REVOLTA SI SCANDAL IN MISA in jurul sustinerii candidaturii lui Geoana.

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=35856
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


9 Comentarii pana acum»

 1. ildiko said

  am December 3 2009 @ 6:39 pm

  Dar asociatia pirandelor ghicitoare pe cine sustine?

 2. Parmalat said

  am December 3 2009 @ 6:42 pm

  ildiko cu cat esti platita SA POSTEZI pentru comunisti ? zi repede ,nu e rusine, insa doar da-ne de stire, ca e urat sa te dai mare si tare, insa sa fi un pacalici platit sa scrie pe site-uri si bloguri

  de fapt..inteleg..sunteti disperati ca pierdeti, e in regula, oricum veti pierde [tu si cei ca tine]

  good night!!

 3. ildiko said

  am December 3 2009 @ 7:03 pm

  Parmalat
  Nu sunt platit, sunt un om liber, politic liber, nimeni nu-mi comanda.

 4. Parmalat said

  am December 3 2009 @ 7:05 pm

  liber pe naiba
  lasa ca o sa va bagam noi comunistii mintile in cap !

 5. Adrians said

  am December 4 2009 @ 2:13 pm

  Victor Roncea a dat-o in bara de data asta.Grig Bivolaru nu o sa ceara niciodata cuiva sa voteze un francmason cum este Geoana.Mai mult,nici la primul tur de scrutin, la cursurile MISA nu s-a discutat nimic despre alegeri.Toate pozitiile oficiale MISA se gasesc pe siteul lor http://www.yogaesoteric.net
  Intrati pe site si nu o sa vedeti absolut nimic legat de alegeri.

 6. R G said

  am December 4 2009 @ 2:30 pm

  Parmalat,
  Iti urmaresc de mult posturile si zau ca esti patetic. Tare mi- ar place sa fiu psihiatru sa te analizez mai bine.

 7. Parmalat said

  am December 4 2009 @ 2:33 pm

  R G comunismul promovat de domnul geoana va reveni
  asta vrea oporul , vox populi vox dei
  pregatiti-va pentru socialism cu fata umana !!!
  COMUNISM 100%

 8. Maria said

  am December 8 2009 @ 8:38 pm

  @ Adrians
  Permite-mi sa iti reimprospatez memoria! Sunt cursanta in anul 12 si la noi la curs s-a citit un mesaj de la Grieg care afirma ca MISA il sustine in turul 2 pe Mircea Geoana. Mai mult, presedinta MISA, Gabriela Ambarus a venit la curs pentru a sustine veridicitatea mesajului de la Grieg. In mesaj se vorbeste despre un program spiritual care cuprindea binecuvantari si meditatii pentru victoria totala a lui Geoana la aceste alegeri! Sustii in continuare ca la anul tau nu s-a citit acel mesaj si ca MISA nu s-a implicat in alegeri prin sugerarea votarii unui anume candidat? Ai, te rog, bunul simt sa respecti satya!
  Ceea ce eu nu inteleg este de ce ni se cere sa votam cu masonii si de ce pentru o achitare intr-un proces, MISA isi vine sufletul pe cativa arginti! Imi este sincer rusine…. TIE?

 9. Crocodilu said

  am January 22 2010 @ 1:03 pm

  Sunt cursant in Cluj si pe grupul de yahoo al MISA s-a dat anuntul asta de catre cel care transmite mereu mesajele de la GRig. SI anume sa votam cu Geoana. Au iesit discutii daca e veridic mesajul, unora nu le venea sa creada. Instructorii au confirmat penibilitatea. Apoi a urmat etapa a 2-a, si anume gasirea motivelor pentru care un om atat de fara cusur ca si Grig ar putea sa spuna asa ceva. Si s-au gasit motive, idioate, dar s-au gasit. Asta este o mostra de retard mental absolut macrocosmic marca MISA: “Eu am luat-o ca fiind unul foarte pragmatic. Grig intuieste ca va cistiga Geoana si incearca sa faca pace cu ei in speranta ca si ei vor avea bun simt si ne vor lasa in pace. In aceste conditii Grig este ca un jucator de fotbal foarte bun si experimentat care, fiind inconjurat de 3-4 adversari, incearca sa nu piarda mingea si sa scoata maxim din faza: un aut, o lovitura libera sau kiar sa paseze inapoi.” Saracii cursanti cu creierul lichefiat accepta orice porcarie de la guru, cum a fost in cazul ultimei gogoase, cum ca polul nord magnetic e la polul sud geografic, minune revelata dupa 20 de ani de derulare a cursului. Au ajuns o masa de manevra gelatinoasa, dospita, fara coloana vertebrala. Discernamantul lor nu e mai presus decat al unui parameci si procesul de spalare a bibilicai continua, nu ca ar mai avea ce… Pentru spalatii pe creier de la MISA: nu sunt agent secret, agent platit, mason sau alte tampenii. Sunt doar un om cu putin bun-simt.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: