Banner

Se strange latul ? SOV dat in consemn la frontiera in dosarul penal FNI

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36113
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


9 Comentarii pana acum»

 1. ady said

  am December 9 2009 @ 5:47 pm

  Mai oameni buni,nu sunt fan psd,nici pdl,dar de ce de atatia ani nu a facut nimeni nimic in cazul lui Vantu? daca e vinovat sa fie arestat,ce se asteapta?

 2. Catalin HN said

  am December 9 2009 @ 9:41 pm

  @ ady:
  de acord cu cele spuse de tine.
  Iata si raspunsul: SOV i-a fost util lui basescu fiindca i-a finantat campania din 2004 iar acum a fost folosit pt. a-l compromite pe Geoana (si a reusit!). Acum, ca nu mai este util, e momentul sa “dispara”. Este exact stilul lui basescu care isi “desfiinteza” aliatii dupa ce nu-i mai sunt de folos (exemple sunt destule).

 3. danezu said

  am December 10 2009 @ 10:42 am

  Super raspuns…..ti-a luat mult sa-l gandesti????

 4. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 10 2009 @ 11:18 am

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 5. vrajitorul.eu said

  am December 10 2009 @ 11:18 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 6. elena said

  am December 10 2009 @ 11:29 am

  De unde stii tu toate astea? Specifica daca sunt doar pareri personale, nu manipula !

 7. politika said

  am December 10 2009 @ 11:37 am

  (Cred) ca Popa inchiriase la Jakarta apartamentul in care statea pe termen ceva mai lung, neluind in considerare faptul ca va fi arestat si va trebui sa ajunga in Romania.
  Pentru a mai recupera din pierdere, exista posibilitatea ca SOV sa se fi gandit sa mearga el personal acolo (in Jakarta) si sa locuiasca in acel apartament o perioada … :-)

  Lasind gluma la o parte, cred ca este momentul sa se mai repatrieze ceva bani.
  Daca actiunea de a “Lua la bani marunti” pe moguli nu a prea reusit, cred ca este momentul sa fie luati LA BANI MAI MARI !
  SOV trebuie sa aduca la Bugetul Statului macar un miliard de euro, Patriciu trebuie sa achite urgent taxele catre stat (TVA , impozite restante … etc.) de aproape 800 milioane euro , Voiculescu la fel … si altii ca ei !
  Este momentul ca ACUM cind Basescu a iesit presedinte , cind promisiunile lui Geoana de a “trece cu vederea” obligatiile catre statul roman al acestora daca ar iesi presedinte sa fie uitate, SA SE IA MASURI ENERGICE de resuscitare a bugetului de stat prin executarea silita a tuturor ca ei …

 8. Victor said

  am December 10 2009 @ 12:04 pm

  Unde e Nicolaiciuc? cel cu fraudarea CFR? Unde e Haysam? libeeeeeeri.
  Pana acum nu s-a gasit nici un document care sa-l condamne pe Vantu. Cred ca nu vine Popa cu documentul in buzunar. Ala e deja condamnat la 15 ani. Nu cred ca-l veti vedea pe Vantu la parnaie. A scapat pana acum, va scapa in continuare.

 9. Geza din Mures said

  am December 10 2009 @ 1:56 pm

  Vintu a scos castanele cu mina altora.De acea nu poate fi invinovatit in cazul FNI,nu a existat interes sa fie tras la raspundere.Au jucat mai multi moguli si politicieni.In anii 90 -95 am lucrat in Ungaria acolo prin presa circula o vorba buna”nu ma intreba de unde am primul milion,cu restul dau raport”asta este sloganul acum la noi.Si eu am pierdut la FNI pentru ca am dormit linistit!!!!Cu somnul linistit am ranas.De acea sint asa de agitati acum mogulii ca s-ar putea sa vina si vremea lor proasta.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: