la impozitul forfetar. Nu este o perioada economica propice pentru asa ceva, si oricum nu in forma asta.
  Cu stima.

 5. http://www.zf.ro/opinii/opinie-sorin-paslaru-bancheri-si-patroni-opriti-focul-si-negociati-ca-altfel-pierde-toata-lumea-5176663/ said

  am December 14 2009 @ 7:16 pm

 6. politika said

  am December 14 2009 @ 7:28 pm

  “Nu este semn de sanatate sa fii bine adaptat la o societate profund bolnava” sunt vorbele unui intelept.

  Din pacate D-l. Pogea nu le-a inteles sustinind sus si tare ca firmele de mare succes “ascund” profitul si nu vor sa plateasca impozit la stat, de aceea a introdus (si aplicat) IMPOZITUL FORFETAR in situatie de criza (si nu in situatie de boom economic)

  Este lesne de inteles ca nai romanii avem o imaginatie diabolica si (daca intimplator sau nu) ajungem ministri (de ex. de finante) putem pune in practica orice nastrusnicie ne da prin cap. Chiar daca “nastrusnicia” produce inchiderea a peste 120.000 firme si arunca in somaj peste 400.000 de oameni !

  Trebuie sa recunosc faptul ca (desi NU fac politica, nu sunt si nici nu am fost vreodata membrul vreounui partid politic) simpatizez cu DREAPTA POLITICA … iar politica PDL este muuult mai aproape de ceea ce gindesc eu despre ” cum as vrea sa fie” decit oricare alt partid .
  Dar asta nu inseamna ca accept PDL cu carne , oase, mate … si tot ce contin acestea. In orice partid exista lideri adevarati, exista lideri , exista lideri falsi, exista “persoane de incredere” ( ca degeaba e unul lider daca nu e de incredere … ) … s.a.m.d. Exista acolo, in inima fiecarui partid un nucleu format din relatii, incredere, viziune politica, specialisti … etc. Printre ei, evident i-si fac veacul si diferite persoane “de incredere” care nu au nici in clin si nici in maneca cu politica, cu vreo specialitate (alta decit vreo kotzcarie … ) .

  Insolventa este DEJA O REALITATE in mediul privat din Romania, fiind accelerata de sustinerea (fara nici un temei) a unui aparat administrativ imens, greoi, birocratic, cu o gandire dogmatica si anevoioasa … dar care este platit de citeva ori peste valoarea muncii pe care o depune.
  Guvernul PDL stie asta foarte bine, presedintele Traian BASESCU (si ma bucur ca a fost in sfarsit pus in functie ! ) stie si el foarte bine (si de aceea a propus inca de acum 6 luni reducerea aparatului birocratic din administratie. Nu era nevoie sa vina FMI sau alte foruri europene si sa ne spuna ca avem un numar dublu de salariati sustinuti din bugetul de stat, ca politica administrativa “omoara” sistemul privat si-l sustine pe cel de stat s.a.m.d.
  Acum SIGUR ca o sa se ia masuri. Vom sta fiecare in banca lui (din nou) si vom astepta cuminti sa se ia masurile ce se impun (multe dintre ele enuntate si in campanie)

  Personal astept si ALEGERI ANTICIPATE, astept Parlament UNICAMERAL cu mai putin de 300 de membri (in felul acesta PDL poate ajunge sa aiba chiar si o mica majoritate … ce poate fi completata de alte partide “de buzunar” … care dupa ce au pierdut TOATE bataliile din alegeri NU AU TUPEUL SA SPUNA CA VOR SA PUNA EI PRIM-MINISTRUL ! …

  Personal, l-as dori ca Premier tot pe D-l. BOC , pentru a putea vedea mai bine ce poate sa faca … deoarece mi-a placut tot ce a initiat si urma sa faca … ( Pogea NU :-) , fiind un element “toxic” imposibil de digerat )

  Ref. la noua transa de imprumut de la FMI, personal nu as vrea sa o luam (chiar daca intuiesc destul de bine care ar fi consecintele … ) deoarece gradul de indatorare al tarii ajunge sa depaseasca masa critica iar Romania ajunge sa fie doar o bomba cu fitil la care orice scinteie poate sa-i aduca sfarsitul.

  Personal prefer citiva ani (cum au facut nemtii dupa al II-lea razboi mondial) grei, GREI de tot … in care FIECARE LEU sa fie masurat de zece ori inainte de a fi cheltuit, iar greselile de cheltuire a banului public sa se finalizeze cu un glont in cap (sau banala tragere in teapa de pe vremea lui Tepes ) … deoarece numai asa romanii (caracter bancanic-slab) ar intelege ca adminsitrarea banului public este o responsabilitate fata de tara, fata de toti cetatenii acestei tari.

  Pina atunci insa, oricine reuseste sa ajunga la putere aplica “Regula de AUR”

  PS pentru cei mai putin informati, ref. la Regula de aur :

  ” Cine face regula , pastreaza aurul !”

 7. Victor said

  am December 14 2009 @ 8:25 pm

  Cate masini noi vor cumpara institutiile statului in 2010?
  Cate licitatii trucate vom mai suporta?
  Cate angajari noi se vor face la stat?
  Cat curent vor risipi aiurea babele care-si trateaza reumatismul cu resoul sub propriul birou?
  Cate caiete si papetarie vor primi copiii angajatilor la stat din papetaria cumparata de unitatile unde lucreaza parintii?
  Cate plimbari vor face in weekend masinile institutiilor de stat pe benzina din bugetul public?
  Cate deplasari aiurea cu diurne fabuloase si cheltuieli umflate se vor face pa banii bugetului de stat?

  Iulian ai habar de tote astea? Se intampla ZILNIC in Romania sub nasul lui POGEAFORFETARUL!!!

  Unde e economia la buget? In visele erotice ale lui Boc.

 8. R G@ Victor said

  am December 15 2009 @ 8:23 am

  Vor fi toate acestea ca si pana acum. Se tot vorbeste de lipsa banilor de la buget, de situatia economica proasta si mai mult decat atat…Vor sa dea afara nu- stiu- cate mii de bugetari…Bun! Dar sa- i dea pe cei cu salarii foarte mari, sau sa le reduca salariile ca acolo se face economia, nu de la cei cu 1000 lei / luna.

 9. politika said

  am December 15 2009 @ 12:50 pm

  CRIZA in ROMANIA …

  este deja o criza asa de mare , incit nici nu poti sa mai cheltuiesti un banut !

  Am fost sa fac shopping zilele trecute la REAL. PRIMA PROBLEMA (PRODUSA POATE DE CRIZA) ERA DATA DE FAPTUL CA NU PUTEAM intra !!! Era o coloana de masini care vroiau sa intre (dar nu puteau) si alta coloana (muuult mai mica_ care voia sa iasa …
  Dupa cca 20 minute am reusit sa intru … dar nu era nici un loc de parcare ! Absolut toate locurile de parcare erau ocupate, erau masini peste tot, puse care-n parcare care pe alei, care de-a lungul, care de-a latul …
  Operatiunea de parcare m-a costat 30 de minute … dar am reusit sa parchez de-a curmezisul unui drum …

  Inca 15 minute am asteptat afara pentru a face rost de un cos, deoarece nu era disponibil nici unul … Am invatat sa urmaresc un grup de persoane care au mers la masina cu cosul plin cu virf, am asteptat politicos sa descarce , am dat moneda de 0.5 lei … si am devenit posesorul unui cos !
  Am stat apoi la rind ca sa pot intra in magazin … am mers de-a rindul pas-cu-pas , incet-incet pina la intrarea in zona comerciala (evident flancat de trupe SWAT care asigurau paza si ordinea) .
  In zona comerciala era FULL , Puzderie de barbati, femei si copii bintuiau incet, de-a rindul printre rafturi …
  Erau cozi la fiecare culuar de intrare pe un aliniament de rafturi, apoi se mergea incet-incet pina reuseai sa iesi prin cealalta parte deoarece depasirea era imposibila datorita celor care veneau din sens opus.
  2 ore mi-a luat procesul de umplere a cosului !

  In SFARSIT GATA ! am terminat de facut cumparaturile si m-am indreptat catre Casele de Marcat. Acolo, cozi de 7 – 10 persoane la fiecare casa … si toti cu cosurile doldora.
  Casierele dadeau regulat din miini, scanerele piuiau aproape continuu …
  Era o imagine aproape apocaliptica, desprinsa dintr-un film comedie, in care un magazin anunta ca s-au facut reduceri astfelincit orice produs poate fi cumparat si 1$ … sau chiar mai mult … se DA DE POMANA …

  Cam asa este in perioada de CRIZA la romani …

  Crezind ca este doar O INTIMPLARE , am intrebat discret vanzatoarea de la casa de marcat , iar ea mi-a raspuns amabil :
  – Ce CRIZA Dom’le ca de dimineata este coada continuu …. si asa este de la inceputul lunii !!! Acum lucram in 3 schimburi , dar si noaptea este la fel … coada continuu !!!

  Mare CRIZA …

 10. Othelo said

  am December 15 2009 @ 3:17 pm

  Asta pentru ca suntem inconstienti.
  Va veni si vremea cand nu vor mai fi cozi, ceea ce nu e de dorit, dar tot va veni.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: