Alo, BCR-ul ? nu va este jena sa va jecmaniti clientii cu credite in euro, in conditiile in care Euribor-ul scade ?

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36183
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


8 Comentarii pana acum»

 1. vrajitorul.eu said

  am December 10 2009 @ 4:24 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 10 2009 @ 4:24 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. www.magazinterapeutic.ro said

  am December 11 2009 @ 8:56 am

  dam cu bancile de pamint

 4. Dana said

  am December 11 2009 @ 12:01 pm

  Sunt in EXACT aceeasi situatie ca si Mircea si as vrea sa dau banca in judecata. Dl. Urban, ma puteti sfatui in privinta pasilor pe care trebuie sa-i urmez?

 5. Radianu Mihai said

  am December 11 2009 @ 1:22 pm

  nu sunt singurii!!!!
  vezi prcticile ALPHA BANK!
  trebuie actionati in justitie asa cum si eu la randul meu o voi face imediat dupa anul nou.

 6. Scam Detector said

  am December 11 2009 @ 9:07 pm

  Da-tii in judecata pe nenorociti care va jupoaie de bani. Oricum, am auzit ca foarte multi nu-si mai achita ratele, iar bancile isi scot parleala de la cei buni platnici. Bafta!

 7. matei cristiana said

  am January 8 2010 @ 3:32 pm

  Buna ziua, aceeasi problema o am si eu la BCR, in contratul de credit se mentioneaza dobanda de 6% pe 1 an, dupa care devine variabila si calculata dupa un indice de Referinta( dar nu se scrie cum se calculeaza in functie de ce? Euro/Ron). Si uita cum m-am trezit dupa 1 an ca am 10,1% dobanda si rata a crescut cu apx, 230 de euro. Cum trebuie sa procedez in acest caz pt ca este furt din buzunarul meu la drumul mare(ATENTIE 80 euro rata si restul DOBANDA………..aprox 750 Euro oare nu ii vede nimeni). Hai sa vedem cum ne constituim si ii actionam in judecata nu numai aici ci si la Curtea Europeana pentru discrimiare fata de ceilati cetateni cu aceleasi derepturi ca si noi dar din alte tari europene, si care au conditii mult mai bune la credite luate in tarile lor.

 8. Constanta said

  am March 23 2010 @ 8:56 am

  Eu am doua credite la BCR. Unul ipotecar i dolari cu dobanda fixa si unul pentru nevoi personale in euro, cu garantie imobiliara si acesta. Trec peste faptul ca din cei 252 de euro pe care ii platesc lunar doar 20 de euro reprezinta rata, restul fiind partea bancii. In luna ianuarie banca si-a marit comisionul. Am depus suma de 65 de usd pentru imprumutul in euro in data de 15 ianuarie, urmand ca banca sa traga din cont suma in 25 ianuarie. In 15 februarie cand trebuia sa platesc rata, mi-au atras atentia ca am ramas o restanta de 15 centi usd si ca trebuie sa platesc pentru asta in plus vreo 2-3 usd. Ok! In aceeasi zi trebuia sa platesc si rata in euro. In loc de 252 euro, au cerut 262 euro? Am intrebat de ce? Mi s-a raspuns ca intarzierea de 15 centi de la imprumutul in dolari a ” contaminat” imprumutul in euro. Am intrebat de ce nu si-au retinut diont contul de euro cei 15 centi daca tot au amestecat imprumuturile mele? Au spus ca nu se putea ca eu aveam in cont euro si restanta de 15 centi era in alta moneda! Asta nu i-a impiedicat ca din 15 centi sa castige in 20 de zile 10 euro si 3 dolari ! Realitatea este ca, orice am face, suntem la cheremul lor…

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: