Intr-o Romanie MURIBUNDA economic, BNR a ajutat bancile straine sa faca profituri si in 2009; Dar pe romanul de rand , victima a abuzurilor bancare, cand o sa il ajute ?

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36075
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


9 Comentarii pana acum»

 1. http://www.urbanviorel.ro/category/bancile-camatari-legali/ said

  am December 9 2009 @ 2:46 pm

 2. http://www.urbanviorel.ro/category/nu-i-intereseaza-de-noi/ said

  am December 9 2009 @ 2:59 pm

 3. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 9 2009 @ 3:01 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 4. vrajitorul.eu said

  am December 9 2009 @ 3:01 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 5. Flamingo a pierdut pariul cu criza si cere Justitiei intrarea in insolventa;se pare ca exact banca creditoare nu a vrut sa pasuiasca retailerul roman | Urban Iulian said

  am December 9 2009 @ 3:49 pm

  […] ce se va intampla cu noiAten?ie, au aparut escroci care vand un vaccin antigripei porcine, fals!Intr-o Romanie MURIBUNDA economic, BNR a ajutat bancile straine sa faca profituri si in 2009; Dar pe…Cum s-a pregatit PSD sa fraudeze alegerile prezidentiale; […]

 6. ildiko said

  am December 9 2009 @ 4:00 pm

  Guvernul ce a pazit? I-a jecmanit pe cei mici iar de banci nu s-a atins.

 7. kuparu said

  am December 9 2009 @ 9:57 pm

  Si ce altceva se poate face? Asa zisii “bani” creati de banci (cati oare in toata lumea? 80%? 90%? http://en.wikipedia.org/wiki/Money_supply#Money_supplies_around_the_world … sau “cum imparti 1 pai la 9 magari care se inmultesc ca iepurii”) sunt perfect legali. Si probabil orice incercare de a desumfla balonul creditelor ar fi sacrilegiul suprem fata de cartelul mafiot care guverneaza planeta.
  Oricum directia e una singura: pomparea prin efect de vacuum a banilor, companiilor, tarilor, oamenilor la gramada in mainile detinatorilor acestor credite, urmand ca, la sfarsit, sa ne batem ca maimutele si sa ne omoram cu milioanele, stanga cu dreapta, est cu vest, arieni cu evrei si negri, americani cu rusi, etc… (vezi marea criza economica si al doilea razboi mondial).

 8. edut said

  am December 9 2009 @ 10:54 pm

  BNR….e o societate,nu o institutie a statului,cum se crede de fapt,si ca o societate care se respecta,urmareste profitul si parteneriatul..la ce sa ne asteptam?sa tina cu noi?Isi plateste darile la stat,face profit,are grija de parteneri…Noi?cu roaba prin Europa sa strangem ceva malai(trebe,trebe,ca vin sarbatorile)

 9. codin said

  am December 10 2009 @ 9:53 am

  Probabil aici trebuia postata amenintarea masonilor conform careia “daca ei vor parasi Romania va fi vai si amar de tarisoara asta”. Tarisoara asta a fost vanduta de mult, cu sau fara prezenta lor dar mai mult ca sigur cu sprijinul lor, constient sau nu.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: