Cat mai rezista leul in fata euro ? Romania este practic un pui de gaina atacat cu bomba atomica. Adica nu are sanse sa scape

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36219
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


21 Comentarii pana acum»

 1. http://www.urbaniulian.ro/2009/12/10/geoana-nu-are-nici-un-gand-sa-puna-capat-crizei-ne-vom-adresa-ccr-impreuna-cu-pnl-in-chestiunea-desemnarii-premierului/ said

  am December 10 2009 @ 6:07 pm

 2. Ana said

  am December 10 2009 @ 6:44 pm

  Din pacate, pentru clasa politica prioritare raman tot subiectele politice. Iar criza si gravitatea situatiei din punct de vedere economic nu ii preocupa decat in masura in care aduce capital de imagine. Acest lucru e dovedit din plin de ultimele luni de criza politica. Nici nu ne putem imagina cat rau ne-au adus. Nici macar nu ne putem imagina…

 3. Eu said

  am December 10 2009 @ 11:20 pm

  Ce interesant ne-ai dus de nas prin toata povestea aceasta ca apoi sa o dai asa cum iti place tie domnule Iulian, in politica!
  De fapt vrei sa arati cu degetul catre PSD si PNL incercand sa ascunzi Pd-L dupa gard.

  Foarte interesant!
  Foarte destept!
  Da-i inainte cu tupeu ca sa vezi ca nu e greu!

 4. ovi said

  am December 11 2009 @ 1:09 am

  si pana la urma daca sunt in situatia de a lua in credit in ce e mai “sigur” sau mai “bine” daca pot exista cuvintele astea la noi in tara asta sa-l iau?!?!lei sau E?

 5. qwerty said

  am December 11 2009 @ 11:52 am

  dupa cum a zis base, nu putem face nimic … asteptam sa isi revina economia mondiala. De fapt cred ca pnl si psd sunt in spatele manevrelor internationale , de fapt ei sunt speculatorii care ataca leul.
  Este incredibil unde duce acest pupincurism basescian… incredibil…

 6. Cristian said

  am December 11 2009 @ 12:20 pm

  Stimate domn senator, eu nu inteleg de ce nu trece Romania unilateral la moneda Euro. Oricum noi platim totul in Euro sau echivalent-Euro deci nu vad de ce o mai aburim cu leul… Reclamele la masini au pretul in Euro, Apartamentele se vand in Euro, cele mai multe tranzactii in Romania se fac in Euro… Deci singura explicatie pe care o gasesc cu existenta leului este ca cineva vrea sa ne mai tzepuiasca cativa ani la cursul de schimb si eventual maiu speculeaza pe cursul de schimb… Pur si simplu Romania pierde valoare in fiecare zi datorita paritatii RON/Euro… pe masura ce Euro creste noi devenim din ce in ce mai ieftini de cumparat si asta trebuie oprit… Legam cursul RON de Euro si terminam cu specula… m-am saturat sa negociez un salariu la job in echivalent Euro si sa nu se ajusteze chiar daca preturile cresc…

 7. Wily Coyote said

  am December 11 2009 @ 12:39 pm

  De acord cu Cristian…D-le Urban,dumneavoastra creati la fel de multa panica ca si cei pe care ii blamati in articolul de mai sus…daca va simtiti depasit de evenimente si atat de neajutorat poate ar trebui sa lasati in locul dumneavoastra pe cineva mai competent,care poate veni cu solutii,nu cu lacrimi pe obraz…Si va rog sa mai schimbati placa cu blamatul celorlalti,chiar daca sunteti indreptatiti,spuneti-mi la ce sunteti voi buni,nu la ce nu sunt ei…

 8. Othelo said

  am December 11 2009 @ 12:41 pm

  Chestia cu inconstienta clasei politice are sigur suport in realitate. Dar si PDL este la randu-i la fel de vinovat, mai ales prin prestatia ministrului de finante Pogea, groparul IMM prin impozitul forfetar (apropos, ce ne puteti spune, se va anula din ianuarie, avand in vedere ca nici o tara nu a folosit acest mod de impozitare pe perioada de criza, si oricum nu in forma asta).
  Exista si pericolul unei dictaturi, adica sa ne strangem in jurul “conducatorului iubit” pe motivul de a iesi din criza, si nimeni sa nu mai aiba alte pareri care sa difere de cele oficiale. Astfel de momente in istorie au fost intotdeauna foarte periculoase. Desi nu sunt membru sau adeptul explicit al vreunui partid politic, sper sa nu se ajunga vreodata la scoaterea unor presupusi tradatori in afara scenei politice sau mai rau in afara legii si sa ramanem cu un partid unic. Aceasta tendinta o avea si PSD pe vremea lui Adrian Nastase. PDL ar trebui sa fie zic eu mai vizionar, deoarece dupa 5 ani Basescu nu va mai putea fi locomotiva (oricum se va uza politic, si daca ar fi avut dreptul sa mai candideze, sansele ar fi fost mult mai mici sa castige decat acum), si sa pregateasca de pe acum un lider carismatic, si cu o imagine cel putin in plan etic mai buna decat a lui TB.
  Noroc ca la Copenhaga se preconizeaza un esec rasunator al elitei in a incerca sa instaureze un guvern mondial cu preambulul numit taxa globala pe carbon, si asta datorita unor precum lordul Monckton. Daca nu apar acolo alte probleme, avem si noi sanse sa speram macar pe termen mediu (pe termen scurt va fi aproape imposibil)la mai bine.

 9. VIOREL URBAN said

  am December 11 2009 @ 12:48 pm

  @ Wily
  Daca prevenirea oamenilor cu privire la aceste lucruri o asemeni cu crearea de panica, inseamna ca ne meritam soarta si nu mai ai de ce sa te plangi, nici tu nici altii.

  Asta e realitatea, fie ca ne place, fie ca nu si fiecare este responsabil pentru situatia in care este Romania ! Nu mai incercati sa dati vina pe politicieni, pe lideri din umbra sau pe nu stiu ce putere superstatala. Totul incepe de la oameni, de la cei din jurul nostru si sincer la acest capitol, sunt foarte dezamagit si pesimist.

  Nu vreau sa mai intru in detalii legate de felul in care dam tot ce putem ca sa informam oamenii si sa-i ajutam [atat cat putem, suntem si noi tot oameni !] si de foarte multe ori ne luam doar injuraturi, suntem acuzati, se arunca cu noroi si suntem trimisi la plimbare.

  Reflectati la aceste lucruri.

 10. VIOREL URBAN said

  am December 11 2009 @ 12:52 pm

  @ Othelo

  NU te imbata cu apa rece legat de infrangerea de la Copenhaga, eu zic ca acum cea mai buna aparare e atacul si fiecare trebuie sa fac tot ce-i sta in putinta ca sa constientizeze oamenii si precum am spus : sa redevenim umani ! >> http://www.urbanviorel.ro/2009/12/01/singura-noastra-sansa-de-a-mai-salva-ceva-sa-fim-din-nou-umani/

  In rest trebuie sa ne plangem mai putin, sa lasam deoparte ura, lacomia si celelalte caracateristici negative si sa ne ajutam unii pe altii CU ADEVARAT. Altfel nu te astepta sa fie mai bine.

  Bravo pentru activitatea de informare.

 11. Othelo said

  am December 11 2009 @ 1:20 pm

  Nu Viorel, nu ma imbat cu apa rece, si este buna observatia ta. Cu siguranta vor incerca sa aplice vreun plan B, sau sa forteze evenimentele. Ideea este ca si la nivel inalt sunt forte care incearca sa stopeze aceasta directie criminala spre care vor sa ne indrepte iluminatii.
  Legat de observatiile la adresa PDL, eu le vad indreptatite, asa cum le-am vazut si pe cele la adresa PSD sau PNL. De asemenea sunt mi se pare corecta oibservatia pe care ai facut-o lui Willy. Mentalitatea acestor politicieni este la baza ca si a majoritatii dintre noi, pentru ca ne place sau nu, ei provin dintre noi, nu au aterizat de pe alta planeta, chiar daca uneori se comporta ca atare.
  In ce priveste ura si lacomia, presupun ca este o constatare generala, referitor la electorat in general si la clasa politica in special, pentru ca, iti spun sincer, chiar nu urasc pe nimeni chiar daca cateodata limbajul este mai acid. Incerc sa nu ii urasc nici macar pe criminalii globalisti, chiar daca este foarte greu. Ura orbeste ratiunea, si in acel moment, cel pe care il urasti sistematic iti ocupa subconstientul, a carui menire este cu totul alta. Poate si de aceea ne aflam, noi omenirea, ca evolutie spirituala si morala, la un nivel poate mai jos decat cu milenii in urma. Am evoluat doar tehnologic.
  Cu consideratie.

 12. VIOREL URBAN said

  am December 11 2009 @ 1:22 pm

  @Othelo

  Bine zis. De acord si inca o data te felicit pentru un comentariu bun si la obiect.

  Numai bine

 13. www.vrajitorul.eu/ said

  am December 11 2009 @ 1:22 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 14. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 11 2009 @ 1:22 pm

  ************

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 15. 2fast4u said

  am December 11 2009 @ 1:37 pm

  statul nu are nici un interes sa scada euro sau USD…ptr k are de castigat : din importuri ,exemplu,dak 1 USD e 2 lei si importi marfa de 1000 USD dai la stat 380 lei TVA, dak 1 USD e 3 lei, 1000 USD x 3= 3000 lei, TVA= 570 lei, statul ia mai mult cu 190 lei…dar dak e vb de zeci de mii de euro ? eu trebuie sa fac un import de 95000 $, calculati ce diferenta de tva este….

 16. CCR a decis renumararea voturilor; criza continua, scenariul se confirma said

  am December 11 2009 @ 1:50 pm

 17. Oprea D. said

  am December 11 2009 @ 2:28 pm

 18. Dan T. said

  am December 11 2009 @ 4:23 pm

  Decizia Curtii Constitutionale prelungeste criza politica iar renumararea voturilor nume, indifrent cine o va face, va prelungi criza, va amplifica suspiciuinile si nu va lamuri nimic. Se vor descoperi probabil unul, doua sau trei cazuri suspecte in plus, prezentate apocaliptic la TV, dar e greu de crezut renumararea voturilor invalide va putea dovedi, asa cum sustin PSD si PNL, frauda masiva, de natura sa modifice radical rezultatul alegerilor.

  Pe larg http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-6714189-romania-vadimista-teoria-conspiratiei-invins-bunul-simt.htm

 19. Csaba said

  am December 11 2009 @ 9:07 pm

  Eu am o singura intrebare Domnule Senator: Credeti Dv. ca, clasa noastra politica, cei din PSD, tradatorii din PNL, PNT-CD si UDMR, ajunsi unde sunt prin linguseli si marsavii mai degraba decat meritand posturile ce le ocupa, SUNT CAPABILI SA INTELEAGA DIMENSIUNILE PROBLEMELOR PE CARE LE CREAZA PRIN CIRCUL ZILNIC DE LA LOCUL LOR DE MUNCA???

 20. Anticariat said

  am December 11 2009 @ 9:10 pm

  N-ar fi deloc rea ideea unui referendum pentru trecerea la moneda EURO.

 21. australia said

  am December 12 2009 @ 12:45 am

  de data asta, iulian, editorul tau nu are dreptate. i-ar mai trebui ceva cunostinte de economie.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: