La Orange nu primesti beneficiile stipulate in contract din cauza “unei greseli de calculator”

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36025
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


3 Comentarii pana acum»

 1. vrajitorul.eu said

  am December 8 2009 @ 12:31 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 8 2009 @ 12:32 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. Mashu said

  am March 10 2010 @ 6:33 pm

  Subsemnatul XXX, abonat Orange cu 075x xx xx 22, fara studii, adica neterminate, in fapt abandonate, prin prezenta va comunic urmatoarele :

  -la data de 24 februarie 2010, am depus la magazinul Orange din cartier sesizarea cu nr. 11x9xx9x prin care contestam valoarea facturii fiscale nr JYX06366666 din 16-feb-2010 ;
  -pana la aceasta data (de azi adica!) nu am primit nici un raspuns la aceasta sesizare ;
  -in aceste conditii, incepand de ieri, 9 martie 2010, compania Orange intelege sa-mi restrictioneze apelurile, in acest moment nefiind in masura sa-mi utilizez minutele incluse in abonamentul Delfin 12, desi am achitat contravaloarea abonamentului inca din data de 24 februarie 2010 ;
  -consultantii Orange ”ma sfatuiesc” sa achit factura, urmand ca dupa solutionarea sesizarii mele sa mi se returneze (storneze-zic ei) suma cu care Orange va fi dispusa sa recunoasca faptul ca mi-a incarcat factura, fara sa-mi spuna insa cu ce bani (ai cui?) sa fac acest lucru . Sa zicem ca sunt copilul mamei (chiar sunt! ~ va vine sa credeti?) si ca am plecat de acasa exact cu suma de bani cu care as ”reusi” sa-mi achit factura reala, nu pe cea incarcata .
  Da, doamnelor si domnilor de la Orange – sunt pregatit sa platesc o factura corecta; nu sunt insa pregatit sa platesc si o factura incarcata de Dvs. Am in buzunar exact suma cu care as putea face plata facturii corecte, nici un ban in plus.
  Cum procedam?
  -contractul cu Dvs. prevede ca-mi veti putea baga mana in buzunar oricand, pentru a va imprumuta pana gasiti de cuviinta sa rezolvati sesizarile mele?
  -am incheiat cumva si un contract de imprumut? Sau de hedging? si eu nu stiu?

  -daca e nevoie, precis pot sa exist (adica sa fiu) si mai exact :

  Orange imi factureaza suma S ; din aceasta suma, eu contest o parte considerabila – sa-i zicem C , iar in buzunar, cand am plecat de acasa, mama mi- a dat doar ceea ce credea (stia!) ea ca am consumat, adica X = S minus C . Sunt oricand de acord sa va platesc suma X ; mai mult chiar, cred ca mama ar fi suparata daca nu as face-o, iar eu nu vreau sa o supar pe mama, ca e batrana si ca s-a chinuit sa ma creasca bine.

  Observatie : ea, mama – saraca de ea, mi-a mai dat ea niste bani, cica sa am de o chifla si de un iaurt ; consulantii Orange vor sa le dau lor banii pe care mi i-a dat mama pentru chifla si pentru iaurt? Da’ de ce? Lor nu le-a dat mama lor banii de chifla si de aiurt? Deh, nu-s toate mamele la fel… A mea e buna.

  Problema e ca mama, saraca de ea – pensionara, are si ea saraca o pretentie : zice ca sa o sun si pe ea zilnic, zilnic daca se poate, ca tare s-ar bucura sa ma aude. Si sa vorbesc mai tare – zice ea… MAI TARE!!! – asa imi zice. Orange e suparat pe mama? Sau pe mine? Sau vreti sa o suparati pe mama? Eu am suparat pe vreuna din mamele@Orange?
  Mama zice ca nu-mi mai plateste factura viitoare decat proportional cu cat am sunat-o…
  Ce stie ea? Lume a e rea. Orange e reu?
  Fara speranta,
  XX
  10-martie-2010, orele… inaintate

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: