Banner

Mail trimis de seful uneia din cele mai mari firme IT din Romania, angajatilor , cu atacuri si jigniri la adresa lui Basescu

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36131
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


29 Comentarii pana acum»

 1. alin said

  am December 9 2009 @ 6:16 pm

  mda .. eu zic ca are dreptate…

 2. azorel said

  am December 9 2009 @ 6:22 pm

  absolut corect ce zice, bravo patronului…lasa-ne urbane, ca nu suntem toti portocalii…

 3. http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/879185/Imperiul-media-al-lui-Vintu-se-clatina/ said

  am December 9 2009 @ 6:57 pm

 4. ionut said

  am December 9 2009 @ 9:13 pm

  Ce sa zic de cel care a scris mailul…un frustrat si un cretin..si probabil un comunist nenorocit

 5. Iulian said

  am December 9 2009 @ 9:14 pm

  In 89 au murit oameni ca sa scape de cretini psd-isti ca tine, idiotule

 6. Catalin HN said

  am December 9 2009 @ 9:27 pm

  Sunt intru totul de acord cu cele scrise de acest patron si nu vad nicaieri in mesaj ca impune cuiva cu cine sa voteze, ci doar recomanda (citez: “SPER ca va veti gandi cu atentie si veti face acelasi lucru”). Cat timp exista libertate de expresie, oricine are dreptul sa spuna cele de mai sus, cu atat mai mult cu cat sunt si ADEVARATE. E drept ca pe basescu il supara adevarul dar orice dictator este mai intai suparat cand se spune adevarul despre el dupa care are tendinta de a elimina orice declaratie care nu ii convine. La fel si basescu si, prin articolul de fata, constat cu surprindere ca si dvs., d-le Urban.
  La lunga (si foarte adevarata) lista de mai sus, mai adaug inca un lucru:
  – basescu a sfidat vointa poporului roman refuzand sa convoace un referendum in problema actelor biometrice, referendum pe care avea OBLIGATIA sa il convoace la scurt timp dupa ce a primit cele 1 milion de semnaturi. Sunt convins ca nici unul dintre contracandidatii sai nu ar fi sfidat in acest fel poporul roman si ar fi convocat acel referendum.
  Asa ca basescu este un Gunoi si din punctul meu de vedere si al altor 49,66% (conform datelor oficiale) dintre cei care au votat pe 6 decembrie.

  Referitor la acest referendum, ce raspuns v-a dat, d-le Urban, presedintele basescu la scrisoarea pe care i-ati adresat-o inainte de turul 2 al alegerilor in aceasta chestiune ?

 7. gygy said

  am December 9 2009 @ 9:28 pm

  Cred ca ar fi normal si legal sa publicati numele si firma CRETINUlUI si SCHIZOFRENICULUI autor al textului de mai sus; sau e o cacealma!?
  GYGY

 8. kkk said

  am December 10 2009 @ 12:20 am

  lol ce gluma proasta…

 9. ildiko said

  am December 10 2009 @ 10:21 am

  Este parerea patronului, inca exista dreptul la libera exprimare. Nu impune nimic angajatilor.

 10. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 10 2009 @ 11:08 am

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 11. vrajitorul.eu said

  am December 10 2009 @ 11:08 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 12. euuu said

  am December 10 2009 @ 1:24 pm

  De ce nu ai curaj sa spui ce firma e? Inca ti-e frica de comunisti?
  Arata-l cu degetul sa stim, ei nu ezita sa strige in gura mare “Am fost furati !”

  Sau vorba lui GYGY ” E o cacealma ?”

 13. MOSKO said

  am December 10 2009 @ 1:34 pm

  STITI CARE ESTE CULMEA PERVERSITATII?
  -SA TE CULCI CU GEOANA SI SA TE TREZESTI CU BASESCU…!

 14. gelu said

  am December 10 2009 @ 1:42 pm

  cine mai e comunist sau neocomunist in tara asta ??? ….. chiar base(conciliatorul) se va face taranist pentru a masca trecutul securist sau neosecurist …… all you need is brain ! wake up romanian !

 15. blondutzu said

  am December 10 2009 @ 1:48 pm

  Pentru cei care considera ca are dreptate individul ce a scris mai sus acest ………: in decembrie 89, cadrele actuale din PSD se fac vinovate de moartea romanilor. Aceste cadre se fac vinovate de asasinarea ofiterilor din contra-spionaj pentru motivul ca detineau informatii “fierbinti” privind colaborarea cu KGB si serviciile secrete occidentale. Aveau date si informatii reale privind jaful si furtul de care au dat dovada.

  Le multumesc locuitorilor din Timisoara pentru primirea “calduroasa” facuta celor din PSD. Le multumesc si locuitorilor din Sibiu fiindca au votat cu Basescu.

  Pentru cei care au votat cu PSD un mesaj: Amintiti-va de mortii revolutiei!!! Amintiti-va de cine s-a aflat atunci la conducerea revolutiei si indemna oamenii sa iasa in strada nu in scopul de a infaptui revolutia, ci in scopul de a exista morti!!! Amintiti-va de cei care au condus romania din 1990 pana in 2000. Atunci s-a desavarsit furtul!!!

 16. timisorean1 said

  am December 10 2009 @ 1:49 pm

  care este raspunsul lui Basescu legat de referendumul cu privire la actele biometrice? nu conteaza pt el 1.000.000. semnaturi? inainte de turul 2 v-ati rugat de el sa dea un raspuns favorabil acestui referendum de frica sa nu piarda alegerile. acum ati uitat d-le Urban Iulian?

 17. gelu said

  am December 10 2009 @ 1:52 pm

  in toate partidele sunt fosti nomenclaturisti ….. suntem o turma de manevra pentru binele lor, ….. , tot sistemul e corupt, avem nevoie de altceva ………

 18. gelu said

  am December 10 2009 @ 1:58 pm

  pt blondutzu ……. gandeste-te ca unul din responsabilii mortilor de la timisoara, este actualmente subalternul lui base ….. ce sa-ti spun deschide ochii mari si in primul rand GANDESTE !

 19. gelu said

  am December 10 2009 @ 2:02 pm

  VETI SPUNE CA SUNT DOAR UN IMPUTIT DE NENOROCIT DE COMUNIST …. NU VEDETI CA NE-AU DEZBINAT DOAR PENTRU BINELE LOR ……..

 20. cardy said

  am December 10 2009 @ 2:12 pm

  D-l Urban,
  daca aveti “cohones”, faceti un sondaj sa vedem cati din cei care citesc acest material cred ca cel care l-a scris, are dreptate. Cred ca veti fi uimit de rezultat.

 21. Urban@cardy said

  am December 10 2009 @ 2:13 pm

  Pai tocmai prin faptul ca am postat acest lucru, ar trebui sa nu imi adresezi aceasta intrebare;

 22. gelu said

  am December 10 2009 @ 2:31 pm

  foarte bine Cardy ….. TOCMAI ASTA INSEAMNA DEMOCRATIE …….. ORICE INTREBARE ARE DREPTUL LA UN RASPUNS coerent, pertinent si intemeiat !

 23. Doina said

  am December 10 2009 @ 3:31 pm

  L-am votat pe Basescu in 2004 si in 2009. Nu am votat niciodata FSN, PDSR sau PSD, ci numai in turul II in 2000 am inghitit amar in sec si l-am votat pe Iliescu, de spaima unei tari cu presedinte Vadim.
  “Domnului” patron (pe care si eu va rog, insistent, sa-i dezvaluiti numele/compania), dar si lui Alin, Azorel,Catalin, Ildiko, vreau sa-i spun ca am terminat o facultate redutabila in anii de trista amintire, mi-am construit strict prin forte proprii o cariera onesta si decenta, si practic de 30 de ani o meserie care mi-a dat numai satisfactii. Am o familie frumoasa, un sot iubitor si fidel, a carui meserie a fost ofiter de marina comerciala si o fiica frumoasa, educata si respectuoasa si nu am nici un fel de frustrari intelectuale, emotionale si cu atat mai putin sexuale, asa ca ma simt profund jignita de modul in care acest individ a cutezat a cataloga peste 5 mil de romani, a caror decizie a fost sa-i acorde votul de incredere dlui presedinte Basescu. Este o rusine imensa ca un astfel de individ a ajuns sa patroneze o afacere importanta in IT, asa dupa cum mentioneaza mesajul dvs. Domnule senator, asteptam numele acestui individ si al companiei sale, asa cum asteptam si numele celor doua banci romanesti care si-au pus serverele la dispozitie pentru a fi transmise acele SMS-uri “electorale” de intoxicare in dupa-amiaza zilei de 5 dec, precum si toata ziua de 6 dec.

 24. politika said

  am December 10 2009 @ 3:49 pm

  Trebuie sa recunoastem ca sunt firme de IT care au “spalat” bani albi pentru guvernari rosii.
  Pot numi citeva asemenea firme care au devenit milionare in euroi dupa ce au intesat Guvernul, Parlamentul, Senatul, Casa de Sanatate , Ministerul Educatiei … etc. cu tehnica de calcul si programe software la preturi “umflate” de 10 – 15 ori.
  Discutam cu un amic parlamentar pe la inceputul anului si-mi spunea ca a refuzat sa ia notebook-ul repartizat deoarece Valoarea de inventar era de peste 700 milioane lei vechi = 70.000RON. I-mi spunea ca ii este teama ca daca-l pierde va trebui sa plateasca imensa suma … Valoarea reala a produsului era aproximativ de zece ori mai mica.
  Poate ca (macar) in acest mandat, noul guvern va avea aplecare si asupra valorii (si caracteristicilor tehnice) a tehnicii de calcul care se achizitioneaza. Guvernul BOC (care a blocat la inceputul anului) achizitiile de tehnica de calcul) a demonstrat ca se poate face activitate si cu tehnica de calcul existenta …
  Exista ACUM (inventariat de Ministerul Comunicatiilor la inceputul anului) un parc de peste 1.000.000 (un milion ) de computere pe care lucreaza salariatii din cele peste 15.000 (cincisprezecemii)de birouri ale directiilor deconcentrate din tara … Cel putin jumatate din valoarea acestui parc se afla in buzunarele unui grup de firme care pot fi numarate pe degetele de la o singura mina !
  In aceste conditii cred si eu ca patronii pot fi suparati ca “gunernul” le-a taiat cordonul ombilical catre banii din bugetul statului …

  ” Fiecare minut in care PSD-ul este tinut departe de bugetul Romaniei este un minut binecuvintat pentru aceasta tara”

  si similar pot sa spun ca :

  “Nu este semn de sanatate sa fii bine adaptat la o societate profund bolnava” … iar daca aceasta “sanatate” te indeamna la propavaduirea politicii ca o religie ESTE TRIST !

 25. dore said

  am December 10 2009 @ 4:50 pm

  Ati putea,va rog, sa ne faceti o descriere a “dinastiei” Iliescu de 10 ani si a lui Constantinescu,vad ca aveti talent?. Care este laudabila ? Poate gasiti vre-o dinastie care va placut,sau nu. Daca asa scrisoare deschisa ati facut-o catre salariatii dvs. va plang,sigur nu va respecta,sau sigur sunteti din staff ul PSD de unde primeati comenzi de IT. Un om cerebrar cu o firma de IT nu poate vorbi asa.,sau poate ati cumparat o firma de IT fiind de altfel maneslist.?/ Asa da,cred. Daca vreodata ati avea puterea sa ma sunati ,sa va aud, va ofer un telefon mobil : 0722 633 531,dar stiu de acum raspunsul, nu o sa sunati.
  Pacat ca Romania are oameni ca dvs. !

 26. Indy said

  am December 10 2009 @ 10:26 pm

  Da are dreptate in tot ceea ce a scris. Romania in ochii lumii a ajuns sub “curul broastei” , aici ma refer incepand de la Americani, continuand cu UE si terminand cu Rusia. Suntem sub orice critica, Iar despre fraudarea alegerilor sunt sigura 1000000000% .
  Va multumim Base ca ai facut tara de rahat!

 27. Csaba said

  am December 10 2009 @ 10:39 pm

  In tot materialul singurul pasaj corect e unde caracterizeaza pe cei care voteaza cu Basescu si isi face auto-caracterizarea. Acest domn e doar un simplu frustrat, nu-i vine bine ca nu mai poate jecmani statul cu aceeasi nerusinare si lipsa de repercusiuni ca pe vremea asa de mult iubita de dansul, a lui iliescu.
  Domnule draga, daca citesti acest material, sunt un votant a lui Traian Basescu, vorbesc fluent 5 limbi si ma pot descurca decent in alte 4, conduc, la 35 de ani 3 companii cu filiale in 40 de tari, pe 6 continente. Nu am dat spaga, nu dau si nu voi da spaga, niciodata. Fiica-mea s-a nascut in alta tara (nu conteaza unde) doar ca sa nu vad privirile lesinate dupa niste banuti ale celor care primesc bani din contributia mea, ca sa aibe grija de sanatatea mea si a familiei mele. Merg la medic in alta tara, depinde de unde ma aflu in acel moment, fiindca dumneata si iliescu, prin mentalitatea absolut nesanatoasa ce o prezentati prin actiunile Dv. (ex. -acest mesaj scirs de Dv.) ati dus sistemul medical in situatia de a nu avea aspirine, pansamente si alte necesitati de baza, desi TUTUROR ANGAJATILOR DIN ROMANIA li se retin, impotriva vointei lor, bani pentru a co-finanta sistemul de sanatate. Avem spitale mari si frumoase degeaba, in Belize, Surinam si multe alte locuri cu saracie si probleme sociale crunte, spitalele sunt ceva la care noi ne uitam cu jind. Nu au dotarile noastre, insa nu le trece prin cap ca un pacient sa-si aduca de acasa mancare, medicamente, seringi, etc.
  Ca sa reduc la o singura idee, Domnule, esti jenant. Sper sa nu am ¨placerea¨ sa va vad vreodata. Nu ma intereseaza cine suntei, cu cine votati, insa actiunile Dv. daca sunt in concordanta cu ce scrieti, sunt ale unui dusman al Romaniei. Sa nu va mire ca presedintele va face ¨tigani imputiti¨, sariti de cur in sus amintindu-va in ce fel si chip Presedintele Romaniei a fost numit.

 28. @dore said

  am December 11 2009 @ 12:11 am

  cat de singur si de tampit trebuie sa fii ca sa-ti dai numarul de telefon pe un blog? Ce asteptari aveai de la actiunea ta? Sa fie la fel de idiot ca tine, sate sune si sa va injurati cativa ani de acum incolo sunandu-va unul pe altul la 3 dimineata doar ca sa va stricati somnul? Sau poate asteptai sa va dati intalnire la Mc la Unirea si sa faceti o “smardoiala”. Vai de capul tau de ciudat.

 29. gabriel said

  am December 12 2009 @ 9:44 pm

  libera exprimare!!! domnule urban speram sa maii o avem cat om trai macar atat si de acum inainte sau poate propuneti dv cenzurarea . http://www.jocuristar.ro http://www.pulso.us http://www.joaca-jocuei.com

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: