Sunt haituit de Unicredit Leasing, care imi cere sa platesc taxa de poluare auto, desi este depusa cerere de restituire a sumei la ANAF; ce pot face ?

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36189
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


7 Comentarii pana acum»

 1. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 10 2009 @ 4:22 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 2. vrajitorul.eu said

  am December 10 2009 @ 4:22 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. Miha said

  am December 12 2009 @ 4:16 pm

  Imi pare rau pt dv dle Olteanu Laurentiu, dar daca primiti deja somatii de plata de la firma de recuperare creante, nu mai aveti ce face. Contractul dv a fost reziliat in mod sigur si abuziv, sub obladuirea statului roman, iar dv v-ati ales cu banii dati pe nimic. Va spun din proprie experienta, cu dreptatea, dar fara lege care sa sustina aceasta dreptate, am pierdut 2 masini. Nu exista nici o lege in tara asta care sa protejeze clientul unei banci sau a unei firme de leasing. Credeti-ma ca am aflat si eu acest lucru prea tarziu din pacate. Consultati un avocat specializat pe litigii/cazuri comeciale si va garantez ca veti pleca ingrozit de ceea ce va spune.

 4. Miha said

  am December 12 2009 @ 4:19 pm

  PS: Toata stima dle Urban pentru sfaturile care le dati tuturor, dar cred ca sunteti de acord cu mine ca nu exista si nici nu va exista curand o lege care sa ne protejeze pe noi, oamenii de rand, de furtul cu acte in regula, si cum am mai specificat, sub obladuirea statului roman.

 5. William said

  am December 12 2009 @ 8:31 pm

  Va invit sa contactati pe d-l Alin Iacob de la http://conso.ro/ .
  Dansul este foarte interesat de astfel de cazuri.
  Succes.

 6. Marius said

  am February 22 2010 @ 12:22 pm

  Buna ziua
  In anul 2006 am facut un credit la banca unicredit tiriac, am luat 38500euro pentru a-mi cumpara un apartament in valoare de 51000euro. La inceput am avut rata de 320euro, apoi din ianuarie 2008 a crescut la aproximativ 400 euro, fara a fi anuntat in nici un fel, inainte de luna ianuarie 2008. Am fost anuntat (telefonic) prin luna februarie ca voi penalizat sau ceva de genul ca nu am platit diferenta 90 de euro. Am rezistat pana acum cand aproape a devenit imposibil de platit aceasta rata. Cautand pe net ce s-a intamplat de mi-au crescut rata, pentru ca informatii de la ei nu prea am obtinut, am gasit ca comisonul de administrare a crescut de la 0.2% pe luna (cat este trecut in contract) la 0.5% pe luna, repet, fara a fi anuntat. Nu mi se pare deloc corect ceea ce s-a intamplat, este un abuz. Am citit stirea de la:http://www.conso.ro/citeste-comentariu/56/cons/Comisioanele-UniCredit-Tiriac-pun-pe-jar-clientii.html din acea perioada (martie 2008). Din alte articole am inteles ca foarte multi clienti ai acestei banci au castigat deja procese judecatoresti pe aceasta problema.
  Sunteti si voi in aceiasi situatie? Sau ati fost si ati rezolvat aceasta problema? Va rog frumos sa ma contactati la adresa de mail mariusrr13@yahoo.com sau pe cei de la http://www.conso.ro care va pot ajuta in acest sens.
  Va multumesc anticipat!

 7. Mimisor said

  am August 13 2010 @ 11:06 am

  Poate ma pot ajuta si pe mine, ca de avocati care isi pun mana in cap dupa ce le platesc onorariul “de sfatuit” m-am saturat, deja fac concurenta firmei de leasing.
  lunar nu platesc altceva decat leasing si avocati.
  va cam dati seama la ce datorii ajungem…

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: