Transcriptul confruntarii Basescu-Geoana din 3 decembrie 2009

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=35912
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


6 Comentarii pana acum»

 1. MIhai said

  am December 4 2009 @ 4:23 pm

  Cei care s-au uitat joi pe Antena 3, la vreo ora dupa finalul dezbaterii intre cei doi candidati au putut vedea o scena antologica. In coltul rosu, toata armata de luptatori ai postului, condusa de inimitabilii Ciutacu si Stan si “moderata” cum trebuie de Mihai Gadea. Toti enervati la culme, “lovesc” cu toate puterile in pedelistul Cristian Boureanu care incaseaza … zambind pana la urechi. La un moment dat Bogdan Teodorescu are urmatoarea replica memorabila: “Haideti sa vorbim mai incet fiindca altfel dam impresia ca Basescu ar fi fost castigator”, scrie Mihai Damian

 2. Liviu V said

  am December 4 2009 @ 4:24 pm

  Am urmarit dezbaterea de aseara. Pe langa faptul ca am vazut un Geoana catastrofa din toate punctele de vedere si un Basescu mai sigur pe el, nu am putut sa nu observ diferenta enorma intre voturile celor doi candidati prezentate la Realitatea si B1TV. Intr-o parte era 80 % unul si 20 % celalalt, dincolo era exact invers. Acum astau si ma intreb cine minte cu atata nerusinare ? In acelasi timp citind siteul Evenimentul Zilei de azi nu am putut sa nu observ ca aproape toate comentariile erau impotriva lui Geoana. Punem la asta faptul ca ieri se vota la pe siteul Evenimentul Zilei si seara s-au prezentat voturile la Realitatea nu pot sa nu trag concluzia ca votul de la Realitatea TV , asa cum era de asteptat a fost unul fals. Pai cum s-au razgandit oamenii de pe o zi pe alta asa brusc in asa numar mare ? Trageti singuri concluziile, eu m-am lamurit . Dupa mine Geoana o sa ne aduca inapoi in sclavagism , noroc ca nu o sa iasa.

 3. Liviu said

  am December 4 2009 @ 4:37 pm

  Mai demult ma uitam la Vacanta Mare si la Animat Planet Show daca vroiam sa mai rad un pic .Acum e destul sa ma uit la Gadea si Stan si e acelasi lucru. Oare chiar este cineva care ii crede sau si restul lumii se uita ca mine la ei pentru divertisment? Oare ei sunt constienti ca sunt ca – Muppet Show – ?

 4. Ela said

  am December 5 2009 @ 9:44 pm

  Maine TREBUIE sa merg la vot…..dar, eu cu cine votez??

 5. vrajitorul.eu said

  am December 8 2009 @ 10:57 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 6. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 8 2009 @ 10:58 am

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: