Banner

Niste escroci ordinari care doresc sa ne impuna un mod de viata sclavagist; Manipularea ordinara din spatele acordului de la Copenhaga

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36042
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


30 Comentarii pana acum»

 1. vrajitorul.eu said

  am December 8 2009 @ 2:32 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 8 2009 @ 2:32 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. Doru BARBU said

  am December 8 2009 @ 5:23 pm

 4. DZP said

  am December 8 2009 @ 5:25 pm

 5. Othelo said

  am December 8 2009 @ 6:11 pm

  Asa este, cuvant cu cuvant. Sa speram ca vor esua, asa cum au esuat cu programele de vaccinare, si poate vor esua si cu Codex Alimentarius. E greu sa tii sub control aproape 7 miliarde de oameni chiar daca ai toti banii din lume, de aceea vor sa ne rareasca pana vom ajunge la o zecime, iar pe cei ramasi sa ii transforme in niste sclavi cipati. Putere absoluta, de asta au nevoie. Este greu sa iti inchipui cum pot gandi acesti oameni din elita, cei din anturajul lor afirma ca traiesc intr-o alta lume, au cu totul alt sistem de valori decat noi, sunt mai glaciali si mai egoisti decat ne-am putea inchipui, si destui de multi dintre ei cu probleme psihice sau fizice(datorita cosangvinitatii repetate in scopul mentinerii averilor in familie).
  Legat, de becuri, mai este o alternativa, mai scumpa e adevarat, dar foarte durabila, sanatoasa si extrem de economica pe termen lung: becurile cu leduri.
  Cu multumiri pentru articol!

 6. Ali said

  am December 8 2009 @ 8:30 pm

  Perfect adevarat.Cum luptam,la modul cel mai concret, impotriva acestor nenorociti ?

 7. need2trip said

  am December 9 2009 @ 12:00 am

  de acord cu Ali; cum luptam impotriva acestor criminali? aici e care pe care; ori noi, ori ei; daca nu-i invingem noi, ne vor nimici ei.

 8. Othelo said

  am December 9 2009 @ 7:56 am

  Ideea (sau una dintre idei)a fost ca prin aceasta criza economica sa ne aduca la nivel global in situatia de a nu putea sa platim pentru a aceesa tehnologie emergenta care sa ne permita independenta energetica, aceasta fiind mai scumpa comparativ cu cea clasica. Majoritatea va ramane dependenta energetic si reglabila prin robinet sau intrerupator, basca ca va trebui sa plateasca aceasta taxa.

 9. Othelo said

  am December 9 2009 @ 8:02 am

  In acest moment, noi ca si populatie nu prea avem ce face, trebuie sa speram ca ii vor stopa altii tocmai acolo la Copenhaga. Din pacate cred ca mass media principala va da doar stiri generale despre ce se intampla acolo , ascunzand detaliile.
  Pentru cei ce inteleg engleza, vor putea afla noutati in orice moment la http://www.infowars.com, si cred ca la un decalaj de o saptamana in romana la http://www.infocon.ro. De asemenea ar putea fi Altermedia o alta sursa credibila in a furniza informatii in detaliu privind evenimentul. Problema este ca elita isi pune mari sperante in asta, si daca vor esua asa cum au esuat cu programele de vaccinare, este posibil sa treaca la represalii directe, de alt gen, mai precis vreun razboi de anvergura pe care de altfel il au in “rezerva” de mult timp.

 10. energein said

  am December 9 2009 @ 10:19 am

  In primul rand scopul general este sa fabrice impresia ca ei controleaza tot; ca ei sunt numerosi iar noi putini si neajutorati; adevarul este ca noi suntem cei multi, suntem puternici; noul lider mondial se va propaga prin minciuna si prin misloace de manipulare; aceasta elita nu reprezinta nici macar 1 % di populatia planetei; din pacate suntem prea ocupati sa “supravietuim” conform unui anumit standard care ni se sugereaza prin media; cand situatia va devenii critica pentru specie, atunci va intervenii Creatorul, cine are Biblie sa citeasca si sa inteleaga.

 11. Aurelian said

  am December 9 2009 @ 10:54 am

  servus domnule draga :-)

  Mesajul dumitale este plin de neadevaruri si chiar nu am timp sa ti le detaliez pe toate. Sper sa nu te creada cititorii blogului cuvant cu cuvant :-)

  Becurile economice nu mai au mercur de cativa ani, cat despre faptul ca radiaza ultraviolete asta este o poveste de la inceputurile technologiei. Io zic sa te relaxezi, ia o vitamina….si gandeste-te ca oricum ai da-o tu, faptul ca omenirea scoate din pamant tot carbonul care planeta la ingropat in miliarde de ani nu poate sa ne aduca ceva bun….sau poate tu crezi ca efectul de sera e ceva bun? Cat despre afacerile cu energie eoliana si celule solare…sincer vorbind as prefera niste giganti industriali in domeniul acesta decat cei care-i avem acum in domeniul petrolului si carbunelui.

  O zi buna iti doresc….cu toate ca am impresia ca esti prea speriat de vrajitoare la ora asta ca sa mai poti avea o zi buna.

 12. Georgian said

  am December 9 2009 @ 11:26 am

  pentru @Aurelian

  Stimabile. Cred ca ori nu ai inteles ideea, ori complexitatea ei te depaseste. Aici este vorba despre jegmanirea populatiilor in scopuri asazise nobole. Ai auzit de CAFE ? Sa stii ca nu este vorba despre cafea. Este vorba despre despre o noua directiva prin care inclusiv poluatorii casnici vor plati TAXE DE POLUARE. Asadar, lasand la o parte becurile economice (care oricum dau o lumina care oboseste ochiul), problema este cu mult mai grava. ceasta este una dintre strategiile pentru implinirea noii ordini mondiale.
  Studiaza. Nici eu nu am timp sa iti explic mai mult. Iti doresc totusi sa ti se aprinda in final becul neeconomic …

 13. http://www.urbaniulian.ro/2009/12/09/intr-o-romanie-muribunda-economic-bnr-a-ajutat-bancile-straine-sa-faca-profituri-si-in-2009-dar-pe-romanul-de-rand-victima-a-abuzurilor-bancare-cand-o-sa-il-ajute/ said

  am December 9 2009 @ 2:21 pm

 14. Othelo said

  am December 9 2009 @ 2:39 pm

  IMPORTANT!!!
  LEGAT DE ACEASTA TEMA:
  CEI CARE INTELEG ENGLEZA SA MEARGA LA:
  http://www.infowars.com/alex-jones-secret-copenhagen-treaty-documents-leaked/

 15. viking said

  am December 9 2009 @ 2:45 pm

  Domnule nu ti-am mai spus nimeni ca nu se scrie EXCROC si EXCROCHERIE, ci ESCROC/ESCROCHERIE?? Ne-ai disperat, mai pune mana pe DEX sau du-te pe DEX-ul online!!!

 16. azeroth said

  am December 9 2009 @ 3:17 pm

  jecmanire, domnu’ Georgian.

  Btw, becurile economice sunt sataniste…

 17. cercetas said

  am December 10 2009 @ 1:57 am

  Am o nelamurire… scuzati ignoranta, dar Romania poate sa NU semneze acest tratat?… sau vom semna implicit pentru ca facem parte din UE? Pe noi cine ne reprezinta la Copenhaga?

 18. Othelo said

  am December 10 2009 @ 8:23 am

  Cercetas, singura speranta este ca acest tratat sa fie respins din start. A avut o scurgere de informatii din interior si milioane de e-mailuri au ajuns la opinia publica, ceea ce este un lucru bun.
  Lordul Christopfer Monckton a luat surprinzator atitudine si a dezvaluit in cateva interviuri adevaratele intentii ale elitei. Daca s-a format o bresa in interiorul elitei, aceasta este foarte bine. Ce spuneam mai demult, exista si forte pozitive, sa le zicem baietii buni, care de regula stau chiar mai in umbra decat cei rai si echilibreaza lucrurile atunci cand este nevoie. S-a intamplat de mai multe ori de-a lungul istoriei. Daca totusi vor reusi sa impuna taxa pe carbon, in cel mult doi, maximum trei ani avem guvern mondial, probabil unul de tip sclavagist sau feudal. Chiar daca se va intampla, nu va dura mult pana se va destrama, nu va avea sustinere suficienta. Oricum, vom trai niste vremuri incredibile.

 19. cercetas said

  am December 10 2009 @ 12:25 pm

  Othelo, l-am urmarit si eu pe Lordul Monckton si am aunzit de e-mailurile cu pricina si mai ales de softul in care cica a fost facut in asa fel incat orice date introduci sa arate un grafic ascendent al temperaturii. M-as mira sa fie respins… dupa toata propaganda pe care au facut-o ani de zile, dar sa fim optimisti:). Totusi, chiar eram curios daca Romania va fi reprezentata acolo de cineva.

 20. DZ said

  am December 10 2009 @ 12:27 pm

 21. Othelo said

  am December 10 2009 @ 1:28 pm

  Pentru DZ: Doar pe primul nu l-am vazut, am auzit de el, si il voi viziona in acest weekend. Multumesc.

 22. DZ said

  am December 10 2009 @ 1:29 pm

  Multumim si noi Othelo pentru informatiile si comentariile tale !Sa auzim de bine.

 23. cercetas said

  am December 10 2009 @ 1:32 pm

  Mersi si eu. Pe primul nu il vazusem. Il vizionez acum.
  Numai bine!

 24. Othelo said

  am December 10 2009 @ 5:35 pm

  PENTRU CEI CARE DORESC SA VADA DOCUMENTARE PE TEME FOARTE INTERESANTE (SUBTITRATE SI MAJORITATEA DESCARCABILE), POT ACCESA LA:
  http://fymaaa.blogspot.com/
  ESTE VORBA DE SITE-UL “IESIREA DIN MATRIX”. SCUZE PENTRU CEI CARE STIAU DEJA DE EL.

 25. e-Varia said

  am December 12 2009 @ 12:51 am

  In masura in care ,un Yasser Arafat si un Al Gore iau Premiul Nobel pentru pace ,ce va mai poate mira la acesti manipulatori “ordinari”care se duc si ei la Copenhaga cum s-au dus altii la Yalta sau Malta. Lupta informationala ,poate fi intr-adevar cea benefica,pentru ca alfel ajungem sa-i dam dreptate “raposatului”care pomenea mereu de “aginturili straine,a-pro-pos,de”politicienii nostri sint vinduti intereselor straine”
  Eliminati tot ceea in mod activ vi se pare nociv,fie ca este vorba de hrana (chiar atunci cind produsele-organice,mult mai scumpe-se afla pe galantare-nu uitati ca,organic era balegarul ,nu alti nutrienti)Nu mai folositi cuptorul cu micro -unde ( ca deh,s-a trait si mai bine fara el)
  Circula e-mailu-uri despre vaccinuri,printre care unul contra acestora scris de o romanca .
  Nu mai folositi produsele firmei sataniste Procter &Gamble(spun sataniste deoarece numarul lor de pe Fifth Avenue, din NY,este mare si rosu”666″.
  Prin traditie si eu zic genetic,noi romanii sintem facuti sa mincam intr-un anumit fel,fara a fi nevoie de acel Codex Alimentarius- si intr-adevar nu ar fi trebuit sa se ajunga dintr-o tara eminamente agrara ,la una care are nevoie de produse de import.S-au zbatut stramosii nostri secole sa scape de turci,si acum ne-am turcit singuri.Iar daca americanii n-au venit atunci cind erau asteptati,de ce aveam nevoie acum de NATO
  Cum e posibil ca tranhumanta sa nu mai fie posibila datorita,trecerii interzise a unor propietari?Cum e posibil ca produsele lactate de la Dorna sa fie facute de un italian?si exportate unde ?Cum e posibil ca in 20 de ani ,tara sa fie vinduta,dupa ce la prima lozinca “nu ne vindem tara “fara sa fiu convinsa atunci,am raspuns “o dati pe gratis”-si asta sa se intimple cu adevarat?Luptati ,luptati ,luptati-informational,ca nici ala nu a fost chiar dobitoc,cind spunea”Invatati,invatati,invatati!Lasati televizorul,si informati-va in mod real,prin mijlocul cel mai la indemina,computerulSucces tuturor tinerilor care se preocupa de soarta lor si a viitorului copiilor lor,si care isi dedica timpul pentru a ne informa.

 26. e-Varia said

  am December 12 2009 @ 1:03 am

  Cautati articolul:Despre gripa,producatorii de medicamente si altele…”interviul acordat de Vania Atudorei,un roman nascut la Botosani,actualmente,director general la firma de produse farmaceutice Sterigen din Canada

 27. Othelo said

  am December 14 2009 @ 4:31 pm

  Extraoridnar interviul, l-am ascultat acum cateva zile.

 28. Dumi said

  am December 17 2009 @ 6:32 pm

  Felicitari pentru articol. Ati reusit sa rezumati teoriile conspirationiste care circula pe internet de si sa transmiteti mai departe mesajul celor care creeaza aceste teorii.
  Din pacate, se pare ca, desi stati bine la capitolul ‘surfing’ pe net, mai aveti de lucru la ‘surfing’ prin lucrari stiintifice.

  Un mic exemplu:
  ‘Dar ideea consensului stiintific in jurul alarmismului climateric este spulberata.’

  Indrazneata afirmatie dar unde sunt lucrarile stiintifce care dovedesc lipsa consensului? Un email, doua, luate dintr-un anumit context reprezinta baza afirmatiei dumneavoastra?

  Motivul pentru care acesti oameni sunt aroganti sau chiar dispretuitori fata de conspirationisti este simplu: incalzirea globala este un fapt de necontestat. Dovezile pe care le avem arata cauze preponderent umane. Incalzirea planetei pe termen lung, poluarea si risipa de proportii astronomice reprezinta cel mai mare pericol pentru civilizatia umana.

 29. octavian said

  am December 11 2010 @ 1:10 am

  tot ceea ce ati scris aici este total adevarat.totul face parte din aceeasi teorie a conspiratiei care este greu ,sau deloc acceptata de oameni bogati,pentru ca le-ar da mult peste cap stilul lor de a gandi.va respect din suflet pentru problemele pe care le discutati pe acest site si singura intrebare care ar ramane ar fi ^cum sa luptam impotriva acestor nemernicii?^.daca se poate as dori sa va cunosc personal,sunteti unul din putinele persoane care discuta astfel de subiecte,si cred ca ar fi multe lucruri importante pe care as putea sa vi le relatez.nimic nu este o coincidenta totul se intampla cu un scop!

 30. Andronache Adrian said

  am August 28 2013 @ 10:44 am

  Clima Pamantului este variabila, toata lumea stie aceasta. Un an e mai cald, altul mai rece. Cativa ani sunt mai calzi, cativa sunt mai reci. Per ansamblu, temperatura medie multianuala a crescut. Cu foarte putin la Ecuator (cca 0.2 grd) si cu mai mult la Poli. Pe masura ce temperatura Polilor creste, curentul Golfului incetineste. Acesta este “caloriferul Europei de Nord”. Apele sale, cu debitul egal cu o mie de fluvii, cara caldura din Marea Caraibilor pana pe coastele Norvegiei si Olandei. Astfel, desi per ansamblu temperatura Pamantului creste, Europa se indreapta repede spre o noua Era Glaciara.

  Si mai exista un fenomen care acum se opune incalzirii globale, si care e generat tot de oameni. Global Dimming, datorat pulberilor si poluantilor varsati in atmosfera de sutele de mii de termocentrale si miliardul de vehicule aflate in circulatie, de miile de vapoare care folosesc cel mai prost combustibil posibil, pacura cu sulf, un singur astfel de cargobot poluand cat o suta de mii de autovehicule (sau un milion, dar nu-mi mai aduc aminte acum).

  Asa ca…nu-l mai luati pe NU in brate. Omenirea a ars in doua sute de ani atat carbon cat a fost inmagazinat de plante si animale (sub forma combustibililor fosili) in aproape cinci sute de milioane de ani. Tot CO2-ul varsat in atmosfera de vulcani de-a lungul milioanelor de ani este recapturat in scoarta prin depozitele formate din plantele si animalele care traiesc si mor in aceleasi perioade. Omenirea a consumat aproape o treime din cantitatea totala de carbon prinsa sub forma de petrol carbune si gaze. Inca o treime o va consuma in urmatorii 50 de ani, din ce in ce mai greu si la preturi din ce in ce mai mari. La sfarsitul celor 50 de ani, atmosfera Pamantului va avea aproximativ 550-600ppm CO2 si oceanele vor incepe deja sa elibereze tot CO2-ul care a fost deocamdata capturat in ele; pe masura ce oceanele se incalzesc, solubilitatea gazelor dizolvate scade, si CO2 se reintoarce in atmosfera. Sa te tii atunci viteza de incalzire a climei…

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: