Fiscul ma executa pentru datorii despre a caror existenta nu am cunostinta; Cum pot sa ma apar ?

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36227
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


4 Comentarii pana acum»

 1. Daniela said

  am December 11 2009 @ 1:00 pm

  Trebuie luata o fisa sintetica. Bifati ce aveti in contabilitate cu ce e pe fisa. Daca aveti declaratii nedepuse, trebuie intocmite si depuse (cu avertisment sau amenda depinde). In general somatiile sunt emise automat de computer si nimeni din administratie nu se oboseste sa le verifice. De vreo luna au introdus un sistem informatic prin care pot vedea daca s-au depus declaratiile dar si mai mult pot vedea ce contin declaratiile respective. Cel mai bine e sa luati legatura cu inspectorul care se ocupa de firma dumneavoastra si sa vedeti de unde e problema si cum se poate rezolva. Oricum totul porneste de la fisa pe platitor. Daca nu a fost reglata niciodata o sa fie destul de complicat. Eu sfatuiesc de obicei pe cei care au firme sa ceara cate un certifcat de atestare fiscala cel putin o data pe an, pentru a nu avea surprize. 😀

 2. xxxxx said

  am December 11 2009 @ 1:43 pm

  Aici este vorba despre obligatia persoanei fizice( valabila pina la intoducere cotei unice de impozit) de a depune declaratia de venit global(200).
  Aceasta obligatie revenea celor ce obtineau venituri din mai multe surse , inclusiv salariatilor care in cursul anului fiscal isi schimbau locul de munca.Nedepunerea obligatiei se amenda cu 50 lei iar pentru intarzierile de plata se calculau majorari de intarziere.
  Daca este posibil cereti copie de pe fisele fiscale din 2004 de la cele doua societati unde ati lucrat si rugati un contabil sa va ajute cu comletarea declaratiei.Apoi o depuneti la fisc.Tot contabilul va lamureste daca aveti sau nu vreo datorie fata de fisc ca sa stiti ce veti vorbi.
  In legatura cu prescriptia , de aceea v-au somat , pentru ca se apropie.Dar inca nu a intervenit , iar somatia intrerupe prescriptia.
  Ar fi bine sa va grabiti pentru a lamuri problema.

 3. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 11 2009 @ 2:43 pm

  ************

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 4. www.vrajitorul.eu/ said

  am December 11 2009 @ 2:44 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: