Comisionul de risc terorist cu care Volksbank isi chinuieste clientii

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36286
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


17 Comentarii pana acum»

 1. Sorin said

  am December 11 2009 @ 4:29 pm

  In contract (cu Volksbank) spune: “Comision de risc: pentru punerea la dispozitie a creditului, imprumutatul datoreaza bancii un comision. Modul de calcul este stipulat in conditii speciale”.

 2. Dan said

  am December 11 2009 @ 4:33 pm

  Banca Transilvania nu a scazut deloc dobanzile la creditele ipotecare in euro deja contractate…desi dobanda la creditele ipotecare noi este de 8-9%, pana cand ne mai tine cu dobanzile crescute de anul trecut la 11%? Daca e o banca serioasa si corecta cum se pretinde sa ajusteze dobanzile la dobanda de acum…nu sa traga pielea de pe noi…ca in curand nu mai are ce trage…si sa ia in calcul ca degeaba e ipotecar creditul, pentru ca ipoteca nu mai valoreaza cat creditul, deci ar fi in beneficiul tuturor sa putem plati mai departe ratele…

 3. http://www.urbanviorel.ro/category/bancile-camatari-legali/ said

  am December 11 2009 @ 4:34 pm

 4. nenea said

  am December 11 2009 @ 4:34 pm

  astia stiu sa citeasca numai deciziile care cresc dobanzile.

 5. Angajat la banca said

  am December 11 2009 @ 4:36 pm

  Orice sobolan ati fi ales, tot nu mai aveti nici o sansa, pentru ca toata clasa politica, in INTREGIMEA EI ESTE CUMPARATA si VINDUTA BANCILOR si a celor care le conduc! Ei sint tradatorii pe care ar trebui sa-i agatati de garduri, de ieri! Cum nu va iesi nici un las si cacacios in strada sa corecteze lucrurile, ati inteles: Cu Romania, ati inteles ca s-a zis!

 6. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 11 2009 @ 4:54 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 7. www.vrajitorul.eu/ said

  am December 11 2009 @ 4:55 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 8. www.magazinterapeutic.ro said

  am December 12 2009 @ 2:50 pm

  nu le adat nimeni foc si astora?

 9. Radianu Mihai said

  am December 12 2009 @ 5:06 pm

  problema semnalata este o minciuna!!!!
  si eu am credite la volskbank si acest tipde comision a fost scos de un an de catre banca!!!!!
  daca vreti sa va remarcati macar faceti-o intr-un mod onest nu cu minciuni!!!!

 10. Florin said

  am December 12 2009 @ 6:46 pm

  Eu am facut o cerere de schimbare a menedei creditului si , desi in contract era clar prevazuta ca o optiune a mea, a clientului, nu au fost de acord pe motiv ca nu sunt de acord.
  Cand le-am cerut hartie scrisa de negatie, au inceput sa ma plimbe intre centrala si sucursala …si invers, in asa fel , incat cred ca ii dau in judecata.
  De-abia astept faliementul bancilor…nu mai e mult.

 11. mariamirabela said

  am December 13 2009 @ 11:58 am

  Dragilor, toti cei care resimt “criza” asta reala sau mai putin reala si care au contractat credite la diverse banci, vin acum si va intreb:”La momentul cand ati contractat aceste credite nu ati citit contractele, v-a pus banca pistolul la tampla sa acceptati cdtiile respective?!?!” Pt ca sincer nu cred ca cei care se plang aici de nu stiu ce comisioane, s-au ales cu aceste comisioane dupa contractarea creditelor!!!E adevarat ca traversam o perioada mai grea din pct de vedere ec., dar nu suntem singura tara care are o astfel de problema…chiar nu-i inteleg de ce dracu se vaicaresc acum ca bancile sunt “iadu'” pe pamant…de ce dracu nu te-ai gandit cand ai luat decizia de a lua un credit pe 30-35 de ani!?!?!!?

 12. mariamirabela said

  am December 13 2009 @ 12:27 pm

  pt “Florin said”…eu una nu as astepta falimentul bancilor, pt ca atunci, tu care ai casa achizitionata cu credit de la o anumita banca care va da faliment, s-ar putea sa ramai cu banii dati pana acum si in strada, amice sau si mai rau…!!!!

 13. barac said

  am December 18 2009 @ 12:54 am

  catre Radianu Mihai , poti veni cu amanunte , ce spui e foarte interesant, comisionul de risc este actual

 14. NN said

  am January 18 2010 @ 4:30 pm

  I-am intrebat si eu pe cei de la VB de ce au acest comision din moment ce eu am pus casa garantie si am primit mai multe raspunsuri care mai de care:

  1) creditul meu este parte dintr-un portofoliu, si sunt alti clienti care au luat sume mai mari si nu mai pot plati, iar comisionul de risc acopera tocmai aceasta situatie. WHATTT???? adica imi spun practic ca eu trebuie sa platesc si pentru altii????
  2) comisionul de risc acopera situatiile in care valoarea imobilului scade. PE BUNE??? pai eu nu am acelasi risc ca si ei??? si in plus, chiar daca eu nu pot plati si ei ma executa silit, chiar daca nu-si iau toti banii inapoi din vanzare, eu o sa platesc in continuare restul, deci WTF, in ce tara traim.

  In opinia mea acel comision nu are justificare in sine si nici ca nivel.

 15. luiza said

  am April 28 2010 @ 1:48 pm

  Buna ziua, as avea si eu o nelamurire.
  Am facut un imprumut ipotecar la o VOLKSBANK in noiembrie 2007, pe o perioda de ramburasre de 30 ani. pana la aceasta data nu am avut nici macar intarziere de o zi la plata dincontra am depus mereu banii cu 3-4 zile in avans. Deasemeana am facut frecvent plati anticipate reducat perioada imprumutuli de 10 ani. Nu reusesc sa inteleg de ce mi se aplica inca acest comision de risk. Intreband angajatele de acolo mi s-a spus ca este un comision impus de catre Banca Nationala. Citind pe internet nu mi se cam pare asa.
  specific faptul ca in contract este scris :”0,165% aplicat la sold platibil lunar in zile de scadenta.”
  Va multumesc

 16. Mihai said

  am August 12 2010 @ 2:41 pm

  Pentru toti cei interesati exsita grupuri de discutii pe yahoo:

  http://finance.groups.yahoo.com/group/ClientiVB_Bucuresti/

  Spuneti tuturor cunoscutiilor cu probleme la VB sa intre in aceasta lista, exista o comunitate mare care creste in fiecare zi.

 17. popa ileana said

  am September 15 2010 @ 9:03 pm

  Nu este corect sa platesti o dobinda de risc din moment ce eu am ipotecat apartamentul insemna ca daca nu pot plati rata ramin si fara apartament si fara banii din comisionul de risc..Este jaf la drumul mare.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: