Masonii filo-rusi il ameninta pe Basescu

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=35859
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


13 Comentarii pana acum»

 1. intrus_117 said

  am December 3 2009 @ 5:14 pm

  Duceti-va invartindu-va….draci impielitati acolo unde il slujiti pe Satana…..

 2. Victor said

  am December 3 2009 @ 9:34 pm

  Ministrul de Externe Mircea Geoan? l-a ascuns la Jakarta pe Nicolae Popa, omul lui Vîntu de la FNI

 3. blondutzu said

  am December 4 2009 @ 1:57 pm

  Masonii ar trebui sa putrezeasca in penitenciare si la Doftana!!! Astia au facut cel mai mare rau!!! Se fac vinovati pentru dezastrul din economie!!! Stiti cu totii ca unii sefi sunt masoni!! SRI si serviciile secrete romanesti stiu de acest fapt si nu fac nimic!!!

 4. Othelo said

  am December 4 2009 @ 3:02 pm

  Doua remarci:
  1. Nu este vorba de loja prorusa, sunt masoni de Rit Scotian Antic
  2. Nu este adevarat ca nu fac politica, au membrii in TOATE PARTIDELE.
  Intrebarea este daca fac jocul iluminatilor sau nu si atunci este grav.
  Ca tot am pomenit iarasi de iluminati, desi oficial au aparut la jumateta secolului XVIII, radacinile sunt mult mai vechi, inaintea istoriei cunoscute oficial. Va propun un film documentar subtitrat in romana la:

  http://www.thepyramidpower.com/blog/2009/07/12/legenda-atalntidei-i-amurgul-zeilor/

  Cu stima

 5. Radianu Mihai said

  am December 4 2009 @ 3:50 pm

  sa ne suga pixul masonii filo-rusi,impreuna cu toti conducatori de la moscova!!!

 6. politika said

  am December 4 2009 @ 4:35 pm

  Cred ca mai intii fiecarui om trebuie sa i se respecte credinta, fie ca este de ordin religios, mason, politic …etc.
  Pe de alta parte daca optiunea lor este sa paraseasca Romania numai datorita faptului ca presedintele acestei tari s-a opus si se opune activitatilor de specula, talharie, deturnare de fonduri, utilizarea nelegala a banilor publici … atunci nu am nici o parere de rau ca parasesc aceasta tara .
  Eu am optat sa ramin in aceasta tara, asteptind de 20 de ani ca hotia, talharia, minciuna, jaful organizat si alte asemenea sa inceteze. In conditiile in care anumite grupari organizate nu intentioneaza sa se alinieze la politica romana, la normele de conduita etica si morala din aceasta tara, nu cred ca este o problema daca parasesc Romania.
  Desi recunosc valoarea si puterea masonilor si a masoneriei, consider ca este bine ca aceasta sa fie folosita in mod constructiv si util .

 7. DAN said

  am December 5 2009 @ 12:29 pm

  BASESCU NU E MASON, BOC NU E, SEFII DE SERVICII NU SUNT, GUVERNUL IN ANSAMBLUL LUI NU ARE MINISTRII MASONI, ATUNCI CARE ESTE PROBLEMA? SAU POATE TOCMAI ASTA ESTE….

 8. Csaba said

  am December 5 2009 @ 10:39 pm

  ¨Noi nu facem politica¨, ¨in cazul in care nu iasa alt presedinte decat cel actual, plecam din tara¨ ¨fereasca Domnul sa plece din tara asa oameni de valoare, intelectuali…¨

  Chiar nimic legat de politica in ce a declarat acest domn. Bravo. Asa intelectuali se pot duce invartindu-se, unde vor. Adevaratii intelectuali isi vad de treaba si cei care nu au rezistat presiunilor sistemului sau nu au vrut sa-si puna talentul in folosul unor analfabeti ce se cred mari industriasi, oameni de afaceri si politicieni, ei bine, ei deja au plecat.
  Acest domn vorbeste in numeleunor mascarici care numai in Romania isi pot clama titlul de ¨intelectual¨. Hai pa, mergeti de aici, si luati cu voi pe toti cei pe care fara sa faceti politica, ii sustineti.
  Si inca ceva, luati si pe Ildiko cu voi, poate si alte natii vor sa o/il cunoasca si sa filozofeze impreuna despre jeguri de oameni.

 9. codin said

  am December 6 2009 @ 12:00 am

  He he, ce mascarada…Astia sunt uneltele illuminatilor, uitati-va la simboluri, uneltele diavolului.Doar prin influenta lor a putut fi devastata tara noastra in asa hal.Le e frica de Base. Acum, la rascruce de vremi, ies lupii la suprafata precum petele de ulei in apa. Ceva ii zgandare tare pe toti. Exista doua ipoteze: ies de frica ori din cauza ca simt miros de hoit.
  Atata lume dubioasa si de joasa speta nu a iesit niciodata la inaintare precum o face acum. Ceva clar e pe cale sa se petreaca. Cineva, de departe, investeste efort imens pentru ca, in viitorul apropiat, atunci cand razboiul programat cu Iranul va incepe, aceasta tara sa fie controlata de anumiti indivizi. Totul e planificat, scenarii similare se petrec si in alte parti. Este ofensiva fara precedent a Noii Ordini Mondiale, agresiva si pe fata. Pe manseta de control a Romaniei scrie “Foamete”.

 10. ildiko said

  am December 6 2009 @ 8:14 am

  Csaba
  Sorry, eu aici raman. Itt maradok.

 11. sony said

  am December 8 2009 @ 9:17 pm

  mare paguba…. de nu am mai auzi in veci de voi ….mars in tari din care mai aveti ce jumuli…

 12. puiu said

  am December 16 2009 @ 10:05 pm

  deci… insist ca este vorba de masoni filo-rusi, sa nu generalizam va rog!!! :))))suntem sclavii masonilor americani :))

 13. PETRICA N said

  am March 4 2012 @ 6:12 pm

  Mai putin inportant, masoni ,catolici , ortodoxi, orce forma politica , religioasa , spirituala are ca si principii acelasi lucru sa domine [PROSTIMEA,] DACA CEI MULTI LI TAE CRACA ATUNCI EI SE SUPARA SI MASURILE LUATE CU COMPLICITATEA LOR DUCE LA UN TRAI GREU SI LA O VIATA BLESTEMATA

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: