Politica de teroare a fricii duce la criza de identitate

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=35852
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


3 Comentarii pana acum»

 1. Dan Patrascu said

  am December 3 2009 @ 6:30 pm

  Ma bucur ca ati preluat acest articol. Cred ca este o tema extrem e sensibila si, in aceeasi masura, importanta, dar la noi a cam fost trecuta cu vederea de preocuparile obsesive pentru campania electorala.
  O seara buna

 2. blondutzu said

  am December 4 2009 @ 11:03 am

  “Televiziunile” din Romania au dat dovada de cea mai josnica ipocrizie si tampenie de dupa 1989!! Au considerat ca circul si barfele sunt mai importante decat stirile extrem de importante precum cea privind referendumul din Elvetia!!! nu cred ca este vorba de criza de identitate. Elvetienii sunt un popor mandru. Atata timp cat nu ii superi, sunt prietenii tai cei mai buni. Dar, incepand cu 1990 cand s-au prabusit regimurile comuniste, arabii si banii “negrii” au inceput sa impuna politica lor proprie!!! Arabii considera ca totul este de vanzare si poate fi cumparat!!! Ei intotdeauna au cautat sa se extinda si sa cumpere influenta.

  Acest referendum din Elvetia este un semnal ca totul are o limita. Vor urma si alte masuri similare in alte state europene – Franta, Germania, Italia – care au probleme cu cetatenii musulmani!!! Un singur stat nu va lua atitudine iar acest stat nu este european. Este SUA unde statele arabe detin 5% din economia SUA sau poate chiar mai mult!!!!

 3. Unguru´ said

  am December 5 2009 @ 9:48 pm

  E neplacuta decizia, insa daca ne gandim la cum se grabesc musulmanii in tarile lor sa fie la fel de permisivi cu obiceiurile noastre (dame in pantaloni scurti, consumul de alcool, etc. fara sa indraznesc sa mentionez constructia de biserici catolice, ortodoxe sau de ce nu? – ale culturi precum Martorii lui Iehova, Adventisti, etc.) cred ca e un gest echitabil.
  Vrei sa fii acceptat asa cum esti? – Fa la fel si tu cu cei care nu-s ca tine. E atat de simplu precum zice in Coran: ochi pentru ochi, dinte pentru dinte.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: