EXCLUSIVITATE. Vladimir Bukovski denun?? Uniunea Sovietic? European? ?i comisarii KGB si cere romanilor sa scape de Iliescu, agentul Moscovei

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=35636
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


8 Comentarii pana acum»

 1. kkk said

  am December 1 2009 @ 9:22 pm

  asta noi stiam deja din viata de zi cu zi nu e nimik nou, dar problema este ca numeni (aproape) nu ia atitudine si nici nu se mobilizeaza masele ca sa se schimbe ceva…. si stiti ce ? pentru asta merita sa dipara daca nu isi apara propria natiune!!!

 2. Catalin HN said

  am December 1 2009 @ 11:07 pm

  Foarte bun articolul, d-le Urban ! Se cer insa cateva precizari referitoare la intrebarea : de ce nu au disparut comunistii de la conducere in Romania ?
  E clar ca nu ne puteam astepta ca Iliescu sa fie impotriva comunismului; a fost, este si va fi comunist toata viata lui. Constantinescu a fost prea slab ca sa putem avea astfel de pretentii; de altfel a disparut discret din viata publica si nu a mai iesit decat rareori la cate o televiziune sa isi exprime cate un punct de vedere. Toate sperantele au fost in basescu. In 2004 cand a castigat alegerile am crezut ca va demasca toate afacerile necurate ale psd-ului si ca va condamna public comunismul. A facut-o doar formal, “raportul” Tismaneanu fiind doar praf in ochi pt. o tara care astepta mult mai mult decat atat. Acum ne miram ca Geoana are sanse foarte mari de a deveni presedinte. Daca basescu ar fi facut ceea ce asteptam cu toti de la el, Geoana astazi nu ar mai exista ca politician. De asemenea nici Iliescu & Co. Dar Basescu n-a facut-o, desi a avut in subordine toate serviciile secrete ! De asemenea n-a reformat justitia, asa cum a promis de mai multe ori, justitie care daca ar fi functionat asa cum trebuie ar fi condus inclusiv la demascarea si scoaterea de pe scena publica a comunistilor importanti. De fapt Basescu n-a facut mai nimic din ce a promis, incepand cu celebrul “sa traiti bine” . A facut in schimb ce n-a promis: fiica europarlamentar, amanta ministru, acte biometrice fara consultare publica (impotrtiva legilor UE !) si impotriva vointei populare (apropo, ce se mai aude cu referendumul cerut de cele 1 milion de semnaturi, d-le Urban?) etc. Iata de ce NU voi vota pt. basescu pe 6 dec.: pt. ca protejandu-i pe comunisti si neluand atitudine impotriva lor, a demonstrat ca el insusi nu este altceva decat un comunist!

 3. politika said

  am December 2 2009 @ 9:34 am

  Foarte bun articolul. Desi majoritatea informatiilor le cunosteam, articolul le structureaza concis.
  Asta este realitatea. 20 de ani de comunism nou, 20 de ani de comunism sovietic …
  Scoala comunista sovietica este inconfundabila iar Iliescu este un maestru al punerii ei in practica. Social-Democratia este minciuna cu care romanii sunt manipulati de aplaudacii de la Congresul XIII PCR. Erau multi, erau scoliti la “Stefan Gheorghiu” de catre cei care erau scoliti la Moscova …
  Lupu-si schimba parul, dar naravul BA !

  Nu trebuie sa ne lasam mintiti, acum , dupa 20 de ani de la Revolutie de un exponent PSD care de fapt este manipulat din spate de Iliescu, Hrebenciuc s.a.

  Geoana este omul care “se pierde in cuvinte” care incearca din rasputeri sa obtina fotoliul de presedinte … dar daca NOI intelegem ca saracia , mizeria , situatia sociala si politica din Romania se datoreaza comunistilor lui Iliescu, iar Geoana nu este decit cealalta fata a aceleiasi monede … riscam sa revenim in 1989. Dar de data asta cu o tara saraca, vinduta unor asazise “puteri straine” care de fapt au la baza bani romanesti spalati prin Off-Shore-uri de catre firme “anonime” …

  Fiecare minut in care PSD este tinut departe de banii si averile acestei tari este o binecuvintare pentru Romania.

  Avem ACUM o singura optiune : sa votam BASESCU si sa alimentam PDL pentru a reforma Romania.

  Cei care nu fac asta sunt comunistii, sunt cei cu genealogie comunista, care si-au trimis copii afara din tara, care au acumulat averi prin furt si devalizarea bogatiilor acestei tari.
  Daca veti incerca sa numiti un singur individ imbogatit fara sa faca afaceri cu statul … veti constata ca nu-l puteti gasi !

  Avem o optiune simpla : Sa mergem la vot si sa votam BASESCU !

 4. Catalin HN said

  am December 2 2009 @ 10:58 am

  @ politika :

  citez – “Daca veti incerca sa numiti un singur individ imbogatit fara sa faca afaceri cu statul … veti constata ca nu-l puteti gasi !”

  intrebare : Vrei sa spui ca d-nul Urban s-a imbogatit facand afaceri cu statul ?

  Eu cred ca spui prostii. Sunt si oameni care s-au imbogatit pe cai cinstite. Putini, e drept, dar exista.

  Sigur, pe undeva ai dreptate: Cocos, Negoita, Poteras etc. s-au imbogatit toti facand afaceri cu statul; si sunt in pdl.

  Concluzie: “politika”, ori spui ce spui din prostie ori doresti sa manipulezi. In ambele situatii e mai bine sa taci fiindca cititorii acestui blog nu sunt asa de prosti precum crezi si cu cat vei posta mai multe comentarii ca cel de mai sus, cu atat vei indeparta mai multi de basescu si ii vei apropiua de Geoana sau de oricare altul candideaza impotriva marinarului.

 5. Florin B said

  am December 2 2009 @ 12:59 pm

  Romania are nevoie de un erou.
  De un om care sa ridice masele.
  Trebuie sa ne luam tara inapoi.
  Tara arde !
  Avem nevoie de 1907 reloaded.
  http://www.gallardo.ro

 6. Radianu Mihai said

  am December 2 2009 @ 1:40 pm

  JOS ILIESCU!!!!
  JOS CRIMINALUL BOLSEVIC!!!!
  JOS COMUNISMUL!!!!
  TRAIASCA ROMANIA LIBERA!!!!

 7. www.vrajitorul.eu/ said

  am December 2 2009 @ 3:27 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 8. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 2 2009 @ 3:28 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: