Care are Frauda cea mai mare si mai tare ?

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36187
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


9 Comentarii pana acum»

 1. marian said

  am December 10 2009 @ 3:30 pm

  Se pare ca parlamentari nostri platiti au alta treburi
  Ei au treaba multa cu moguli cu fraudari dar de treaba nimeni. Pentru zilele in care au lipsit or sa spuna ca au fost in teritoriu. Halal spirit de lupta cu criza. Noi trebui sa ecomisim ca n-avem incotro ca nu stim ce va fi miine. Deci n-ai consum n-ai crestere.

 2. http://www.urbanviorel.ro/index.php?s=criza+2009 said

  am December 10 2009 @ 3:31 pm

 3. Tca said

  am December 10 2009 @ 3:40 pm

  Camioanele PSD cu proba fraudei au fost de fapt doua cutii

  PSD a depus ieri la Curtea Constitutionala ceea ce numeste dovezile de fraudare a alegerilor prezidentiale, in baza carora a fost inaintata marti o cerere de anulare a scrutinului. Camioanele cu dovezi privind frauda, pe care PSD a sustinut ca le … pe larg

 4. vrajitorul.eu said

  am December 10 2009 @ 4:22 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 5. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 10 2009 @ 4:23 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 6. Stanciu said

  am December 10 2009 @ 5:01 pm

  Ori la bal, ori la spital
  de Adrian Stanciu HotNews.ro
  Joi, 10 decembrie 2009, 16:33 Actualitate | Opinii

  La ora cand scriu acest articol, Curtea Constitutionala delibereaza daca alegerile au fost fraudate in masura suficienta pentru a afecta credibilitatea alegerii presedintelui si daca, in acest caz, va cere repetarea turului 2 al alegerilor. Eu cred ca nu exista nici o sansa ca Curtea sa decida repetarea alegerilor dar, totusi, eu m-as bucura daca ar face-o, scrie Adrian Stanciu pe blogul sau.

  E, desigur, halucinant si de tot rasul faptul ca Marian Vanghelie reproseaza PDL ca a fraudat alegerile prin pomeni electorale. E si mai hazliu faptul ca fraudele cu pricina sunt reprosate in cele mai puternice fiefuri electorale ale PSD, Ilfov si Teleorman, tocmai cele girate de gealatii la putere ai PSD, Vanghelie si Dragnea. Si nu cred deloc ca PDL a furat mai mult, chiar si la aceste alegeri, decat PSD. De altfel, PSD a inventat toate tehnicile astea de frauda electorala si le-a perfectionat pana la arta sub domnia vizirului Nastase.

  Practica asta generalizata, insa, de a manipula votul electoratului, de a profita de prostia, marginirea sau naivitatea noastra pentru a ni se impune un rezultat al votului sau altul, mi se pare unul dintre principalele obstacole in calea unei societati democratice la noi. S-a creat un fel de dans electoral in care toata lumea fura pentru ca toata lumea fura si daca nu furi tu, atunci te fura ceilalti. Asta e nociv si periculos. Cu 6 luni in urma, STS propunea lui Dan Nica introducerea unui sistem de vot care sa faca imposibil votul multiplu. A fost respins. De ce oare?

  Citeste continuarea si comenteaza pe blogul lui Adrian Stanciu.

 7. Parerea mea said

  am December 10 2009 @ 5:03 pm

  Parerea mea:

  (1) PSD & Geoana se screm pentru a-si spala imaginea jalnica de duminica seara cand au topait degeaba dovedind ca avem un intreg partid de prostanaci.

  (2) In acelasi timp vor sa-l delegitimizeze pe Basescu, atarnadu-i de picior aceasta piatra a fraudei inchipuite.

  (3) Probabil ca fraude au fost dar, dupa cum ii stie toata lumea, PSD a fraudat infinit mai mult. Si a facut-o inca de la alegerile din 1946 ! Erau in fiecare sectie: un singur om de la PDL + alti 4-5-6 oameni din coalitia rusinoasa – cum se putea frauda pentru Basescu?? Aha, prin manipularile de la Realitatea TV, Antena 3, etc – asa cum arata raportul OSCE, desigur – dar in favoarea lui Geoana…

  (4) Nu in ultimul rand, problema voturilor nule are o nuanta putin sesizata pe televiziuni: eu insumi am mai mute cunostinte si prieteni inclusiv cumnata, care, neregasindu-se in cei doi candidati, au participat la vot dar si l-au anulat:)…

  Geaona nu face decat sa se ingloade si mai tare in … – spera cumva ca prin aceste acuze de frauda isi va salva scaunul de lider al PSD? Este un prostanac fara margini !!

  Daca ar fi avut un dram de demnitate, daca ar fi fost BARBAT iar nu un mediocru, ar fi recunoscut infrangerea (asa cum el i-a cerut duminica seara lui Basescu).

  ACESTI OAMENI NU SE GANDESC DECAT LA IMAGINEA LOR SI NU LA TARA.
  Dupa ce au declansat artificial o criza politica, retragandu-se din guvern si daramandu-l apoi, acum prelungesc si adancesc criza prin ambitii cretine. iar asta aman in plina criza economica Iata de ar merita merita acesti activisti rosii sa iasa din istorie!…

  Pacat de Crin si de liberalii care consimt sa se balacareasca alaturi de PSD!

 8. Radianu Mihai said

  am December 11 2009 @ 1:29 pm

  stimate dl. senator!
  in calitate de jurist,va rog sa-mi explicati cum de asteptam ca
  CCR sa se pronunte asupra corectitudinii alegerilor,cand legea este clara ca lumina zilei!!!!
  NU POATE DEPUNE CONTESTATIE UNA DIN PARTILE INTERESATE DACA SI EA A COMIS FRAUDE!!!!!!
  de ce li s-a adims contestatia??????
  explicati-mi acest lucru si eu la randul meu o sa le explic altora!
  cand o curva ridica prajina si striga,hai sa alungam curvele din oras,pe ea prima trebuie sa o blamam!

 9. CCR a decis renumararea voturilor; criza continua, scenariul se confirma said

  am December 11 2009 @ 1:51 pm

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: