Banner

Hotie si reclama mincinoasa la oferta Romtelecom ; platesc rate la calculatorul ce trebuia sa fie parte a promotiei, fara sa fi il fi primit

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=35945
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


7 Comentarii pana acum»

 1. http://www.urbanviorel.ro/category/romtelecom/ said

  am December 4 2009 @ 11:06 pm

 2. dan said

  am December 5 2009 @ 3:59 pm

  Prieteni, va rog ! Ajutati-ma sa promovez http://www.decebasescu.ro/moguli.html ! Puneti-l la status pe mess, acesta este cel mai important lucru pe care puteti sa-l faceti. Daca chiar doriti sa nu ne trezim cu Geoana presedinte saptamana viitoare, atunci dati si un mass! Haideti, degeaba comentam pe aceste site-uri, inca putem sa mai facem ceva!

 3. s said

  am December 6 2009 @ 1:17 pm

  hai BASESC votati PDL penru binele tari altefel ne vinde comunisti pe toti HOTI DE LA PSD

 4. johnny said

  am December 6 2009 @ 1:19 pm

  In mod normal ceea ce face Romtelecomul este inselatorie, adica o fapta penala. Nu vad rostul OPC-ului aici. In mod normal trebuie sesizata politia. Oricum traim intr-o tara de rahat in care cel puternic isi face de cap cum vrea. In situatia prezentata eu nu m-as mai multumi cu calculatorul (oricum de rahat) al teparilor, ci cu daune substantiale si pedepsirea penala a celor responsabili. Asta ar trebui sa faca asociatia dvs. Proces cu daune consistente, un procent intrand in asociatie si in plata avocatilor. In momentul in care as vedea Romtelecomul, RCS-ul BCR-ul… lista e asa de lunga… platind daune sau prejudicii, de zeci si sute de mii de euro as simti ca sunt protejat cu adevarat. Dupa cateva procese de acest gen castigate… OPC-ul s-ar desfinta din lipsa de activitate ! Insa traim in Romania iar justitia este ca si inexistenta. Ne multumim cu spoieli gen OPC

 5. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 8 2009 @ 10:44 am

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 6. vrajitorul.eu said

  am December 8 2009 @ 10:44 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 7. Cristian Nastase said

  am October 7 2011 @ 5:57 pm

  Buna ziua. Aceeasi chestie pot spune si eu despre compania Romtelecom. insa de data aceasta pe un alt tip de “pacaleala” Acum cateva zile fratele meu mai mare a sunat la compania romtelecom ptr a comanda un pachet de 3 servicii romtelecom; telefonie, internet si televiziune. Pepachetul promotional lasat in poarta de dealeri romtelecom oferta figura in limita a 50 ron si putin.. Dupa ce a sunat la serviciun de relatii cu clienti departamentul vanzari, o doamna care de altfel era si operator la relatii cu clientii intrebata fiind daca este valabila acea oferta, cu voce tare si grai convingator afirma ca da exista inca acea oferta.. bun, toate bune si frumoase. insa partea cea naspa vine din partea birocratiei care de altfel proceseaza si trimite spre instalare un alt pachet romtelecom mult mai scump decat cel cerut de client… fara a mai da alte detalii despre alte pachete promotionale, fara a pune in tema clientul mai de la tara despre posibile oferte avantajoase.. deci e curat si frumos asa ceva ?

  Astept un raspuns, o parere un sfat fiabil..

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: