Banner

Grupul santajistilor de presa a fost invins

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36034
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


11 Comentarii pana acum»

 1. Oana said

  am December 8 2009 @ 2:12 pm

  Dle. Urban,

  Cand se face validarea rezultatului alegerilor? Nu pot sa-i mai suport pe maimutoii de la PSD, cu foamea si disperarea lor. A ajuns unul ca Vanghelie sa spuna ca Basescu nu va fi presedintele Romaniei. Cam cat de mult ne vor mai sfida?

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 8 2009 @ 2:34 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. vrajitorul.eu said

  am December 8 2009 @ 2:35 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 4. Un contabil said

  am December 8 2009 @ 3:52 pm

  Cand se mai face ceva si pentru tara ?
  cand se indreapta justitia ?

  gata frate s-a terminat cu alegerile, sa se faca treaba.

 5. roxana said

  am December 8 2009 @ 4:05 pm

  asa e! acum sa se faca ceva si pt oamenii de rand; pt profesori care primesc in decembrie si ian cat minim pe economie dupa 4 ani de facultate si master de 2 ani ….

  pt cei ale caror cauze in justitie si Politie dureaza la nesfarsit , evident in defavoarea cetatenilor, pt ca asa e legea romaneasca pe care Nu doreste nicun guvernanat sa o schimbe…

  Ce va face Dl Basescu in acest sens?

 6. Doina said

  am December 8 2009 @ 4:30 pm

  Ce sa se termine, mai oameni buni, nu ati auzit ca PSD a contestat la Curtea Constitutionala alegerile? Adica, hotii striga “sariti hotii”!!!
  Cica ei doreau “linistea romanilor”, si acum cine face scandal??? Astia n-au mama, n-au tata…
  Auzi nerusinare: BASESCU = PRESEDINTELE A 1/2 ROMANIE”!!! Da’ daca iesea Geona primu’, avea cumva vreun procentaj de 60-70%??? Atunci ar mai fi macanit Antenele si Realitatea ceva de genu’ GEOANA = PRESEDINTELE A JUMATATE DIN ROMANI??? Nu ar fi fost aceeasi situatia???
  Da-le Doamne PNL (si PDL, de ce nu???)mintea de pe urma, sa aibe puterea sa renunte la orgolii si sa inteleaga ca regrupandu-se pot face ceva bun pentru tara asta, pentru noi toti, romanii de rand.
  E nevoie cat mai curand de un prim-ministru de isprava si un guvern stabil, ca altfel ne ia mama ciorilor. Pe toti!!!

 7. Atotstiutorul said

  am December 8 2009 @ 7:32 pm

  Ar mai fi de adaugat atragerea in conspiratie a sportivilor[Tiriac care a imprumutat avionul pentru Moscova si Nastase prin afisarea in echipa lui Geoana} a actorilor pe care nu merita sa-i mai pomenesc, “analisti politici” care s-au dat in stamba desi trebuiau sa fie impartiali, scriitori si figuri populare participanti la revolutie(Cornea ,Dinescu} si alte “gulere albe” care au profitat din plin de guvernarea anterioara PSD-ista, sperind sa-si continue cu aceasta ocazie afacerile la marginea legii. Speram ca nu!!Desi se vintura ideia de “liniste” si “criza guvernamentala” de care inca n-a murit nimeni cred ca se impune votul anticipat pentru parlamentare ca sa se clarifice cine cu cine si cit Anticipatele ar forta mina partidelor sa-si schimbe conducerile uneori anacronice {PNl-PSD alianta nascuta moarta cel putin doctrinar}PNG si PC partide de buzunar si nu mai pomenesc si de altele asemenea Trebuie impusa dictatura LEGII si nu a persoanei A se vedea aplicarea legilor in occidentul la care tinjim si nu la Rusia mafiotilor

 8. Bancurile politice ale momentului - Episodul 2 said

  am December 8 2009 @ 9:29 pm

  Bancurile politice ale momentului – Episodul 2 http://www.super-umor.com/index.php?link=bancuri&id=14&page=1

 9. relu said

  am December 8 2009 @ 11:37 pm

  Base , ti-am dat votul meu si de asta data ca sa nu-i mai ierti! Nastase sa mearga sa-si numere ouale la Jilava, acolo unde -i e locul. Patriciu si Voiculescu sa dea inapoi ce au furat , sa-si faca cv-uri si sa caute job. Vantu si Mazare asemenea. Base, nu mai ai voie sa ratezi! de asta te-au votat romanii.

 10. Victor said

  am December 9 2009 @ 10:24 am

  OOare PDL a facut vreo contestatie la BEC pt fraudele facute de PSD, de Antena 3, de Realitatea?
  Ce spui Iulian?

  Ce spui de scenariul PSD de a amana validarea si investirea lui Basescu pana dupa terminarea mandatului, adica 21.dec. pt a deveni Geoana presedinte interimar????

 11. Geza din Mures said

  am December 9 2009 @ 2:45 pm

  Legile noastre sunt interpretabile asta este cea mai mare realizare al PSD-ului cit timp au guvernat.Acum gasesc tot feluri de portite,motive sa intirzie pornirea economiei,guvernarii tarii.Ei au spus in seara votului ca trebuie sa sti sa pierzi,dar ei nu pot concepe pirderea.Daca au recurs la astfel de tertipuri,intreb eu ca un cetatean simplu Cum vor ei binele meu?Oare sunt ei convinsi ca daca va mai fi o alegere vor cistiga?Nic sa nu l-e treaca prin minte.De ce se cramponeaza asa de tare de putere?Au ei multe de ascuns!!!!!sau de cistigat.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: