Banner

CCR a respins cererea PSD de reluare a alegerilor; Efectul : doi senatori PSD , Chivu si Chirvasuta si doi deputati PSD Turea si Tita anunta ca parasesc PSD; Urmeaza un val de demisii in randul parlamentarilor PSD

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36374
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


9 Comentarii pana acum»

 1. codin said

  am December 14 2009 @ 6:43 pm

  Comportamentul lui Geoana este unul indus.Seamana perfect cu comportamentul lui Iliescu din zilele fierbinti ale loviturii de stat din “89. Doua personaje prinse in mreaja razboiului geopolitic, doua personaje care au facut si inca fac ceea ce fac din cauza fricii, nicidecum in virtutea unor teluri nobile.Frica de stapanii care ii au la mana si care,in clipa in care nu vor mai corespunde palnurilor,ii vor lasa prada propriilor pacate (tradari).Asta e forta motrice care anima varful de lance al PSD – ului.

 2. Ene said

  am December 14 2009 @ 7:18 pm

  Circul politic la care asistam este o mare tristete. Politicienii PSD se pare ca au pierdut orice masura a ceea ce inseamna responsabilitate fata de tara.
  Cu ce drept isi permit sa puna conditii? Cu ce drept isi arata muschii si exerseaza politica bunului plac pe spinarea poporului?
  Probabil au existat nereguli la alegeri de ambele parti. Asa cum cunosc eu Romania, fiecare a tras cenusa pe turta lui acolo unde s-a putut. Ce anume a fost relevant, voturile corecte sau cele incorecte nu intereseaza de fapt pe nimeni. Probabil la Curtea Constitutionala exista o persoana care a semnalizat PSDistilor ca i-ar putea ajuta. Cum? Mutind farurile din dreapta in stinga, asa cum s-au obisnuit oamenii deja in Romania.
  Eu locuiesc in Germania si urmaresc presa online. Comentariile oamneilor sunt pline de sentimentul de scirba, indiferent cine ar cistiga. Oare politicienii nostri nu observa asta?
  Am sa va spun: desigur observa! Dar cu cit suntem noi mai scirbiti si mai obositi, cu atit pot ei sa isi faca jocurile in mai mare liniste.
  Insa ce sa mai discutam, America ne-a aratat ca se poate alege un presedinte si prin scandal si numaratori *. Cit de departe si de bine i-a condus George W. Bush am putut urmari cu totii: catre cea mai mare recesiune si distrugerea paturii de mijloc.
  Ce putem face noi, poporul?
  Nu mult. Poate sa iesim in strada, asa cum s-a intimplat mai nou la Timisoara, ca sa i se faca macar teama unui Nastase sa apara cu atita nerusinare in fata noastra dupa cite a facut si pentru nerusinarile viitoare pe care le imbraca in tirade electorale.
  Caci pina la urma FRICA PAZESTE VIA.
  Ca in Iran, putem sa facem demonstratii in care sa spunem: nu va vrem. In Europa nu isi vor permite sa faca represalii, deci ce riscam? Sa pierdem timpul. Ce cistigam: poate un viitor mai bun.

 3. Victor said

  am December 14 2009 @ 8:16 pm

  Domnule Senator
  -ai spus “Croitoru este viitorul premier”
  -PNL SI PDL negociaza in seara zilei de 6 dec formare guvernului
  -PSD va castiga la Curtea Constitutionala

  Toate profetii eronate. Cred ca trebuie mai multa masura in astfel de afirmatii privind viitorul. Si prezentul. Ce se aude cu forfetarul in bugetul pe 2010? O intrebare la care PDL nu vrea sa raspunda clar.

 4. Bancuri cu politicieni - Episodul 3 said

  am December 14 2009 @ 9:09 pm

 5. politika said

  am December 14 2009 @ 9:14 pm

  … pai asa Dom’le … ca astept deja de peste 6 luni asta :
  – Astept segmentarea PSD in partile lui componente !

  A trecut deja destul timp de cind PSD este doar o adunatura de grupuri polarizate in jurul unor lideri cu viziuni destul de diferite de cele social-democrate.
  Este momentul ca acest partid “istoric” de-acuma … ca de vreo 20 de ani incoace tot de el auzim … sa se segmenteze iar factiunile “de dreapta” din el sa polarizeze acolo unde le este locul si sa formeze alaturi de unii liberali (adevarati) o majoritate parlamentara curat PDL …

  … astept VESTI !!!

 6. alkm said

  am December 15 2009 @ 12:31 am

  eu astept pdl – partidul-stat
  oricum din ce citesc pe aici e singurul partid corect
  asadar corect ar fi sa treaca toti politicienii cinstiti si cucoloana vertebrala la pdl, creand astfel o majoritate in parlament, iar restul sa stea in continuare cu nesimtire langa mogulii hrapareti si ciuma rosie

 7. ildiko said

  am December 15 2009 @ 9:42 am

  Ati bestelit ccr la modul gratuit, tot a lui basescu sunt. Ce se naste din pisica soareci mananca.

 8. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 15 2009 @ 1:13 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 9. vrajitorul.eu said

  am December 15 2009 @ 1:14 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: