Escrocheria EFG Euroline : desi platesc lunar rata, datoria mea CRESTE; Cum pot sa ma apar ?

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=35880
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


5 Comentarii pana acum»

 1. www.magazinterapeutic.ro said

  am December 4 2009 @ 4:07 pm

  astora ar trebui s ale taoem capul cu toporul ! dar in public ca sa vada si restul din banci si IFN sis aia aminte !

 2. Vali said

  am December 4 2009 @ 5:37 pm

  Hai sa fim seriosi!! Ai pe factura sold restant sau cum o fi trecuta rata si “minim de plata” si te gandesti ca suma minima acopera rata?!?!?! Nu sunt de acord cu practicile lor dar aici este doar vina ta. Ce-ar fi sa spuna toti cu credite ca au fost jecmaniti: au facut credit pe mii de euro, au platit lunar 100 ron, ca atat era minim de plata si au ajuns ca datoria sa fie mai mare decat suma imprumutata. Este absurd!! Si nu cred ca nu vi s-a comunicat ce rata aveti de platit la inceputul creditului.

 3. Iuliana Glavan (bis) said

  am January 8 2010 @ 5:09 pm

  As dori sa stiu cine sunteti in realitate, mai ales de unde sunteti. Desi sunt sigura ca am doua tize, mi se pare frapanta coincidenta ca si dvs. aveti card de credit EUROLINE. Sper sa nu fie un duplicat si sa ma trezesc datoare cu suma de mai sus ?!

 4. ivan tiberiu aninoasa dambovita said

  am January 26 2010 @ 10:31 am

  cum putem sa platim normal fara a mai avea batai de cap ? nimeni nu ne spune concret cum putem sa scapam de datorie platind corect ?

 5. MARIUS said

  am May 26 2010 @ 11:21 am

  este adevarat ,ca la inceput cine lua credit de la rfg,nu stia ca daca tu ai scris si ai dovedit ca salariul il incasezi pe 12 si te vei duce sa platesti vei avea o restanta pe care tu vei ramane MASCA de ce? ptr ca ei considera ca trebuie sa platesti intr-un anumit interval dupa ce incasezi salariul si te gandesti sa-ti platesti datoriile nu ei spun ca ai un interval intre 17-04 cand trebuie sa platesti si uite asa te trezesti cu penalitate de 45 ron+penalitate la suma ce ai luato si in concluzie rata ta pe luna este de 55 ron si tu vei avea in aceea luna datorii de cel putin 140 ron care adunate in 5,6 luni ia vedeti cum este,este si cazul meu mau anuntat dupa 10-12 luni timp in care eu plateam rata pe date de 12 a luni ptr ca atunci luam salar.si mam trezit ca sunt anuntat ca am restanta am crezut ca glumesc dar era real si la intrebarea cea mai simpla ca eu salar.il iau pe data de 12 si atunci achit ,de ce mi sa cerut restanta si cine a ales aceea data ptr mine miau raspuns cu o nesimtire denedescris”CALCULATORUL A ALES PTR MINE” si va spun sincer asta se numeste tupeu,ei nu au nici macar POLITA DE ASIGURARE,de unde reiese ca in mod normal nici o firma de asigurari nu sar compromite cu clauzele lor EXAGERATE.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: