Banner

Parintii au dejucat planurile de vaccinare abuziva a fetitelor lor, in afacerea HPV; din 100000 de fetite, doar 565 au acceptat vaccinarea

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=36018
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


9 Comentarii pana acum»

 1. Zolly said

  am December 7 2009 @ 6:24 pm

  http://www.urbanviorel.ro/category/date-despre-mercur-in-vaccinuri/

  http://urbanviorel.ro/category/vaccinuri/

  http://urbanviorel.ro/index.php?s=gardasil

  http://urbanviorel.ro/category/eugenism-eugenics/

  http://urbanviorel.ro/index.php?s=bazac

  http://urbanviorel.ro/category/ministerul-sanatatii/

  http://urbanviorel.ro/category/ciuma-rosie/

  http://urbanviorel.ro/category/silgard/

  http://urbanviorel.ro/category/autismulautism/

  http://urbanviorel.ro/2009/07/15/ce-nu-vedeti-in-mass-media-atentie-maxima-bayer-exposed-hiv-contaminated-vaccine/

  Oameni buni nu sunt impotriva medicinei moderne, iau pastile, am facut vaccinuri insa e timpul sa ne informam si sa realizam ca lucrurile acestea sunt reale , periculoase si suntem lasati in bezna ! Ca de obicei exista factori care posteaza si pe acest blog , care ar vrea toti sa ne vaccinam precum vitele si sa inchidem ochii la informatiile care sunt covarsitoare si privesc niste lucruri extrem de periculoase pentru sanatate !

 2. http://www.urbaniulian.ro/2009/08/10/tunuri-financiare-la-adapostul-grijii-fa%C8%9Ba-de-sanatatea-poporului-clanul-geoana-alimentat-cu-bani-grei-de-compania-care-produce-vaccinul-anti-hpv/ said

  am December 7 2009 @ 6:26 pm

 3. vrajitorul.eu said

  am December 8 2009 @ 12:42 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 4. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 8 2009 @ 12:43 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 5. Gopo said

  am December 8 2009 @ 1:36 pm

  Restul de vaccinuri ajunge pentru bagaboantele politice din PSD.

 6. http://www.urbaniulian.ro/2009/12/08/niste-escroci-ordinari-care-doresc-sa-ne-impuna-un-mod-de-viata-sclavagist-manipularea-ordinara-din-spatele-acordului-de-la-copenhaga/ said

  am December 8 2009 @ 1:51 pm

 7. politika said

  am December 8 2009 @ 2:55 pm

  Dupa atitea milioane de euro luate de nevasta lui Geoana direct din bugetul statului (pentru campania pentru Vaccinul impotriva cancerului de col uterin) , ne aflam in situatia in care fiecare Geoana plinge pe umarul (sau la pieptul) celuilalt : SUCCES PE TOATE FRONTURILE !

  Cred ca macar ACUM trebuie sa ne linistim si sa intelegem ca D-l. Nicolaescu (pe cind era ministru) si arunca 27 milioane euro (dintr-un total de 96 milioane) pentru prima transa din acest vaccin, trebuie sa accepte ca a fost si el cel putin prostanac.

  … sau poate noi suntem, deoarece acceptam ca “alesii nostri” sa arunce zeci de milioane de euro doar ca sa faca pe placul vreunei Mari Doamne, cu interese financiare directe in vanzarea en-gross de vaccinuri …

 8. cbabeanu said

  am December 8 2009 @ 3:26 pm

  “parintii au dejucat planurile de vaccinare ale fetitelor lor”…ce idiotenie !!!! Deci in Romania statutul de parinte iti confera automat competenta intr-o problema medical-stiintifica ; probabil doar in fundul Africii sau Asiei mai intilnesti parinti atit de “competenti” ; miine, aceiasi parinti “competenti” poate vor decide renuntarea la vaccinarea anti-poliomielita sau anti-rabica, doar sint competenti, nu ?! Tara noastra pare sa devina incet-incet un mare azil psihiatric…

 9. Ali said

  am December 8 2009 @ 8:56 pm

  Pentru comentariul de mai sus, nu am decat 2 cuvinte: SA-TI FIE RUSINE!!! 1. Parintii sunt responsabili pentru viata si siguranta copiilor lor si nu statul. 2. In caz ca nu ai citit (si este evident ca nu ai citit nimic!) aceste vaccinuri nu sunt suficient de testate pentru a fi acreditate ca sigure iar vaccinarea in masa o face ficare om pe cheltuiala lui si in acest caz a copiilor lui. 3. cel putin vaccinul anti-HPV poate fi prevenit printr-o viata normala, fara sex de la varste fragede si o viata fara exccese, ceea ce se poate realiza mult mai usor decat sa-ti supui copilul “cobai” la experimentele unor nebuni. 4. NIMENI NU-TI DA SANATATEA INAPOI SI NICI NU-SI ASUMA RASPUNDEREA IN CAZ DE MOARTE SAU HANDICAP DIN CAUZA VACCINULUI …daca este atat de sigur (dl. sau dna. creier de gaina…cum de nu exista un contract de recunoastere a raspunderii!???!!!)5. sunt boli grave pentru care se pot investi bani dar nu exista nici un interes….decat sa dea mii de euro pe vaccinuri mai bine ar baga banii in cateva spitale romanesti care de cum intrii te apuca groaza (si stiu bine pe pielea mea !!!)
  7. De ce nu se incepe cu alte categorii mai putin vulnerabile…copii nu pot decide ei insisi si oricand la scoala la gradinita sau chiar si pe strada se pot trezi…”vaccinati” (nu este nici o surpriza ca dupa revolutie in casele de copii aparuse problema SIDA…oare nu au fost cumva vinovate si multe ONG-uri straine…???)
  6. CUI FOLOSESTE ACEST VACCIN? …copiilor e clar ca nu…pt o boala pe care ipotetic o pot avea dar nici n-ar aveau daca ar trai cat decat corect si civilizat!

  Pentru altii…care sunt deja zombii: tampiti fie de TV, alcool, droguri, curvareala si avaritie…probabil ca e greu sa priceapa de ce parintii au DATORIA sa-si apere copii de interesele oricui, inclusiv ale statului, daca este nevoie.

  FIECARE OM RASPUNDE PENTRU CEEA CE FACE,
  INSA PARINTII RASPUND PENTRU COPII,
  IAR STATUL PENTRU CETATENI…INSA ASTA NUMAI PE “HARTIE”!!!

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: